|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vse je skuhano,vse pospravljeno,stanovanj... 22.12.2005 12:09:51
|
|
|
|
*barbapapa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Vonj po ribah bo majn izrazit,če boste moki za paniranje primešali nariban parmezan. .... samo meni parmezan obupno smrdi ...... ...... ribice so mi pa njam, njam ........
|
|
RE: Vse je skuhano,vse pospravljeno,stanovanj... 22.12.2005 12:27:01
|
|
|
|
Jutra
|
Neva, ful dobre ideje Ampak prvega nasveta ne morem prakticirati , ker imam steklokeramiko. Jaz včasih prižgem dišečo svečko, ampak tako z eteričnim oljem, samo, če prostor ni dobro prezračen (kar je pa pozimi težko v tem smogu pri nas), je to bolj tako.
|
|
|
RE: Vse je skuhano,vse pospravljeno,stanovanj... 22.12.2005 12:33:00
|
|
|
|
baguSka
|
Pa sej pomoje lahko tud na steklokeramiko. Sam da ne takoj, ker je prevroča, ampak pol k se že mau shladi.
|
|
|
|
|
RE: Vse je skuhano,vse pospravljeno,stanovanj... 5.1.2006 13:39:09
|
|
|
|
Nasy
|
jaz ponavadi položim na štedilnik lupine pomaranč, ta vonj me spomne na otroške dni..pa takooo lepo mi diši
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Ime za fantkamel79Katero ime je lepše? Lahko dodate svoje predloge.Matevž (
11%)

Tevž (
8%)

Aljaž (
20%)

Jaka (
18%)

Jakob (
18%)

Luka (
26%)
Število vseh glasov: 280Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!