|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za nas... (164. nadaljevanje)
28.12.2004 21:36:16   
biba77
Drage moje,
cisto na kratko se vam javljam...
V soboto sem oblezala z vrocino in vsemi ostalimi dodatki, tako, da se nisem v stanju vsest za pol urce na dan k racunalniku, da bi malo pocvekala z vami...
Upam, da ste boljse kot jaz in da je ze katera nova :nosecka: v tem casu pobegnila na visji forum...
Pozdravcek,
:miska:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Za nas... (164. nadaljevanje)
28.12.2004 21:59:35   
diamantka
dober večer,
da se tudi jaz tule malce pofočkam! tudi mene matra nekakšna bolezen, saj sem že dva dni kar dosti zasedena na wc-ju, ker imam drisko in slabo mi je tudi na momente.tako sem danes kupila jedilno čikolado in se mi je stanje popoldan izboljšalo, na mojo srečo, ker me je že vse bolelo!
sam nisem si mogla kaj, da ne bi kupila BC, ker moja zadnja M:hudicek: je bila 2.12 in bi mogla sedaj že dobiti naslednjo! vendar je test pokazal le eno in ne dveh črtic:(, kar pomeni da bomo šli v nove boje definitivno drugo leto!srčno sem upala, da bi ga še letos razveselila :darilo:,tam nekje za silvestra, sam očitno bo ravno takrat teta Franca na obisku!
nisem mislila kupiti testa, saj sem bila skot ziher da nisva dovolj delala na:duda::sloncek::sloncek:, kar me je pa napeljalo je to, da sem prejšnji teden totalno hodila na wc, vendar izgleda da je to posledica tele bolezni,ki sem jo fasala sedaj, baje je neke vrste viroza!
lepo se mejte in prijeten večer še naprej:muca::muca:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Za nas... (164. nadaljevanje)
28.12.2004 22:09:38   
Anitka
'čer punce!

Upam, da še ne spite. No jaz še nisem pretirano :zaspan:, samo majčkeno. In končno sem od jutri naprej 100% fraj. Včeraj in danes sem bila še v službi zaradi inventure in zdaj se je končno začela uživancija, ki pa bo tako hitro minila, da je joj.

Drugače pa sem bolj tak. Izcedek je še kar tu, tokrat se je pojavil zelo zgodaj, poleg tega pa me še prsi kar fajn bolijo in ne vem:zmeden::zmeden2::zmeden:, zakaj že zdaj, saj je do M (7.1.) še kar nekaj časa. Ponavadi so me začele boleti kake dva/tri dni prej. Eh ta narava me pač malo zeza. A bo že bolje, če ne prej pa po novem letu.

A ste videle koliko žrtev je bilo zaradi tsunamijev in potresa? Človek se mora ob tem grozodejstvu kar razjokati. Res smo lahko srečni in veseli, da živimo in smo tu kjer smo. PIKA 74 a se je tvoja prijateljica že kaj oglasila? Upam, da je z nima vse v redu.

Me je pa danes spreletelo tudi, ko sem brala novice o zlorabi študentk na pedagoški fakulteti MB. Ta profesor je poučeval tudi mene. Eh ne bom več morila s takimi stvarmi.

TIA jutri imaš prvi pregled pri G in jaz že sedaj držim pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da boš dobro opravila.

BIBA 77 jaz sem pa že mislila, da si pobegnila kam na lepše. Čimprej se pozdravi, da bomo spet na dolgo in široko klepetale.

:nosecka:PIA 73 kako si pa kaj ti? A ma tvoj sonček tud počitnice?

Vsem omenjenim in pa tudi neomenjenim želim lepe sanje in mirno noč.

Pa pa,
Anitka:metulj:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Za nas... (164. nadaljevanje)
28.12.2004 22:11:55   
Anitka
Hej DIAMANTKA, nikar še obupat, saj me vedno pravimo - dokler ni :hudicek: je vedno upanje. Ja teh obolenj s črevesnimi težavami je pa zadnje dni kar precej. Želim ti, da težave čimprej minejo in pa držim pestke:miska::miska::miska::miska::miska::miska: da vama je morda vseeno uspelo. Če pa ni, pa je leto 2005 naše!

Anitka:metulj:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Za nas... (164. nadaljevanje)
29.12.2004 0:19:21   
emaa
Si nisem mislila, da bom postavla RR na drugi plan, pa moram skoz šnofat kako je kaj kaj na Šri Lanki, še posebej tam kjer sva bila, pa ni preveč vzpodbudno, upam, da bom v naslednjih zvedela kaj več, drugač pa naporno decembrsko

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Za nas... (164. nadaljevanje)
29.12.2004 8:44:09   
A & T
Dobro jutro prijateljice,

kako ste kaj danes?

Jaz sem sla vceraj k frizerju, ker nisem imela vec prave frizure, saj so bili lasje predolgi in po bozicni M sem rabila spremembo, ki bi me malo razveselila in mi vlila vec samozavesti. Frizer mi je naredil res moderno in mladostno frizuro, vendar je danes zjutraj nastal problem, saj si sama nisem znala vec frizure narediti taksne, kot mi jo je on. To me je zjutraj razkurilo:(, vendar ko sem prisla v sluzbo in v vaso druzbo na RR, je ze vse pozabljeno.

Grozno, okrog Sri lanke je zrtev ze vec kot 60.000. A si lahko milsite, da greste na tak kraj na dopust, za toliko denarja, potem pa te morje odplavi in te vec ni:zmeden:.

Kje boste silvestrovale:sloncek:? Midva z mozem letos prvic nimava nobenega nacrta, tako da bova verjetno doma z sinom in nic nam ne bo manjkalo. Sploh se ne pocutim, da bi bil v petek silvester. Upam, da bomo drugo leto ze stirje in da bom v vecjem pricakovanju novega leta. Srecna bom ze, ce bom takrat srecka nosecna:nosecka:.

Grem se malo veselo na delo, lepo se imejte in oglasite se kaj.

Cao, Andrea:kuza:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Za nas... (164. nadaljevanje)
29.12.2004 9:36:40   
pika74
Biba77 - ful maš lepo slikco:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:!

Anitka, moja prjatlca je z možem zdaj na Baliju - oba zdrava in cela - huh, hvala bogu.

Vsem ostalim en lep pozdrav.

Jaz pa :kuza::kuza::kuza: nazaj v dopust.

pa-pa
:metulj:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Za nas... (164. nadaljevanje)
29.12.2004 9:53:53   
saba
jutro pupice

delam sam sem se odločila, da če ni nič nijno bom zabušavala malček :)-

kako ste? ste v službah ali pridno na dopustu?

jaz pa upam, da se bo vreme kaj poboljšalo, ker tej oblaki in dž mi grejo že počasi na živce:hudicek:

nič posebnega vam nimam za povedat, vse je po starem, sem se hotela sam malo javit, ker se zadnje čase bolj malo. No danes bom pa cel dan na RR sedela:)-

lp
saba:kava:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Za nas... (164. nadaljevanje)
29.12.2004 10:52:17   
Sisy
ojla bejbike

evo še jaz se malo javljam po dolgem času...Sem prejšnji mesec spet dobila :hudicek: pa sem bila kar žalostna zato se nisem nič prklopla na RR....ampak sem "hitro pršla k sebi" :)- predvsem zarad tega veselega decembra ko človek sploooh ne more bit žalosten tudi če bi hotel bit....:)

Poročam da sem naredila še en korak bližje k :duda: - kupila sem čaj krvomočnice :)- tko da ga z dragim veselo pijeva... (no jaz ga bolj na veliko,zvečer pa mava čajanko kar skupaj)....No bomo vidl če bo kakšen efekt....:)

Drugače pa delam "sama na sebi", tko da se treniram da ne obsesiram toliko okrog :duda:in se osredotočam na ostale lepe stvari v svojem življenju in mi kar ratuje :bravo: ampak vsake toliko časa vas pa moram malo pozdravit, že malo zaradi čveka a ne....:)

Toliko od mene za danes, grem še malo delat, od jutri naprej sem pa frej jupiiii:bravo:

punce želim vam vse najlepše v letu 2005 in lepo praznujte

pa pa

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Za nas... (164. nadaljevanje)
30.12.2004 20:58:10   
biba77
Dober vecer...
:zmeden2::zmeden2::zmeden2:, danes pa niste kaj prida zgovorne...

Jaz sem na 4/5 (stiri petine ozdravela) in sem seveda dovolj mocna, da se malo priklopim na RR in vas pozdravim. Sva danes z VD-tasco ugotavljale, da tak bolna kot sem bila tokrat, nisem bila se nikoli v tem casu, odkar sva z mojim skupaj. Res me je odneslo... ...v posteljo!:)-:)-:)-

Ja, Pika, to je, zaenkrat, najin najvecji zaklad, ta :kuza:. Cez 5 dni ima 3 roj. dan. Lani je dobla steak za darilo, letos pa se ne vem, kako bi jo "presenetila". :zmeden2:

Anitka, nisem odpotovala, ceprav bi z veseljem sla kaki dan na smucanje. Ironija-dobis kolektivni dopust in ga prelezis. Sem pa zdajpripravljena na cvek, :):):).
A ves, da sem jaz tudi imela prejsnji ciklus dva tedna pred M tako bolece prsi, da se nisem smela niti stisnit k mojemu. Kriza...
Tokrat pa niso...:zmeden::zmeden: Sem mislila, da vem, kako izgledajo moji ciklusi s Klomifenom, pa je drugi POPOLNOMA DRUGACEN od prvega!!! :zmeden::(:zmeden::(

Midva bova zgleda ostala jutri doma; mogoce bova samo za kako urco skocila h kakim kolegom, pol pa nazaj... ...pa ne smemo pozabit :sloncek::sloncek::sloncek:, ko smo okoli O.

Vceraj sem poslusala vedezevalko na nemskem rbb kanalu in je rekla, da bo naslednje leto (v jupitru) polno otrok!!! No, pa okoli vremena je rekla, da bo vse pretirano: torej, ko bodo padavine, jih bo prevec; ko bo sonce, bo prevroce,... ...ekstremi pac. Samo jaz sem bila vseeno zadovoljna - samo, da bi se prvi del njenih napovedi izpolnil! :miska:

Ja, nic, javite se kaj!!!

:miska:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Za nas... (164. nadaljevanje)
31.12.2004 17:02:10   
Anitka
Oj!

Biba sem vesela, da si že skoraj 100% zdrava. Ja moje prsi so še kar fajn boleče. In res se še stisnit ne moreš. Pa tako dolgo in do M je še en teden - kriza!!!! Na silvestrsko noč pa pridno hopacupajta in izkoristita O, Držim pestke:miska::miska::miska::miska::miska: da boš januarska srečka :nosecka: Upam, da se napovedi vedeževalke uresničijo - vsaj prvi del.

TIA zelo sem vesela, da si pregled dobro opravila in da je z vama s :duda: vse O.K. Upam in želim ti, da tako tudi ostane.

Nič punce lepo se imejte, želim vam lahek in zdrav skok v novo leto in uživajte.

Anitka:metulj:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Za nas... (164. nadaljevanje)
31.12.2004 17:53:40   
miska2004
Živjo Sisy,
mi lahko poveš, kje se dobi čaj krvomočnice in čemu je namenjen?

Hvala in lp.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?