|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zadavila ga bi najraje!
29.3.2007 19:22:02   
aisha_
Lepo pozdravljene!
Nekomu se moram spovedat, ker me notranje razzira, malo vam bom zatezila. Ne bodite jezne! Gre se zaradi mojega, ravno prej sva se skregala do konca. Da vam povem celo zgodbo. Danes sem imela namen it k svoji mentorici zaradi diplome, on je to ze vedel od ponedeljka, ampak ne on se vceraj s kolegom zmeni, da gresta menjat gume (ni moglo pocakat en dan). Pa sem se zmenla z njim, da grem potem, ko on pride( problem je bilo varstvo najine male). Ker mentorica je itak imela uradno govorilne ure do 15.00. Torej on pride domov ob 14.00., jaz odirjam kot zmesana v solo in kaj se mi zgodi: mentorice vec ni, je sla domov. Tak sem bila jezna, da bi nekoga lahko utopila. Ker pa zivimo pri mojih starsih in sem tak ali tak imela namen it v trgovino po nakup, sem se njiju vprasala, ce  kaj potrebujeta, razumljivo, da sta mi dala nakupovalni listek. Torej jaz odirjam se po nakupih, nakar mi telefon zvoni, moj na drugi strani, ces, kje tako dolgo hodim, ces da mora it v solo, ki se mu pricne ob 17.00. Moj oce je v penziji in bi z veseljem popazil na malo, je itak cisto nor v njo, ona pa v njega. Mama pa bi tud prisla ze ob 16.30. iz sluzbe. Ampak ne, in tu je problem ON NE ZAUPA MOJEMU OCETU, ces da je prestar! Star je pa 67 let. In verjemite ne zgleda kot 67, ker se je ful vitalen. V meni je vrelo ko sem prisla domov. Vem pa, da ga je na to idejo spravila njegova mama (ceprav on ne prizna), ker mi je ze zadnjic zacela, da ko boma delala, naj povem, da je on trenutno brez sluzbe in ker ga starsi tak lepo podpirajo se dolgo bo, ampak kmalu bo brez mene in male, ker mi je prekipelo in ima ultimat, da si poisce sluzbo drugace ga cakajo cote pred vrati, pa naj mu kuha in pere mati. No, da nadaljujem, ko boma mela sluzbe, da boma malo morala dati v jaslice, ces da je mojemu ocetu ne mores vec zaupat. Mene je skor kap, ko mi je zacela s takimi fintami, poznam svojega oceta in vem, da bi znal popazit na malo, in  bi jo porihtal tak kot je treba. To sem ji tudi povedala, in ko je vidla, da pri meni pride na gluha usesa zdaj poskusa pri njemu, ker ve da jo bo poslusal kot mali pesek.  Sedaj pa nastane problem jaz ce bom pripravnica ne bom dobila kar tak bolniske, on ce bo na novo zaposlen, tud ne bo mogel kar tak bit non-stop v bolniski, ker ga bo knjiga cakala. Kdo pa bo takrat pazil na malo? Vse ki imate otroke v jaslicah oz. v vrtcih veste, da so pogosto bolani, in takrat vam jih sigurno popazi kdo od starsev, ce ve ne morete. Kaj naj naredim, najraje bi vse skup poslala v TPM, pa kaj naj, ko pa bo kratko potegnila Zoja. Eh, saj bo. Hvala da ste me poslusale, pase zlit misli na papir! LP, upam, da ve nimate taksnih tezav.

_____________________________

Otrok sreče
je vedno podoben stari duši,
ki živi v novem telesu;
njen obraz je resen,
a ko se nasmehne,
ves svet zažari
v sončni svetlobi...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zadavila ga bi najraje!
29.3.2007 19:25:26   
Anonimen
 LP, upam, da ve nimate taksnih tezav.


Lepo,da skrbiš za nas. Hvalauser posted image .

Vsak ima svoje in jih rešuje na svoj način. Če ti pomaga, da pišeš,še kaj napiši.

(odgovor članu aisha_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zadavila ga bi najraje!
29.3.2007 19:45:13   
aisha_
Vem, da ima vsaka od vas tezave in na koncu zgleda moja tezava zraven vasih kot tezavica user posted image . Ampak res mi pomaga, da se razpisem, drugace se bom dobla cir na zelodcu od sekiranja. Hvala, za vas posluh.

_____________________________

Otrok sreče
je vedno podoben stari duši,
ki živi v novem telesu;
njen obraz je resen,
a ko se nasmehne,
ves svet zažari
v sončni svetlobi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zadavila ga bi najraje!
29.3.2007 20:45:10   
Blejka26
ja to je težka situacija.res pa je da je otrok v jaslicah veliko bolj občutljiv in dostikrat bolan...takrat si vzameš bolniško in si doma.Če bo partner takrat tudi imel službo se bosta menjavala.mogoče pa je vajin a mala bolj odporna in ne bo tolikokrat bolna,kar bi bilo pa še najboljše.če vama pa finančno znese,pa naj za začetek hodi  v službo samo eden od vaju...želoim ti vso srečo

_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu aisha_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Zadavila ga bi najraje!
29.3.2007 22:09:19   
Naty_ka
Hm, zakaj pa nebi male dala v jasli, ko bi pa (če bi-kar ni nujno da bo) zbolela pa bi jo pomerkal tvoj oče in bi bil problem rešen. (Seveda če ima otrok kakšno manjšo virozo ali pa kaj lažjega. Če ga zagrabi res na bolezen itak moraš biti ti poleg njega.) No, vsaj mi tako delamo. Sicer gre malo težje ker sta še oba dedeka in obe babici v službi, tako da moramo res dobro skombibirat. A z malo dobre volje se da...

Upam, da se ti problemi hitro rešijo in boste normalno zaživeli.

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 29.3.2007 22:10:54 >


_____________________________

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!


NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)




Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Zadavila ga bi najraje!
29.3.2007 22:14:04   
karmy
ko nisem imela varstva, sem mogla izpustit tud kak izpit, al pa sem tamalega kar vzela sabo na razgovore ( v njihovi pisarni sevede), zakaj pa tamale nisi vzela s sabo?

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Zadavila ga bi najraje!
30.3.2007 6:40:34   
aisha_
Moj oce je v penziji, zakaj bi malo davala v jasli, ce jo lahko on popazi? V vrtec bo pol itak sla, ker vem, da mora bit otrok med svojimi vrstniki. V bistvu pa se sama ne vem kdaj bom dobila pripravnistvo, lahko je to tudi komaj drugo leto. Zakaj bi malo izpostavljala raznim boleznim, v rani mladosti, ce to ni potrebno? Vem, ce bo mala fejst bolana bom morala bit jaz doma, normalno. Ampak, ce bom mela pripravnistvo si tega tud ne bom mogla stalno privoscit, kot novo zapolsena pa pol tud ne, in on isto ne. Vsi veste kaksne tezave so danasnji cas glede sluzb. 

karmy: Ne zdi se mi logicno, da bi malo jemala s seboj, ce pa je itak bilo dogovorjeno, da bo on popazil na njo, zakaj  bi se morala stalno jaz podrejat? V bistvu pa mojemu ocetu sploh omenil ni, da mora it v solo. Oce pa se tud ne bo ven metal in ga spraseval, kaj rabis varstvo.  Zakaj bi moralo biti stalno tako kot bi on zelel, oziroma njegova mati?

Evo, drug primer v katerem je hotela imeti prste vmes: Gre se za krst, oziroma kje bi naj bila mala krscena. Dogovorila sva se, da bo v tej cerkvi, kjer smo doma. Sla sva se ze dogovorit za termin in vse, nakar mi on meni zacne, da bi bilo lepse, ce bi jo krstili v Stolni, ces lepsa, ima stopnice, da se lahko lepo postavimo in slikamo, itd. Ampak to je zacel komaj po tem ko je bil s svojo mamo na kavi, prej pa sploh besede o tem, ko sva se dogovarjala, kako in kaj. Ce bi s tem prej ven prisel, da zeli, da se mala krsti drugje, vredu, bi mu izpolnila zeljo, ampak to ni bila njegova ideja. On ima taksen respekt pred svojo mamo, da misli, da je vse kar ona rece prav. Bo za boljse, upam.
                                                                            Pozdravcek

_____________________________

Otrok sreče
je vedno podoben stari duši,
ki živi v novem telesu;
njen obraz je resen,
a ko se nasmehne,
ves svet zažari
v sončni svetlobi...

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Zadavila ga bi najraje!
30.3.2007 6:48:12   
srki
Verjetno je tvoj partner še vedno pod vplivom svoje mame, tvojih pa ne upošteva oz. jim ne zaupa. Ni glih lepo od njega. Namesto  da bi bil vesel, da bi vama jo kdo pazil, vrača s takimi bednimi izgovori. Pol naj jo pa njegova mamica čuva, če je tako sposobna.

Veš, to tudi mene jezi, če se človek za nekaj dogovori, pa ni to pohajkovanje s prijateljicami, ampak pomembna stvar, pa to moški jemljejo, kot da ni nič. Zato te čisto zastopim, da bi ga utopila v žlici juheuser posted image .


(odgovor članu aisha_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Zadavila ga bi najraje!
30.3.2007 8:08:40   
Blacky30
Ta pa je blesav. Sorry, ampak res. Meni mojega mulčka pazi moja babica, ki je stara 78 let. Je pa vitalna in razumna bolj, kot kaki mladi človek. Resnično se včasih sprašujem, od kod ji energije, še jaz je nimam toliko. In mi malega zrihta v nulo in najboj smešno je, da njo najbolj uboga, ker imata ful red. Tak da, to so tvoji starši in tudi tvoj otrok, tako da imaš pravico odločiti, če jo bo čuval tvoj oče. Hudiča, pa saj 67 let ni nobena starost. Bedak! Najboljše, da ga kar pokoplje potem, al kaj! user posted image user posted image user posted image
Daj se resno pogovori z njim!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Zadavila ga bi najraje!
30.3.2007 8:12:33   
kalbo
Veš, takšne stvari se dogajajo, če se spravijo met otroke ljudje, ki na to niti slučajno niso pripravljeni. Prva stvar, ki jo morata uštimat je ta, da se odlepita vsak od svoje kiklce, oziroma po napisanem se moraš ti od hlačnice in zaživita svoje življenje. Mala je odvisna od vaju dveh in na vama je, da se že končno odlepita od staršev.
Kar se tiče varstva. Zavedaj se, da je vsakodnevno varstvo otroka veliko breme in velika odgovornost. Dobro razmisli, če res želiš obesit to 67 letnemu očetu. Če te bo razmislek pripeljal do te možnosti se morata za njo odločit sama in ne nevemkera mama, tetka. Bolniške ne dobiš al pa ne dobiš kot miloščino, ampak na bolniško greš, ko jo rabiš. Če je otrok bolan potrebuje ob sebi tebe in ne nevemkoga. Ob manjših prehladih lahko pa še vedno vskoči tvoj oče. Otroka sta naredila vidva in ne tvoj oče.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 30.3.2007 8:14:14 >

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Zadavila ga bi najraje!
30.3.2007 8:25:02   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Kar se tiče varstva. Zavedaj se, da je vsakodnevno varstvo otroka veliko breme in velika odgovornost. Dobro razmisli, če res želiš obesit to 67 letnemu očetu.


Se popolnoma strinjam s tabo kalbo.
Ti očeta raje prosi za varstvo takrat ko bo mala bolana da nebo rabila na bolniško. Moraš pa se zavedat nekaj da otroci zelo uživajo v jaslih. No, vsaj pri mojem 16 mesečniku je tako. Je prav žalosten ko ne gre v vrtec.  In ob sobotah zjutraj hodi okrog mene i n mi pravi: mama, papa! In želi it v vrtec.

Kar se pa tiče tvojega partnerja, pa mislim da se bosta morala resno pogovoriti, če hočeta da vama zveza uspe. Pa čimprej naj on sam mamo postavi na svoje mesto. Naj ji da jasno vedeti da se naj ne vtikuje preveč. (upam da bo sposoben tega glede nato da je tako pod njenim vplivom) 

Upam da vama bo uspelo.

Lp

_____________________________

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!


NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)




Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Zadavila ga bi najraje!
30.3.2007 8:45:46   
lenika
Pri nas sta tašča in tast 4 leta mlajša od tvojega očeta in v pensziji. Pazila bosta našega user posted image  3 mesece, septembra gre pa v vrtec. Pa ne, da jima ne bi zaupala, a vseeno se mizdi , da je vsakodnevno varstvo tako majhnega otroka velik napor, odgovornost in obveza.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Zadavila ga bi najraje!
30.3.2007 9:04:58   
Naja31
Sama moraš presoditi ali je tvoj oče pri 67ih letih sposoben čuvati 1-letnico.
Mojega zdaj 2 letnika čuva tašča odkar sem jaz šla nazaj v službo, stara je 60 let, ampak ima pa energije za 17 - letnico. Še jaz se sprašujem kako ji to uspe. Res, svaka ji čast, jaz ji zaupam 100%, in če bi bilo po moje, v vrtec sploh ne bi šel.


Ampak meni se zdi, da tu sploh ni vprašanje ali je tvoj oče to sposoben ali ne, ampak gre za nerešeno vprašanje med vama z partnerjem. To se morata pa sama pomeniti. Jaz imam občutek, da je v vajinem odnosu prevelik vpliv vajinih staršev, tvojih in njegovih.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Zadavila ga bi najraje!
30.3.2007 9:55:11   
krauca
Ko berem tvoje tezave, se mi zdi da te moti vpliv njegove mame nanj in ne kdo bo skrbel za otroka oz. kje ga bosta krstila. To razcisti. Dokler bo on mamin sinek in bo za vse tekel vprasat mamico, se bos samo jezila.
Povej mu kaj te moti. Bo pa tezko. Ker po enih teorijah mamini sinki ostanejo mamini sinki. ;((
LP
K.

(odgovor članu aisha_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Zadavila ga bi najraje!
30.3.2007 9:57:54   
Pajaca
Prvo glede tvojega zmenka z profesorico. Ne vem kaj si komplicirala. Enostavno bi peljala otroka k očetu, tvojga poklicala kje je otrok in je. Če se s tem ne strinja, naj bo drugič doma ko se rabi varstvo.

Glede jasli poznam ogromno otrok, ki niso cel čas bolni. vključno z mojima, tko da ni rečeno da bo tvoj otrok cel čas doma. Poznam tudi otroke ki so skoz bolni. Pri nas ostanemo doma prve dni, ko je otrok že zdrav a še ne za v vrtec pomerka babica. Prvi dan ali dva pa je doma en od naju.

Pri nas je babica želela merkati otroka, pa sva ji razložila kaj vse to prinese s sabo in sva dala otroka v jasli. Meni je bolj pomembno to, da ju pomirka ko res rabiva, da gre po njiju če se služba zavleče, če sta napol bolna, če je kaj takega, kot da sta cel čas z njo. Konc koncev včasih rabiva varstvo popoldan ali zvečer. Če bi ju merkala cel dan potem je še za to ne bi mogla prositi.

Tvoj ima delno prav, tako star človek težko merka otroka vsak dan po 9 ur na dan. Še jaz ga težko. A nima prav v tem, da ne bi mogel merkati kdaj kakšno uro ali dve.

Na tvojem mestu bi dala otroka v vrtec, saj ni tak bav bav. Tvoj naj pa pride drugič domov kot sta zmenjena al pa pač daj otroka drugam v varstvo..... znajd se.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Zadavila ga bi najraje!
30.3.2007 10:24:50   
Anonimen
No, ne vem... Za najinga otroka sva v prvi vrsti odgovorna midva in če se le da skombinirava tako, da je malček z enim od naju. Sicer pa z babicami in dedki. Ne morem presojati, če je tvoj oče še toliko vitalen da bi lahko pazil na vajino punčko, ampak moj jih prav tako šteje 67 in ni nobenega problema, če mu sina pustim. Enako mami ali tašči. Tastu že malo težje, čeprav je star komaj 64.

Vendar pa vajinega problema s tem, da bosta dala otroka v jaslice ne bosta rešila. TO naj vama bo že sedaj jasno.user posted image  Vajina težava ne izvira iz etga, kdo in kdaj bo pazil na otroka, ampak je globlje narave. Kot prvo pa se morata osamosvojiti v vseh pogledih. Najenostavneje je živeti v hotelu Mama ali hotelu Starši (to sklepam iz tega, da nobeden od vaju ni zaspolen, morda pa se motim). Šele ko bosta samostojna, bosta videla, kaj so to pravi problemi.

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Zadavila ga bi najraje!
30.3.2007 21:22:39   
aisha_
kalbo: prvo kot prvo me niti slucajno ne poznas, ne ves kaksno zivljenje imam in kaksen clovek sem, in kako lahko o tem sodis, ce sem pripravljena imeti otroka ali ne? Na vas sem se pac obrnila, ker sem zelela slisati vase mnenje, ker vec ljudi vec ve. Zelela sem slisati kaksne izkusnje imate, ko vam otroke pazijo starsi. Kot drugo zakaj bi se morala jaz odlepit od hlacnice? Zato, ker pac zivim pri starsih, malo sem blesavo napisala, zivimo v hisi, starsi v pritlicju midva pa v 1. nadstropju. Sicer se imamo skupno kuhinjo, ampak drugace loceno zivljenje (kolk se pac da). To pa ne pomeni, da zivim v Hotelu Starsi, ker dajem vsaki mesec polovico za poloznice, naredim mesecni nakup, in sofinanciram pri raznih drugih izdatkih npr. dam zraven za kurilno olje,...
Rada bi imela taksno sluzbo kot jo imas ti, ker poznam veliko ljudi ki ne dobijo kar tak bolniske, oziroma si ne upajo it v bolnisko, ker vejo, da jih caka knjiga. Drugo je, ce si zaposlen za nedolocen cas, v casu poskusnega dela pa to ne gre tak lahko, in tudi v casu pripravnistva ne. Vem, da ce je otrok bolan, da potrebuje mene, ampak jaz moram tudi skrbet za otroka, al mislis, da bo zanj skrbela mati Drzava? Vem tudi, da je velika obremenitev varstvo otroka, ampak je oce sam predlagal, da bi popazil na njo, ce pa res ne bi zmogel, pa bi malo dali v jaslice, logicno. 
Tudi tega se mracno spomnim, da sva otroka naredila midva in ne moj oce user posted image

Naty_ka: dvomim, da bo svoji mami povedal, da se naj ne vtikuje prevec, osebno upam, da ji bo enkrat. Ampak je res pod absolutnim vplivom.

krauca: prav imas moti me njen vpliv nanj, kak me naj ne bi, bi tebi pasalo, da bi tvoj za vse kar bi mu mama rekla, rekel tak in nic drugace? Midva ziviva skupaj, in midva morava odlocat kaj je najbolje za naju, za najino vezo in za malo.

raho: vem kaj so to pravi problemi, kak je potrebno obrnit denar, ker ga sama sluzim ze od svojega 18. leta in sem delala do 8. meseca nosecnosti. Meni ni do tega da lezim starsem na zepu, so itak morali zame skrbet 18 let. Vem kaj pomeni delat po 16 ur dnevno , kak se prime metla, in se in se. Meni ni tezko primit za nobeno delo, in tudi ce ne bom dobila sluzbe v svojem poklicu, bom pac zacasno kaj drugega delala. On pa tega ne zna, ker ga se ima mama vedno pod svojim okriljem, mu kaksen evro stisne in kak dolgo bo tak se on ne bo spravil delat, mene pa bojo pocasi peljali, al na psihiatrijo al pa bom dobila rano na zelodcu od sekiranja glede tega. 

Hvala vsem za vase nasvete in odgovore!Lp

_____________________________

Otrok sreče
je vedno podoben stari duši,
ki živi v novem telesu;
njen obraz je resen,
a ko se nasmehne,
ves svet zažari
v sončni svetlobi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Zadavila ga bi najraje!
31.3.2007 0:09:37   
ronja
Ma, to je trapasto, da ljudje ne zaupajo svojih otrok staršem od partnerjev, če so seveda ti sposobni in pripravljeni skrbet zanje! Jaz bi svojo pikico, ko bo tu, z veseljem dala pazit tašči in tastu, pa mojemu očetu tudi, seveda, no, tudi moji mami, saj važno je, kako se človek obnaša, razmišlja, ne kaj mu piše v EMŠO...

Samo moja dva delata, oče sploh živi drugje, mami niti ne bi hotela, tašči in tastu pa ne morem ravno rečt, "čujta, bosta vidva mela mojo malo, da ji ne bo treba v vrtecuser posted image " Če bosta pa predlagala, bom pa takoj za - samo se bojim, da se pa mogoče onadva bojita predlagat, potem smo pa tamuser posted image No, saj je še časuser posted image , najprej naj ven prileze (pa tudi tu je še čas, nič prehitevat, no, ne preveč;)

Meni se zdi, da je tako majhnemu otroku boljše doma pri domačih kot v jaslih, tam se le nekdo ves čas ukvarja z njim in samo z njim. Kasneje je že fino, če gre v vrtec, že zaradi socializacije (čeprav jaz nisem bila, pa nisem mela nobenih problemov), ampak dokler je pa 1 leto star pa... Jaz bi ga probala prepričat, pa mogoče da kdaj povabiš tvojega očeta in njegovo mami hkrati na kosilo, da vidi, da to ni nek dementen starček, ampak fit človek iskrivega duha, ki lahko poskrbi za vnučka... Kaj dosti več ti ne vem predlagat, te pa čisto razumem, jaz bi mu rekla, da naj pa sam ostane doma, če ne zaupa mojemu očetu, kaj se to reče! Pa ma moj oče tudi že 63 let, ampak je še bolj fit kot 99% 50 letnikov.

(odgovor članu aisha_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Zadavila ga bi najraje!
31.3.2007 0:16:08   
karmy
od kdaj je podrejanje to,da vzameš otroka s sabo? user posted image veš koliko študentk mamic pripelje otroka s sabo na govorilne profesorjev in 99% jih sploh ne moti, in jih nima kaj motiti... mene zanima zakaj misliš da je to podrejanje? user posted image ne se zanašat na druge ampak se zanašej samo na sebe, in če ga ni določene ure, pa pojdi s otrokom... 

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Zadavila ga bi najraje!
31.3.2007 1:12:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aisha_
on se vceraj s kolegom zmeni, da gresta menjat gume

Samo tole me je zbodlo v oči. Dva gresta menjat gume? Kakšne pa? Od kamiona? Od traktorja? Od celega konvoja šleperjev? Najverjetneje ne. Predvidevam, da gre za avtomobilske gume. In komu na čast morata biti tukaj dva, če jih pa jaz še na kombiju zamenjam sama?! Solit pa takšen nesposoben moški!!!

(odgovor članu aisha_)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Zadavila ga bi najraje!
31.3.2007 9:17:02   
aisha_
karmy: jaz sem tak clovek, ki ce se kaj zmeni se tega tud drzi. Na zalost to tudi pricakujem od drugih, na sploh sem to pricakovala od svojega partnerja. Ne bi rekla, da mu ze v ponedeljek ne bi rekla, da grem v cetrtek k mentorici. Ce bi bil zaposlen bi bila druga pesem, bi se ze zmenila z mentorico, da pride mala s seboj, ampak tukaj se gre  za princip, za odgovornost. Pismo pa saj nisem otroka naredila sama, pri tem delu je bil zraven, naj bo zdaj tudi odgovoren, ko je otrok na svetu. Kaj pa bo potem, ko bom enkrat delala? Imela dezurstva, on bo doma pred racunalnikom brez zaposlitve, malo pa naj pazijo moji starsi al kaj? To bi mu itak pasalo, lenobi. 

Kerensa: avtomobilske gume, ja. Ampak je sel kolega z njim zaradi tega, ker osebno pozna vulkanizerja, in je dobil dodatni popust. Ampak to bi lahko pocakalo tudi do petka.
                                         LP

_____________________________

Otrok sreče
je vedno podoben stari duši,
ki živi v novem telesu;
njen obraz je resen,
a ko se nasmehne,
ves svet zažari
v sončni svetlobi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Zadavila ga bi najraje!
31.3.2007 10:24:01   
ircica
Ce bi bil zaposlen bi bila druga pesem, bi se ze zmenila z mentorico, da pride mala s seboj, ampak tukaj se gre  za princip, za odgovornost.

... od principov se pa žal ne da živet

(odgovor članu aisha_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Zadavila ga bi najraje!
31.3.2007 10:46:11   
Anonimen
To bi mu itak pasalo, lenobi. 


To je najlažje, ljudem reči lenoba in opravljati, kako nekooperativni so....Just go on....

(odgovor članu aisha_)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Zadavila ga bi najraje!
31.3.2007 10:56:47   
tinx
aisha kaj pa če ubereš drugo taktiko,ker s takim kot je tvoja tašča nima pomena se iti neke fer odnose in terjat principe.Tvoj ji očitno ne bo nikoli nič rekel,ker je mamica očitno zanj sveta.Zato bi jaz na tvojem mestu lepo ubrala drugo taktiko .user posted image bi za vsak skok do trgovine peljala k njej in me pol nebi bilo nazaj 3ure,ker bi pač srečala še staro kolegico s katero bi šla na kavico,vsakič ko bi se mogla učit ali pospravljt bi njo lepo prosila da mal pomerka; pa naj vid user posted image stara ,da ni kr tko merkat otroka,pa še predlagaj ji ,da namesto v jasli bo user posted image v varstvu pri njej nonstop,ker tvojmu očetu ni za "zaupat".Brez skrbi bod, bo sinčka še prosila naj user posted image še tvoji mal pogledajo,ker potem bo pa ona "uboga reva " preveč obremenjena.Boš vidla,da bo tko,ker to so taki tipi ljudi,da morjo vedno šterene mešat drugim,zato bod pa ti bolj prebrisana kot ona .
Aja pa vsake tok si privošči obisk pri kozmetičarki ali masažco,ker "sej bo mama pomerkala tamalo a ne"user posted image user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Zadavila ga bi najraje!
31.3.2007 13:17:19   
kalbo
Aisha, sodim po napisanem. Glede na napisano v vajinem razmerju vsaj eden ni pripravljen imeti otroka.
Kar se pa hlačnice tiče, kar pomisli, tako kot ti stopaš na očetovo stran, on stopa na mamino. Pravo partnerstvo se začne šele takrat, ko se oba odlepita od kiklc in hlačnic in brezpogojno podpirata drug drugega. Dokler je kuhinja skupna pozabi na samostojno življenje. Mogoče se pa tvoj partner ne počuti tako lepo in udobno pri vas doma, kot se ti.

(odgovor članu tinx)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?