|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zobki- pomoč !!
7.7.2009 11:24:00   
bori2
No takole. Moji skoraj 7 letni Maruši je pred dobrimi 14 dnevi, za mlečno vrsto zrastel 1 stalni zob. Lep, velik in raven, vendar dobrega pol cm za prvo vrsto spodnjih zob. Peljala sem jo k njeni zobozdravnici, ki je rekla, da je treba zob zruvati. Načeloma ok. Vendar mlečni zob se ne maje, je lep in trden, tako je predlagala protibolečinsko inekcijo. Takrat pa pri Maruši blok. Panika, jok, rjovenje, otepanje, nikakor  odprla ust. Poskušale smo 3 krat. Vsakič neuspešno, sedaj je panična že če kdo omeni zobozdravnika.

Za povrh, je včeraj prišla ven še druga stalna spodnja enica in se postavila pravokotno na prvo. Groza.

Verjetno je jasno, kaj vas prosim; za predlog za mnenje kako naj jo spravimo k zoobarju da se ji zobozdravnik ne bo obenem zemeril do konca življenja. KAJ PREDLOGOV?

Še to; mlečni zobki so vsi trdni, lepi in ne zgleda, da se kakorkoli odpravljajo ven,...

< Sporočilo je popravil bori2 -- 7.7.2009 11:27:38 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zobki- pomoč !!
7.7.2009 20:37:52   
sahary
mislim da bi mogoče najprej stopila še do kakega zobozdravnika po drugo mnenje če je re potrebno mlečne zobke ruvati ven?
se ne bojo b nekem doglednem času začeli sami majat pa padli ven? vem verjento zgleda čudno, zobek pri zobeku...ampak ne morem si predstavljati kaj preživlja tvoja hčerka...namreč pri mojem sineku (4leta) je po seriji nesrečnih obiskov zobozdravnika in napadov straha prišlo tako daleč da smo ga peljali v tujino in opravilli vse posege (med drugim rudi puljenje enega mlečnega zobka) v splošni anesteziji razen ko se spomnim na račun morem rečt da mi ni žal
res pa da to v sloveniji še ne izvajajo

(odgovor članu bori2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?