Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
je pred enim tednom dobil izpuščaje po obrazu - lička, ki so se tri dni od pojava stopnjevali, sedaj je že precej bolje. Sumim na alergijo na citruse, čeprav je sam pojedel le žitno kašico, ki ji je bil primešan frutek z dodanim limoninim sokom, sem pa jaz ( se dojiva) v dveh dneh spila skoraj cel liter 100% juica iz pomaranč in pojedla cca. 5 mandarin na dan (smešno, a nekak so se mi poluštale in do sedaj sem pazla, sedaj pa praktično že vse jem...). Takšne izpuščaje je predhodno že nekajkrat imel, a v blažji obliki - prvič smo sumili cvetačo, ker smo jo ravno uvajali, drugič pa je bilo ko smo bili 4 dni na dopustu v hotelu in je štiri dni jedel kupljene kašice, ki jim je bil v glavnem dodan limonin sok. A ima katera izkušnje s tem??? 
, ritka je bila po 2 dneh ok, lička so pa še vedno pikasta. Kako hitro naj bi pikice navadno izginile?