|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alergija na cvetni prah
26.4.2006 21:18:42   
mayflower
Ali se pri 3,5m starem dojenčku lahko pojavi alergija na cvetenje dreves, trav? Jst sem namreč alergična (niso sicer ugotovili točno na kaj), samo vsako pomlad mam težave (kihanje, zamašen nos, glavobol,...). Tudo letos se je alergija pojavla, kake tri dni nazaj. Pa me zanima če jo ma tudi moj user posted image : po preboleli virozi en mesec nazaj je tri tedne kašljal. Zdaj se mi pa zid, da ma zadnje dni tak kašelj ko jst v času alergije. Kake so kaj vaše izkušnje.
Drugače imam jst te težave vsako pomlad od osnovne šole naprej (za nazaj pa ne vem).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: alergija na cvetni prah
26.4.2006 22:02:47   
XXYY
Lep pozdrav!

Mayflower, oprosti mi ker sem se "vštulila" zravn.

Tudi mene nekaj zanima, glede tega cvetnega prahu.

Pri nam nima nobeden alergije na cvetni prah ali karkoli. Ampak, danes sem pri svoji 4 mesečnici opazila, da je čez cel dan nekajkrat kihala, a zdaj zvečer se ji je pa zamašil nosek, pa neka tekočina je šla iz noska (zdaj ne vem ali je to od fiziološke ali pa kaj drugega, ne vem) in imela full solzne oči ter rdeče.

Zdaj pa ne vem, ali je to znak za alergijo na cvetni prah ali je mogoče prehlajena.

Vročine pa nima.

Hvala.

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: alergija na cvetni prah
28.4.2006 21:42:03   
sharpy
Pri nas ni noben alergičen, pa je naš user posted image vseeno alergik.
Ima 5 mesecev in pol in sem prepričana, da je alergičen tudi na cvetni prah.
Smo bili zadnje dni parkrat zunaj in je postal cel rdeč flekast po obrazu,
Že dva dni pa ga srbijo očke, ima rdeče in se mu solzijo, pa kiha tudi, kašlja pa ne. Niti jaz nevem ali je to posledica alergije, ma mislim, da je bolj verjetno, da je prehlajen. Aja, pa iz noska mu tudi teče.


_____________________________

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: alergija na cvetni prah
4.5.2006 20:14:15   
katjandraž
Meni je včeraj nadomestna zdravnica rekla, daje naša user posted image  premajhna, da bi bila lahko pikasta zaradi alergije na cvetni prahuser posted image . Stara je 2 meseca. Komaj čakam srede, da gremo v posvetovalnico k naši zdravnici, da vidimo, kje smo.

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: alergija na cvetni prah
4.5.2006 20:48:00   
POKPOK
Sinu se je alergija na cvetni prah pojavila pri 2,5 letih.
Lp

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: alergija na cvetni prah
5.5.2006 22:10:08   
Janeja
Moj Jan je tud že od rojstva alergik.
Najprej je bil na vso mogočo hrano - ko smo to pozdravili je bil nekaj časa mir, lani pa se mu je pojavila močna alergija na pelode (cvetni prah, trave, ...). Na alergološki v LJ sem morala prav vztrajat, da so mu naredili test na pelode, ker se pri tako majhnih otrocih alergija na pelode še baje ne more razvit. Ko pa so testi pokazali ful močno alergično reakcijo je bla kar tiho.   

Kdaj se alergija na cvetni prah lahko razvije ne vem, lahko ti povem le to, da se je pri nas pri 4 letih pa bilo še to menda ful zgodaj.

(odgovor članu POKPOK)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: alergija na cvetni prah
7.5.2006 7:27:28   
Vrtnica1
Jaz sem tudi alergična na ta zgodnji cvetni prah, na trave ne; pa moj 11-mesečnik zaenkrat še nič ne kaže, da bi tudi on bil, pa sva cele dneve zunaj. Medtem ko je pa moj nečak tudi hudo alergičen na vse vrste cvetnega prahu in se mu je to pokazalo tudi nekje pri štirih letih.
Čeprav meni se je to pokazalo šele v puberteti, da sem alergična na cvetni prah, sem bila pa prej že na hišni prah, pa perje, pa mačjo dlako itd.
Močno upam, da naš mali ne bo še tega po meni pobral.
Lp in veliko sreče.

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: alergija na cvetni prah
25.5.2006 22:27:02   
Anonimen
živjo!
tudi mi smo ugotovili,da sta naši (11mes. in 9let) alergični na cvetni prah.najprej sem mislila,da sta ful prehlajeni,ker sta skozi smrkali,kašljali,oči sta imeli vse otečene in rdeče,težko sta dihali,taveliko je bolela glava.
potem sem opazila,da ko smo zunaj,na travi ali pa pred hišo,kjer je ful cipres,je stanje veliko slabše.če smo bili recimo pri morju,v kakem nakupovalnem centru ali pa če sem imela doma vsa okna zaprta,teh znakov ni bilo.
sem ju peljala k zdr.,o prehladu ne duha ne sluha...
tamali je vse minilo,tavelika je pa vsa boga.ima kapljice livostin in 2žlici claritine zvečer.pomaga pa bolj malo.
jeseni pa na testiranje...
do sedaj ni bila alergična na nič.in nihče v družini ni.
jah,s temi alergijami je celuser posted image !
pa imajo vsi naši sosedje probleme zaradi cvetnega prahu od teh tastovih cipres.tast pa seveda noče nič slišat,da bi jih požagali,ker da "čuvajo hišo". 

(odgovor članu Vrtnica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: alergija na cvetni prah
26.5.2006 10:47:06   
Anonimen
Moji hčeri se je vseskupaj začelo šele pri enajstih letih,nič prej.
Jaz nisem alergik,vsaj tako hud ne,kot ona,ki je alergična prav na vse kar v naravi cveti.Jaz naprimer sem na pike os in cvet topola.
Dojena je bila dve leti.pa ne vem,kako,da ni prišlo do zaščite ali pa sem ji nevede vnesla v organizem tisti input,da bo kasneje alergikuser posted image
Pojma nimam.Če vam bo v pomoč tale link izvolite.

http://www.ezdravje.com/si/alergija/dihala/

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: alergija na cvetni prah
29.5.2006 9:36:29   
taža
Pri nas se je začelo lani, ko je bil sine star dve leti in pol. Meseca maja je nenadoma dobil vročino, kašljal je, ponoči pa zelo težko dihal (pospešeno hitro dihanje s piskanjem - groza).
Takrat so mu testi pokazali minimalno alergijo na pelode trav... No, pred dvema tednoma smo teste ponovili - sedaj je stanje hujše - alergija na pelode zgodnjih in poznih dreves (in grmov), na pelode trav in na pršiceuser posted image .

Upam, da drugo leto ne bo še slabše. Pripravljamo se pa na bioresonanco - bomo videli, če mu bo pomagalouser posted image .

LP!

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?