|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alergija na kravje mleko
28.11.2010 11:02:29   
snežakinja
Za nama je težka noč, moram malo potožit.

Imam 2 mesečnega sinka,ki v spanju skoz jamra, hrope, brbota ko da ima nekaj v grlu. Veliko poliva in bruha, zadnje dni je začel jesti na 4-5 ur ali še bolj poredko. V želodčku mu skoz brobota in slišim kako se mu pretaka tekočina. Začel je tudi kašljati kar prej ni. Na obrazku ima polno nekih drobčekenih belih izpuščajčkov in na desni lički redeč flekec. Kaka precej redko in zelo smrdeče.

Gruntam, če bi vse to lahko bili znaki alergije na mleko?  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri bom poklicala P, pa ma da ga pogleda. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: alergija na kravje mleko
28.11.2010 12:07:09   
ledenaa
No,če smatraš da gre za alergije kaj misliš da ti bo P pomagala? ga daš potem na dieto .Če ga dojiš si tudi ti na hrani brez mleka i jajc-to so najpogostejši alergeni. V lekarni pa dobiš kremo.
pretakanaje tekočine-se nam vsem enim tiho enim pa glasno in to nič ne pomeni.Če otrok poliva potem je to brobotanje od tega. Vzglavje naj bo vzdignjeno.da se ne bo med spanjem zadušil .

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: alergija na kravje mleko
28.11.2010 15:53:21   
janapan
Ti definitivno svojega otroka najbolje poznaš. Če sumiš na alergijo na KM, pojdi na dieto...izogibaj se mlečnim izdelkom pa tudi izdelkom, ki vsebujejo jajca, tako boš videla najbolje - seveda če dojiš. Izpuščajčki pa pri 2 mesecih starosti pa so dokaj normalni....moja je imela med 1 in 2 mesecem prav belozelene akne....grozno pa je potem šlo mimo. Zavedai se moraš da so pri 2 mesecih aktualni tudi krčki, polivanje in bruhanje je lahko tudi popolnoma normalno. Naša je polivala do 5 meseca.
Jaz bi na tvojem mestu kot sem napisala šla na dieto in na pregledu pač opozorila pediatrinjo.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: alergija na kravje mleko
22.12.2010 14:29:40   
.tojeto.
Znaki, ki jih opisuješ so natančno takšni, kot jih je imel naš škratek - poleg tega se mu je po dojenju tudi zaletavalo in velikokrat je še kar nekaj časa požiral, ker se mu je vračalo v grlo, na dojki se tudi ni nikoli crkljal - je pojedel kar je moral in konec. Šele pri treh mesecih sem uspela prepričati mojo P, da nekaj ni OK in poslala me je na  pediatrično - gastro oddelek in tam so mi za vsak slučaj naredili še test za alergije in izkazalo se je, da je za vse njegove težave kriva alergija na mleko. Po 14 dneh moje stroge diete (brez jajc in mleka - niti v sledovih) se je stanje izboljšalo na skoraj normalno. Poslušaj se, ker mamica najbolje ve kdaj je z njenim otrokom nekaj narobe. Pa veliko sreče in upam, da vseeno ni alergija.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?