|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alergijski test - kako dolgo traja
12.12.2007 6:12:19   
lelaval
Moja najstarejša ima danes alergijski test. Rada bi vedela, kako dolgo traja vse to skupaj. Saj so ji ga že 4 leta nazaj delali, a ne vem, kako dolgo je trajalo, ker je bila v bolnici, jaz pa le popoldne pri njej.
Zanima me, da vem, koliko časa mi bo vzelo in predvsem - ali jo potem peljat v šolo ali ne.


_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: alergijski test - kako dolgo traja
12.12.2007 6:22:40   
Natyy
Odvisno kakšen alergijski test ji bodo delali. Moji hčerki so pred leti delali razširjen alergijski test na kožo. Delali so ga na hrbtu. Trajalo pa je dva dni. Prvi dan so ji na hrbet dali vse mogoče stvari, ki bi naj pri njej izvale alergijske reakcije. Prve spremembe so opazovali po uri in nato še po dveh. Zadnje pa naslednji dan. Bilo je kar veliko neprijetnosti, saj snov, ki reagira alergeno zelo srbi, občutek pa je neprijeten tudi zato, ker se hči ni smela umivat.

Naslednji alergijski test, pa je bil narejen na roki. Na osnovne alergene (pršice, živalsko dlako, cvetni prah ....) Ta  test pa je trajal cca. 1 uro in še nekaj časa za posvet pri zdravnici.

Je pa nekaj v obeh primerih koža na alergeno snov močno reagira in otroka to zelo srbi. Tako, da sem jaz v obeh primerih svojo hči po opravljenih testih "cartala".

Da bi se vajin pregled končal z čimmanj  +.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: alergijski test - kako dolgo traja
12.12.2007 6:41:55   
lelaval
Hvala za hiter odgovor. Mislim, da bo tisti hiter test (vseeno pa nisem sigurna). Da pa koža potem srbi, pa mi je znano

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Natyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: alergijski test - kako dolgo traja
12.12.2007 7:23:24   
Anonimen
Nekaj več si lahko prebereš tukaj:

Sploh zadnji link ti zna priti prav.user posted image

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?