|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali bom še privlačna....
8.10.2006 20:59:03   
Anonimen
.....za svojega moža po drugem porodu???? To vprašanje me razjeda odkar sva se s partnerjem odločila da začneva delati na drugem otročku.
Namreč skoraj vsaka ženska ki se vrti okoli mene in ima že dva otroka me straši s tem "saj boš videla ko boš v druge rodila, se ti bo postava totalno spremenila in Kg ne bodo in ne bodo šli dol, postala boš debelušna mamica kot smo me vse" .....  Hmmmm, zdaj me pa res zanima ali je to res da prvi porod še ne pusti nobenih vidnih razlik na telesu (vsaj pri meni jih ni) drugi pa potem poskrbi res za pravi preobrat ali je to spet neka izmišljotina in spet neka pravljica za lahko noč vsem tistim ki  so res bile deležne te razlikeuser posted image

No vsekakor  si želim otročka ker je to nekaj najlepšega kar se mi lahko v življenju zgodi ne glede na to kaj mi boste napisale o zunanjem izgledu. Me pa res zanimajo vaša mnenja!!!
LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali bom še privlačna....
8.10.2006 21:09:16   
Anonimen
Meni se pa zdi, da si pri drugem otroku manj "motiviran" tako za otroka (ker imaš že izkušnje s prvim) kot za sebe.
Samo razmišljam tako, vem iz prakse pa ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ali bom še privlačna....
8.10.2006 21:11:52   
Primoza
Ni nujno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ali bom še privlačna....
8.10.2006 21:13:01   
sjug
Zakaj si pa anonomna? Saj ne da me kaj moti, samo čudno se mi pa zdi.
Zdaj pa moje mnenje. Po drugem porodu grejo kile težje dol. To zagotovo drži. Je pa stvar volje in pa seveda kil, ki jih mamica pridobi med nosečnostjo. V službi in privat se družim z mamicam, ki imajo po več otrok, dva ali tri, pa smo z izjemo ene vse dovolj take kot prej, kila gor ali dol. Moja zelo dobra prijateljica jih ima tri, pa sem jo enkrat, ko je dolgo nisem videla, morala kar malo opzorit, da je čisto dovolj suha in naj malo pazi, da kaj poje. Ker presuha mama pa vseeno ni fino bit. Ker rabiš namreč energijo za mulce.
Želim ti eno lepo nosečnost. Pa brez skrbi, če je tvoj kot se šika, boš zanj privlačna, še bolj kot prej ...


_____________________________

Never Ever Give Up!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ali bom še privlačna....
8.10.2006 21:13:06   
lukec
Jaz sem sicer po porodu (prvem) izgubila vse kilograme, ampak jih je kar nekaj prilezlo nazaj, ko sem nehala polno dojiti. Imam pa kolegici eno z dvema in drugo s tremi otroci in sta obe bolj suhi, kot sta bili po prvem porodu. Po mojem je vse odvisno od mamice same in ni pomembno kateri otrok po vrsti je to. Kar veselo na delo ...

_____________________________

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ali bom še privlačna....
8.10.2006 21:22:03   
ona
ni nujno,da se ti postava spremeni!
Jaz sem po dveh porodih ista,kot vedno,niso mi ostale kile in tudi postava se dosti ni spremenila!Sem se pa obakrat zredila za okrog 20 kg,tako,da ne se sekirat

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ali bom še privlačna....
8.10.2006 21:25:15   
puncica
Jaz ti rečem da je to čista izmišljotina. Sama sem rodila drugič pred 5 mesci in imam zdaj lepšo postavo kot sem jo imela po prvem porodu, res pa je da telovadim že 3 mesce, a vseeno. To mi je zatrdila mami in moj dragi. Tako da nič ne verjemi, če le nekaj daš na sebe se lahko vse popravi, da bi pa bil po drugem porodu tak preobrat, ma sploh ne vem na čem bi naj to temelilo, kvečjemu bi bilo to po prvem porodu, tako da ti kr mej otročka, saj je res ful lepo, ko vidiš dva malčka kako rasteta, pa kako večji manjšemu pomaga in se imata rada, pa še hiša zgleda kar bol polna smeha in veselja., Drži se.user posted image

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ali bom še privlačna....
8.10.2006 21:28:47   
Marogica
Odvisno, kakšen tip človeka si. Ene imajo s tem probleme, druge pa ne. Zase lahko rečem, da očitno nisem imela problemov s "kilažo" po porodu, kljub temu, da sem se v nosečnosti zdredila za 25 kg. Še vedno spravim nase cote, ki sem jih nosila pri 17-ih(imam slučajno eno spravljeno za spomin, zato vemuser posted image ). Če sem odkrita, bi si želela še kakšen kilogram zraven(no, 5 kg pa res).

To je bil sedaj "fizični" opis "lepote. Je pa tudi res, da je vse skupaj odvisno tudi od psihe ženske in njenega partnerja, kako jemljeta vse skupaj. Ene ženske niso nič manj prikupne in "pozitivke" z kakšnim kilogramom več, njihove partnerje pa to tudi ne moti.

Tako, da....na delo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ali bom še privlačna....
8.10.2006 21:29:19   
Jančika_
Oh, jaz sem se seveda spremenila, ampak to na mojega moža čisto nič ne vpliva - še vedno me zalezuje in mi težiuser posted image . Ga sploh ne moti tistih nekaj kil viška (ki jih upam kmalu ne bo večuser posted image ). Mene je spremenila že prva nosečnost; po porodu sem rabila sedem laških let, da sem prišla blizu normale s težo in kondicijo. Zato sem v drugi nosečnosti veliko športala in po porodu kmalu začela z vadbo - razlika od prvič je očitna. Ampak njega tudi prvič ni nič motilouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: ali bom še privlačna....
8.10.2006 21:31:51   
Anonimen
Sama poznaš svoje telo najboljše in karkoli se ti bo po porodu spremenilo, bo odvisno samo od tebe, če bo tudi takšno ostalo. Nima smisla spraševat če boš še privlačna po prvem poroduuser posted image
Jaz niti ne vem če si že zdaj privlačna?user posted image user posted image user posted image user posted image Brez zamere.... in brez skrbi, seveda da boš super toliko, kolikor boš hotela biti.

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: ali bom še privlačna....
8.10.2006 21:44:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sjug

Zakaj si pa anonomna? Saj ne da me kaj moti, samo čudno se mi pa zdi.




Ker zaenkrat za odločitev o drugem otročku veva le jaz in moj mož in bi rada da tako tudi ostane vsaj do trenutka ko bom zares user posted image . Upam da niste preveč hude!!!!

(odgovor članu sjug)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: ali bom še privlačna....
8.10.2006 21:46:30   
Magi*
privlačnost je stanje uma. to je bolj v ženskih glavah, kot v moških. če smo same sebi privlačne, bomo tudi svojemu moškemu ali drugim moškim. nekatere ženske so zelo privlačne, pa so debelušne, ali imajo krive noge... druge so lahko super suhe in pravilnih dimenzij in proporcev, pa so tako neprivlačne, da ne moreš verjeti. torej, če misliš, da se bo privlačnost spremenila s postavo po porodu, potem tebi daje občutek privlačnosti postava in vesela novica: za postavo se da marsikaj narediti. tudi po drugem ali tretjem porodu. če imaš težave s privlačnostjo že zdaj, jih boš imela po porodu res najbrž še več.

jaz se trenutno tolažim s tem, da bom po drugem porodu bolje poskrbela za postavo.user posted image

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: ali bom še privlačna....
8.10.2006 21:46:53   
lelaval
Če si tvojemu možu všeč kot oseba, ki jo ljubi, boš mu tudi s kakšno kilco več.
Sama sem po 1. porodu dobila vse dol, in 2. zanosila. Po 2 porodu pa sem imela manj kg kot pred 1. nosečnostjo. user posted image  No, po 7 letih sem ponovno rodila in sem zopet na kilah kot pred 1. nosečnostjo. user posted image  Res pa je, da telovadim (po telovadbi je oblika telesa drugačna, kot če se le odrekaš hrani) in pazim, da ne žrem, pač pa jem. user posted image  (čeprav se sladkemu nikakor ne morem odpovedat). In za mojega user posted image  sem še vedno privlačna ( včasih imam občutek, da vedno bolj user posted image ).
Od porodov pa imam nekaj večji trebušček, strije in kakšno grudico celulita več user posted image user posted image , a očitno mojega to nič ne moti. Mene pa tudi ne tako zelo. user posted image
Svetujem ti - ti le upoštevaj svojo željo po še enem otročku - postava se bo tudi poglihala.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: ali bom še privlačna....
8.10.2006 22:04:25   
MAREC06
Anonimna!
Po prvi nosečnosti sem imela po 10 mesecih 7 kg manj kot pred nosečnostjo (prej 54, potem 48), v drugi nosečnosti sem se pa zredila kar za 28 kg user posted image (iz 54 na 72 kg) in me je res skrbelo user posted image , kako bodo šli ti kg dol, pa sem po šestih mesecih spet takšna kot pred nosečnostjouser posted image (52 kg), še malo manj, pa zaenkrat še nič kaj dosti ne telovadim, razen z dojenčkom in mogoče 1 x na teden malo, za boljšo vest user posted image . Ne obremenjuj se s kg zdaj in uživaj v nosečnosti. Z nosečnostjo lahko vsak kg opravičiš, po porodu ti bodo pa že sami šli dol, saj veš, vstajanje, dojenje,...
Prijetno nosečnost in veliko crkljanja po porodu ti želim

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: ali bom še privlačna....
8.10.2006 22:30:17   
Anonimen
Pri meni to ne drži.
Imam dva otroka. Sicer je v njuni starosti precejšnja razlika (eden 9 let, drugi 10 mesecev), ampak vseeno. Sama postava se mi ni spremenila ne po prvem ne po drugem porodu. Seveda so bile malenkosti (spremenjena oblika in "trdota" prsi, malenkost strij na spodnjem delu trebuha, linea negra še kakšen mesec po porodu), ampak to je pa tudi vse. Mogoče se moram zahvaliti dobrim genom ali pa čudnemu načinu življenja, da nisem pridobila dodatnih kilogramov ali česa drugega, ampak tako je. Ta teorija o tem, da je/bo ženska po drugem porodu debela/zanemarjena/neprivlačna zagotovo ne drži. In to v večini primerov.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: ali bom še privlačna....
9.10.2006 6:50:23   
srki
Joj, ne poslušaj jih. Zdaj mislijo, da če so one debelušne, da boš pa tudi ti. In jaz sem že 100000x rekla, da porod ni povod za to, da se pa nekdo zaradi tega zredi in je potem debel. Normalno, da se v nosečnosti zredimo vse, samo po porodu pa sem mnenja, da nobena ne bi smela rečt, da je upravičeno "debela", ker je rodila. Mogoče imajo ene res srečo, da jim vse zgine samo od sebe, moja sodelavka ima tudi dva otročka, res da je bila razlika med prvim in drugim kar nekaj let, pa ima tako lepo postavco, nobenega trebuščka, skratka, ne nasedaj temu in se ne obremenjuj s tem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: ali bom še privlačna....
9.10.2006 8:53:09   
Anonimen
Iz tvojega pisanja sodec.. se ti sekiras, ali bos za partnerja se privlacna, ce se zredis.. nic pa te ne skrbi, ce bos sebi se privlacna ce se zredis..

Tole je edini problem, ki ga vidim v tem..

Ker ze to, da se sekiras ali bos privlacna za druge.. nemesto ali bnos privlacna (zadovoljna s seboj) te naredi neprivlacno..

Zensko ne ljubis ker je lepa.. zenska je lepa, ker jo ljubis.. 

Obrni logiko in svet bo bolj preprost..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: ali bom še privlačna....
9.10.2006 9:09:37   
vesna.com
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy
Zensko ne ljubis ker je lepa.. zenska je lepa, ker jo ljubis.. 


user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: ali bom še privlačna....
9.10.2006 9:18:32   
Anonimen
Pri meni je ravno tako, kot si napisala.Po prvem porodu so šle kile ekspresno dol. Pri drugem, pa sploh ne in ne. Ampak jaz to ne smatram, kot da sem zdej neprivlačna za mojgauser posted image user posted image
Saj mi še vedno izkazuje vso ljubezen, nežnost in pozornost.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: ali bom še privlačna....
9.10.2006 9:39:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ampak jaz to ne smatram, kot da sem zdej neprivlačna za mojgauser posted image user posted image



Lepo.. ampak tio ni pomembno.. pomembno je samo to, ali si TI zadovoljna s seboj.. ????user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: ali bom še privlačna....
9.10.2006 10:01:48   
baguSka
pomembno je samo to, ali si TI zadovoljna s seboj...



se podpisem pod tole, ce mi mr. tjazy dovoli...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: ali bom še privlačna....
9.10.2006 10:12:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

pomembno je samo to, ali si TI zadovoljna s seboj...



se podpisem pod tole, ce mi mr. tjazy dovoli...user posted image


Dovoli.. dovoli.. samo 100€ te bo tole kostalo.. Ampak se ti splaca ves.. Moram sestet, kolk teh podpisov je ze blo.. hmm.. user posted image user posted image  

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: ali bom še privlačna....
9.10.2006 10:19:12   
baguSka
Dovoli.. dovoli.. samo 100€ te bo tole kostalo.. Ampak se ti splaca ves.. Moram sestet, kolk teh podpisov je ze blo.. hmm..


Jah kaj morem, ce se pa skor vedno strinjam v celoti s tabo in se mi ne da se enkrat ponavljat tvojih besed... Sicer pa kr sestej in mi sporoc koncni znesek. Ce bo pa prevec, bom pa raj zacela ponavljat, pa nej si dvakrat berejo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: ali bom še privlačna....
9.10.2006 10:30:57   
Anonimen
To bo pa se drazje.. to so pol ze avtorske pravice..

Se bova ze nekako zmenila.. lahko pa vrnes tudi v obliki usluge kot varuska.. ?! AAaa?? user posted image user posted image


(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: ali bom še privlačna....
9.10.2006 10:33:18   
baguSka
Se bova ze nekako zmenila.. lahko pa vrnes tudi v obliki usluge kot varuska.. ?! AAaa??


Z veseljem.user posted image  A res lahko??? Deeej no. Jst bi res mau varuska bla.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?