Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
.
. Se ji je pa pri samem rojstvu (2. porodna doba) pridružila še ena, ki me je ful silila v en položaj, ki mi ni ustrezal. Mojo roko mi je tiščala, da sem se oprijela kolena, meni pa je bolj pasalo, da sem z vso močjo stiskala rjuho. Ko sem ji kakšnih 5x rekla, naj me ne sili v tak položaj, ker mi ne ustreza, pa je še kar vztrajala, sem se morala prav zadreti naj me hudiča
pusti na miru.
Danes mi je to smešno, v tistem trenutku bi jo pa najraje po nosu
, ampak mora biti zelo neprijetno, da je pri porodu zraven tebe neka tečnoba, povrhu še arogantna, kajti tam potrebuješ osebo, ki bo prijazna, razumevajoča.
. 2x me je pogledla, drugič sem jo sama poklicala, da moram pritiskat in da naj pride, pogledat če sem že čisto odprta.Vmes prosla da naj pošlje še po
ker so na njega pozabli. Zdelo se mi je kot da jaz vodim porod kaj mora naredit ne pa ona