|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   besna na moža
11.5.2006 11:01:22   
Anonimen
joj, danes bo pa tudi pri nas urnebesuser posted image
besna sem na moža kot hudič, zadnje čase samo dela, jaz se pa poleg dela ves čas sama ukvarjam z obema otrokoma in gospodinjstvom, pa še njegove službene probleme moram ves čas poslušat.... nimam več potrpljenja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! znorela bom!!!! že od jeseni poslušam, saj bo bolje..... še za prijateljice nimam več časa, pa še kar sram me je, da bi jim spet težila s svojimi problemi....pa še seksa se mi zdi je zadnje čase premalo, ker me kar mine po vseh duhamornih pogovorih... mogoče sem pa zato tako živčnauser posted image
hvala, ker ste me brale-i, če bo pa še kakšen nasvet pa najlepša hvala že vnaprej....
lep dan vsem skupaj, s.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: besna na moža
11.5.2006 11:23:20   
baguSka
Hmja.. Poznamo tole. Nisi edina. Kaj ti je prioriteta, te bom vprašala?? Lahko da bo bolje, lahko da ne bo.. Če si pripravljena čakat, potem čakaj.. Če nisi, potem več ne čaki. Če praviš da boš znorela in da ne zdržiš več, potem spokaj. Kaj naj ti drugega rečem. Ampak potem boš na istem oziroma še na slabšem. Potem boš isto sama z otroci, le da bo še en prihodek manj.. In še tisti mali trenutki ko ste skupi, četudi le par minutk, vam bojo odvzeti.. Premisli in pretuhtaj.. Postavi se v njegovo kožo. Kaj njemu pomeni služba? Ali imate kaj od tega da cele dneve dela al ne? Kakšni so njegovi cilji? Ali ga delo veseli? Ker če ga veseli, potem ga boš pač mogla podpret, če boš to želela. Ker če ga ne boš, bo še slabše. On bo še bolj slabe volje, še bolj bo delal itd itd.. Kar bo itak vodilo le še v slabše stanje in na koncu propad. Težko ti rečem oz. svetujem, kako ga pripravit da malo izpreže. Pojma nimam, kaj ga veseli še poleg službe. Če pa je služba trenutno edina stvar, ki ga sploh veseli, potem pač čakaj.. Ne da se in narobe je pač nekoga prisilit v nekaj, česar si ne želi. Tudi tebi nebi blo prijetno počet nekaj, kar te ne veseli.. Hm kaj pa vem - poskusta najdt kakšen kompromis!! Ampak teh se potem držta.
Najprej boš pa ti sama pr seb mogla pošlihtat, če je res tko hudo, česa si zares želiš in kaj ti več pomeni!? Na eni strani imaš moža in očeta, s katerim ste fizično res bore malo skupi, ampak ste vsaj neki; na drugi strani pa je NIČ. Razen če si si seveda pripravljena iskat drucga dedca user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: besna na moža
11.5.2006 11:48:01   
Babaloo
Ja, vse večkrat se pojavlja tak vzorec.
Tudi jaz sem zdaj veliko sama z otrokom, ker mož hodi na službena potovanja v tujino. Ti ga imaš vsaj zvečer, jaz pa še to ne.
Na začetku mi je bilo kar hudo, ker sem bila za vse sama, pa še minutke nisem imela zase, ker je punčka še mala in zahteva veliko ukvarjanja.
Zdaj mi je pa v glavi prekipelo in sem se odločila, da se ne bom več smilila sama sebi in prebijala časa sama v stanovanju.
Zdaj pobašem tamalo in greva ven na igrišče, kjer srečam ostale mamice, ali pa greva k sorodnikom in prijateljicam. Zakaj pa so prijateljice, če ne za reševanje problemov in za menjavo zaupnosti? 
Mojih prijateljic nič ne moti, če jim kaj potožim. Kako hitro lahko ugotoviš, da nimaš samo ti problemov, ampak tudi tvoji prijatelji. In lahko se pomagamo med sabo, a ne?
Tudi punčko sem pustila pri njih in si privoščila kako uro sama zase. Tako se vsaj malo sprostim. Najbolj dolgočasno je, ko sva sami doma in seveda zvečer, ko sem sama.
Če ti gre na živce, da mož samo o službi govori, zakaj pa mu to ne poveš. In ti začni pogovor o čem drugem. Spelji pogovor diplomatsko na drug mlin. A ti nisi v službi? Midva si vedno poveva kaj o najinih službah. Pa zakaj mu ne napišeš kak opolzek mejl v službo? Se bo pa mogoče malo podvizal domov.....
Kar se seksa tiče, je pa vse v tvoji glavi.
Jaz zase že vem, da komaj čakam, da se vrne. Bolj ko se bliža dan, da pride, bolj me razganja...... Izkoristiva vse dneve, ko sva skupaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: besna na moža
11.5.2006 12:50:19   
Anonimen
pejt sem, da te objamem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: besna na moža
11.5.2006 16:50:16   
Laubica
ŽAL ampak dobrodošla v klubu nas je očitno več takih ki smo vedno za vse same tudi moj al je cel dan vslužbi ali pa na službeni poti za2 ali3 tedneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: besna na moža
11.5.2006 17:52:56   
ona
Evo,še jaz!!
Moj tudi dela cele dneve,ker imamo pač svoje podjetje in kar nekaj zaposlenih.Si pa dosti dela razdeliva,tako,da nam je prav lepo!
Res pride dan,ko je tudi meni zadosti in bi včasih najraje spokala,a kaj bi imela od tega!Saj se imamo v redu,ker ga tudi čez dan vidim in mi priskoči na pomoč kadar lahko-varstvo tamale.Verjamem,da je hudo,samo z veliko dobre volje se da!Kot je že ena rekla,pejdi ven z otrokom in uživaj!kadar sta pa z možem sama,dejta izkoristi vsako minuto skupaj in,če ti gre na živce,da govori samo o njegovi službi,mu to povej!Jaz mojega večkrat kar prekinem,ko vidim,da že pretirava!
No,v glavnem nisi edina s takim problemom,če ti bo sedaj malo lažje!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: besna na moža
11.5.2006 20:30:53   
Magi*
postavi se v vrstouser posted image

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: besna na moža
11.5.2006 20:32:30   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Razen če si si seveda pripravljena iskat drucga dedca user posted image


pa ni prav veliko izborauser posted image

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?