|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bruhanje
2.11.2009 8:43:27   
draganav
Moja 4 letnica je zvečer 1x močno bruhala...vse kar je tisti dan pojedla. Mes bruhanjem sem opazila cele koščke mandarine. Lani se nam je isto zgodilo, ko je zvečer jedla mandarine je vse zbruhala. Je mogoče, da bi bile vzrok mandarine? Zdaj ima malo vročine 37,5 nič ne smrka, ni driske, pravi, da je nič ne boli.
je mogoče kakšen virus in ali bi se morali pokazati zdravniku? Zanima me kaj naj ji dam za jesti in piti? Je potrebna kakšna dieta, če bo še bruhala?

zanima me pa tudi kakšen termometer je dober...zdaj imamo ušesnega ampak ni prav natančen. Zdaj bi radi kupili za pod pazduho ampak kakšnega hitrega, ker ne zdrži dolgo pri miru.
hvala.

_____________________________

TAKO LEPO JE BITI MAMA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bruhanje
2.11.2009 8:47:14   
ledenaa
saj imaš digitalnega ki ti izmeri v roku 5 sekundah
Sicer za 4 letniak je lahko tuid navaden teh 5 min bo že poćakala,vmes berite pravljice,gledajte risanke ipd
za jest in pit ji daj kar hoče ni treba takoj tečt k zdravniku

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





FOTO: To je bistvo družine!
photo
Prav vsaka družina je posebna in unikatna. Toda, kaj imajo družine z vseh koncev sveta in različnih oblik vendarle skupn...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?