|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   d
1.8.2006 16:03:21   
Anonimen
Lep pozdrav vsem skupaj.Zakaj sem tako naslovila temo,ker me zanima kako imate pri vas poštimano partnerjevo delo,oz.siht.Pri nas je bilo vsa leta tako,da je imel samo jutranji šiht do dveh  ali pa včasih do štirih popoldan.Vedno enako,vsa leta.Zdaj pa dela za sebe in ga ni od jutra do večera.Ne sicer vedno ampak kar pogosto.Jaz sem sicer bila proti temu,sem bila bolj zato da dela normaln delavnik v kakkem podjetju,on pa si je želel tega,češ da itak rabimo denar in da dela za nas.To sva lep čas premlevala,na koncu sem se vdala,češ saj se bom s časoma privadla temu.Imava 2 leti starega otroka,ki naju tudi potrebuje,saj tud jaz kar veliko dela.Varstvo je sicer poštimano ampak meni največ pomeni da smo vsi lepo doma skupaj koliko se pač da.Sama sebe prepričujem da bi se navadila na tako življenje,pa ne gre. Upam da se bom.Tud v skrbeh sem zmeraj ko gre,če je vse ok,saj je veliko na cesti.Enostavno nisem več mirna.Strah me je tega,da ne bi postal deloholik.Saj vem da kompliciram in da nikoli ni v življenju idealno,ampak v bistvu bi rada slišala,kako imate ostale to porihtano.Sem edina,ki tako razmišlja?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: d
1.8.2006 16:41:52   
mateja 26
Jaz že ves čas jamram zaradi tega,pa ne pomaga.Moj ima delovni čas od 7-17,pa vedno še potegne,ker mora dokončati.Tako,da pride domov med 19-20 uro.Pa še 2x na teden ima godbene vaje.Skupaj smo čez vikend in še takrat so včasih razni špili.

No ja,saj se navadiš,ker ti ne preostane drugega.Drugače so pa tudi najini otroci še majhni(26 mes in 12,5 mes).Bo že.

lp
mateja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: d
1.8.2006 18:26:10   
Anonimen
Verjemi, da nisi edina v takšnem "zosu".Žal je vedno manj služb, kjer se prihaja ob 2h ali 3h domov.Če pa se, pa ima večina še kakšno popoldansko delo, da še malo denarčka steče v blagajno.

Tudi moj je do pred kratkim delal na firmi, od 6h-16h, vikendi in vsi prazniki prosti.Pa je bila plača bolj tako tako.Sedaj je pa menjal, dela pri privatniku in to pomeni, koliko ur boš naredil, toliko boš zaslužil.In tako dela po cele dneve, meni se zdi, da pride domov samo še na večerjo in spat, po novem to pomeni tudi vse sobote....samo še nedelje ostanejo.Meni to tudi ni niti najmanj všeč, ker po cele dneve dela, pol ko je pa malo fraj, bi pa tudi malo z kolegi bil, pa je ogenj v strehi.

**** je to z šihtom, otrok še nimava, pa že kar vidim kako bo, ko bom jaz z otrokom doma, on bo pa delal še namesto mene, da bomo imeli kaj za v usta dat.Matr nam bo lepouser posted image .

Naj navržem, da delam jaz povrh vsega v gostinstvu (preko študenta že par let) in se včasih samo vidiva, ko on že spi, ker pridem pozno domov.

Torej smo nekateri še na slabšem.Prekleto.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?