|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dojenček se hoče dojiti samo na levem boku
6.11.2010 19:26:34   
nusi
Naš dojenček star 5,5 m je poskrbel, da mami ponovno raziskuje temo dojenja. Že tri dni, se hoče dojiti samo iz leve dojke, torej, da on leži na svojem levem boku, če ga poskusim pristaviti na desno totalno ponori. Najprej sem pomislila, da mu kaj ne ugaja na dojki, danes pa ga je mož držal tako, da je ležal na levem boku in pil iz leve dojke in ni protestiral, le "dol je padal" zaradi nerodnega položaja. Skratka ne vem kaj mu je, pa tudi nimam vedno nekoga na razpolago, da mi ga bo držal, leže tudi ne pomaga. Sem preverila če ga kaj boli, če ga boli uho, noska nima zamašenega, kaj bi lahko to bilo? drugače se je do sedaj dojil na 1,5 - 2 uri, sem ga včeraj pustila "lačnega" 4, 5 ur pa vseeno ni hotel jesti iz leve. Predvsem koliko časa bo trajalo, ker me skrbi za zalogo mleka v levi dojki. Edino kar vem da je novega je to, da mi rastejo zobje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dojenček se hoče dojiti samo na levem boku
6.11.2010 20:45:19   
K_a_t_i
V sede tudi ne gre?
Men ga je tud tko kratko obdobje sračkal - je pomagalo, če sem ga najprej dala na D dojko in sem ga po parih požirkih prestavila na levo. 14 dni po tem (al je blo 3 tedne user posted image ) je dobil prvi zobek. Mogoče ga je od tega kaj bolelo.

Aha, zdaj vidim, da "mi user posted image " (verjetno mu user posted image ) rastejo zobje. To bo to!


< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 6.11.2010 20:46:43 >


_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dojenček se hoče dojiti samo na levem boku
6.11.2010 20:50:17   
Jančika_
Moji trije so vsi imeli občasno take fore in vse tri sem vrgla na isto finto. Vedno sem dojila sede in če recimo kateri ni hotel dojiti drugače kot na levi, sem ga pristavila normalno na levo, a sem ga, preden se je priklopil, prestavila v istem položaju na desno - torej nisem ga obračala, samo dala sem si ga pod pazduho, tako rekoč. Tako da je pil iz desne, ležal pa je tako, kot bi bil na levi. V veliko pomoč pri tem mi je bila blazina za dojenje. To ni nikoli trajalo več kot 2-3 dni, vzroka pa nisem uspela odkriti nikoli. Pač neke fore, kaj pa vem.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: dojenček se hoče dojiti samo na levem boku
6.11.2010 20:53:46   
nusi
ja sej to finto sva poizkusila, samo se moram zverzirat, ker sem štorasta in mi zdrsne iz položaja, ko ga dam pod pazduho. Pa res upam, da ga mine, ker zunaj ga ne bom mogla takole dojit.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: dojenček se hoče dojiti samo na levem boku
6.11.2010 20:54:23   
nusi
/

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: dojenček se hoče dojiti samo na levem boku
6.11.2010 20:55:39   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: nusi
Edino kar vem da je novega je to, da mi rastejo zobje.


Da MU rastejo zobje user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: dojenček se hoče dojiti samo na levem boku
6.11.2010 20:56:06   
Jančika_
Če imaš možnost, si nabavi/sposodi blazino za dojenje, res pride prav v takem primeru. Bo minilo, brez skrbi, praktično vse take fore minejo. Jih pa nadomestijo drugeuser posted image .

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: dojenček se hoče dojiti samo na levem boku
6.11.2010 21:42:47   
Lantea
Če pa ne z blazino za dojenje, pa pač vzglavnik vzameš. Kaj pa leže, s tem da se morata potem kontra uležt(če me razumeš)?.user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: dojenček se hoče dojiti samo na levem boku
7.11.2010 8:57:08   
nusi
hvala za nasvete, dojenje leže v kontra smeri sva parkrat probala, pa mu sploh ni všeč. Na splošno ni navdušen nad ležečim položajem. Bova lepo vztrajala s pomočjo blazine in upam, da ga vmes ta ideja mine user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: dojenček se hoče dojiti samo na levem boku
9.11.2010 12:19:50   
Karolin
Tudi jaz opažam, da se moja 4 m. dojenčica nekaj časa doji na desni strani, potem pa se začne stegovat nazaj in jokat, kot da ji nekaj ne paše. Veliko jo tudi napenja (kaka na 11 dni), zato jo po tem, ko se začne odmikat in jokat, ponavadi dam na trebušček in večkrat spusti vetrove. Razmišljam, da bi jo lahko motila tudi zgaga, ker veliko poliva (tako pravi pediatrinja). Patronažna pa pravi, da jo verjetno moti sveže mleko, ki ga popije. Aja pa ugotovila sem, da se od dojke ne odmakne dokler teče mleko, ko pa preneha, se začne iztegovat. Če bi še vlekla, pa bi spet priteklo, a očitno tega noče ali ne more. Nisem še zares ugotovila, kaj bi bil vzrok temu. 

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...
Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?