|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dotikanje trebuscka ?!?!?!?
15.2.2023 9:40:40   
THeart
Nevem ali nic ne najdem ali je res se premalo govora na to temo. Naletela sem na mogoce dva tri clanke na to temo ampak se vecina govora vrti okoli neznancev in nosecniskega trebuscka. Kaj pa znanci, sorodniki, ozja druzina, kako pa njim povedat, da ti to ni okej, da ti je neprijetno, te celo prizadene, ker niso niti toliko, da bi prej vprasali. Se se katera pocuti kot macka, ki ima mlade, ki bo ugriznila ce se kdo pribliza ,da ji dvigne pritisk, zaskrta z zobmi, bi najraje udarila po roki, ki hoce seci po trebuhu. Ker neznanca je lazje nahrulit, da se to ne spodobi, sorodnike ali druzino pa ni tako lahko, sploh take ki ne razumejo in bi bili uzaljeni. 
Nasveti kako postopat? Mnenja? Misli? Vasi obcutki? 
Saj vem, nekatere imajo rade svoj trebuh v srediscu pozornosti, ampak kolikor sem seznanjena vecina tega ne mara.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dotikanje trebuscka ?!?!?!?
3.3.2023 11:40:14   
Anonimen
Živjo,
me veseli, da nas je več takšnih, ki se ob tem ne počutimo udobno. Jaz osebno imam na srečo velik del okolice tako razumevajoč in nevsiljiv, da tega ne počnejo. Nekaterim pa se zdi to skrajno zabavno početje. Sem se ob 2 poskusih umaknila nazaj in komentirala v smislu, da tega pač ne bomo počeli. Pa ko je enkrat pogovor v šali nanesel na to, sem tudi malce nejevoljno komentirala, da nisem žival in mi to ne odgovarja. Sem se pa tudi s partnerjem precej pogovarjala o tem in sva dogovorjena, da mi ob naslednjih stegovanjih rok priskoči na pomoč in nastavi svoj trebuh user posted image
Ja, nekaterih to ne moti, mene pa precej in se ravno tako počutim kot mačka, da bi najraje pihala in rjovela ob takšnih trenutkih.. Bomo videli v bodoče, če je kaj zaleglo moje ravnanje v preteklosti. Če ne bo pač kdo užaljen, ko bom nehote rekla, naj dajo tace stran user posted image

(odgovor članu THeart)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dotikanje trebuscka ?!?!?!?
20.3.2023 17:48:55   
THeart
Ja zadnje case ,ni vec tako pogosto, sem bila izgleda dokaj jasna , upam da tako ostane. Mi je pa problem se umaknit ker ne pricakujem sploh takega ravnanja od tiste osebe in prav nimam casa ukrepat ko imajo tace ze na trebuhu. Mama mi pravkar pripravlja se majice z unikatnimi vezenimi napisi ,na vezilni stroj , ki so kar hudomusni na to temo, ce pa tega ne bodo videli, potem pac potrebujejo ocala. Mislim da je partner tasci ze moral verjetno nekaj rect ker je bila glavni akter tega, in me je res zalostilo, ker se mi lastna mama ni niti enkrat dotaknila trebuha ,a tasca si je pa dovolila brez da bi sploh vprasala. Kar se tice pa ostalih , pa ko se nebom pocutla prijetno bom v bodoce povedala da mi ne odgovarja , pa naj bo pred ali po dejanju, samo da vedo v bodoce. Ker ne mislim biti v slabi volji in nelagodju samo da bodo drugi srecni. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?