|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   drugo mnenje
4.12.2008 17:13:35   
sali
Je že kdo šel po drugo mnenje? Kje se to sploh ureja? Kako? Kaj vse potrebuješ?
Gre se za to, da je otroku postavljena diagnoza nepojasnjena encefalopatija. Nevrolog je predlagal da gremo po drugo mnenje (ki ga postavijo v tujini) in nas s tem čisto šokiral. Nimam pojma, kako se zadeve sedaj lotiti. tako da bomo veseli vsake pomoči,namiga v bistvu česarkoli.
Hvala 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: drugo mnenje
4.12.2008 20:46:20   
Ribica **
A on ti pa ne more uredit tega drugega mnenja? Vsaj na pediatricni na kardio oddelku je tako, da ce priporocajo posege v tujini ali pa druga mnenja iz tujine, vse oni poskrbijo. user posted image

(odgovor članu sali)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: drugo mnenje
6.12.2008 0:21:52   
darinkaaa
Drugo mnenje Slovenije (oz. Maat,d.o.o.) je bilo na Železni cesti 14.Jaz sem kontaktirala z gospo Anet(041751749 ali 014379460).Rabila boš vso hčerino dokumentacijo in povzetek v angleškem jeziku.Na drugem mnenju potem presodijo kje so za posamezen primer najboljši strokovnjaki in vzpostavijo kontakt z njimi.Povejo kaj bi se dalo narediti in seveda ceno.Sem pa presenečena,da je sam predlagal drugo mnenje.Sinova zdravnica ni bila ravno najbolj srečna,ko sem se pač odločila,da sama brskam naprej za postavitev diagnoze in seveda zdravljenje.

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: drugo mnenje
10.12.2008 21:54:20   
sali
Darinkaaa vi ste se torej poslužili drugega mnenja? Koliko časa je trajalo? Kakšna je cena? in pa kakšen je bil "rezultat", ste izvedeli kaj novega.


(odgovor članu darinkaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Še zadnjič: besede, ki jih mora prebrati v...
Ko ženska postane mama, se življenje obrne na glavo. Nič ni več tako kot prej. Vsaki mamici se kdaj zgodi, da hrepeni po...
To pravilo je moje fante rešilo pred ugrab...
Mama je odkrila, da je pravilo, ki ga je otrokom postavila nekaj let prej, verjetno rešilo njihova življenja.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?