|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Alergija - reakcija takoj? 16.7.2006 15:24:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro sta začeli
|
|
|
|
|
RE: Alergija - reakcija takoj? 16.7.2006 20:05:02
|
|
|
|
tincci
|
|
|
|
|
|
RE: Alergija - reakcija takoj? 16.7.2006 20:46:47
|
|
|
|
Naja31
|
Kaj si pa dodala zraven cvetače? Mogoče je na kakšen dodatek alergična? Moj je flekast postal v dveh urah ko sem mu dala skutico z marelicami od Ljubljanskih mlekarn , ampak pri vama je bilo pa res ekspresno. Daj cvetačo na stran za nekaj mesecev in potem poskusi s čisto majhno količino.
|
|
|
|
|
RE: Alergija - reakcija takoj? 16.7.2006 20:48:27
|
|
|
|
KODA
|
Do 72 ur,se lahko pokaže alergijska reakcija.
|
|
|
RE: Alergija - reakcija takoj? 17.7.2006 11:33:33
|
|
|
|
coco
|
Nam se je alergija na mleko pokazala šele po cca.5-ih dneh, ko sem sinčku tudi postopoma zviševala mlečno dozo. Možno pa je, da je tudi od izpostavljene doze alergena odvisna hitrost reakcije - vsaj pri nas. ....ojoj, tako huda reakcija na cvetačo..... :( Pazi, če mogoče dodajaš v hrano kakšno kapljico olja. Navadno olje lahko vsebuje arašide. Meni so svetovali uporabo 100% sončničnega olja, pa še to je najbolj ziher tisti z SQ (slovenska kvaliteta). No, toliko za informacijo! lp, coco
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepša imena leta 2025Katera imena so bila v letu 2025 med slovenskimi starši najbolj priljubljena? Še vedno kraljujeta Ema in Luka, vse bolj ...
Zadnje s foruma
1hruškaKdaj po porodu, če ste polno dojile, ste dobile mesečno perilo?3. mesec ali prej (
39%)

4. mesec (
9%)

5. mesec (
8%)

6. mesec ali kasneje (
36%)

niste dobile, ker ste zanosile (
7%)
Število vseh glasov: 281Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!