Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

....zdaj čakam da vidim kaj bo....no še en teden manjka do
 ....zdaj čakam da vidim kaj bo....no še en teden manjka do  če pride;...ma se mi zdi da ne bo nič....nič nimam kakšnih zgodnjih znakov, nič bolečih prsi...nasprotno že zaradi m bi morale bit pa niso....v glavnem nobene spremembe...ma zanimivo mi je ko prvič čakam kaj bo....Drugače sva si rekla da se pustiva še  ene pol leta presenetiti...pol pa bomo računali in te zadeve. no vam bom poročala kaj bo.
  če pride;...ma se mi zdi da ne bo nič....nič nimam kakšnih zgodnjih znakov, nič bolečih prsi...nasprotno že zaradi m bi morale bit pa niso....v glavnem nobene spremembe...ma zanimivo mi je ko prvič čakam kaj bo....Drugače sva si rekla da se pustiva še  ene pol leta presenetiti...pol pa bomo računali in te zadeve. no vam bom poročala kaj bo. 
 s kondomom, razen enkrat, k se je mal ponesrečilo.
   s kondomom, razen enkrat, k se je mal ponesrečilo. tko da vseeno mal razmišljam, da je čist možno, da bo
   tko da vseeno mal razmišljam, da je čist možno, da bo  ..
 ..  

!
 ! 

KAJ DELAŠ.
  KAJ DELAŠ.