|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Aquapark Žusterna
18.10.2006 9:55:15   
Anonimen
Gremo novembra na en krajši oddih v južne kraje. Kopat se nameravamo v Žusterni, pa me zanima, kakšen je kaj njihov Aquapark. Ali je kaj podoben Čatežu? Ima kaj kapacitet za otroke (tobogani...) ali gre za en navaden velik bazen?

Pa še to - je voda slana ali sladka? Nekje sem sliašal, da je slana user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Aquapark Žusterna
18.10.2006 10:13:04   
darjatimci
V ta velikem-olipijskem je slana,zgoraj pa sladka voda.Za otroke je še kar v redu,prosrora pa ni ne vem kako veliko,mislim na ležalnikih.Nam je bilo za par uric kopanja kar všeč.Sicer pa lahko pogledaš na njihovi strani,pa boš našla kaj več informacij.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Aquapark Žusterna
18.10.2006 10:24:14   
Anonimen
Pravi kolegica, da je super za otroke, topla voda, prav fletno.

http://www.terme-catez.si/si/vodni/aqzusterna/

(odgovor članu darjatimci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Aquapark Žusterna
18.10.2006 10:52:11   
Anonimen
Super, super. Saj sem tudi sama gledala na njihovi spletni strani, ampak tam je vse tako oh in sploh vedno predstavljeno, da raje izvem iz prve roke tukaj na RR.

Torej, darjatimci pravi, da je tudi olimpijski bazen, kar je sploh super, ker naš voča rad nabira kilometre v pravih bazenih. Uh, sem dobre volje! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Aquapark Žusterna
18.10.2006 22:10:00   
Pajaca
Nam je všeč v Žusterni. Sicer je dost manjša zadeva kot Čatež. Za otroke je nekaj malega, en slon neki šprica pa je en tobogan, sam ne ravn za tolk majhne, ampak pri nas itak ne palijo te otroške zadeva, naša ma rada tavelke bazene. Za ležat je pa res malo. Čeprav je tako da novembra verjetno ne bo ravno velike gužve. Pa men se zdi da je voda kar lepo slana. Nekaj je šobic za ležat, pa en velik jakuzzi pa 2 al 3 majhni. Pa če si zgoraj pri teh šobah je kar daleč do wcja. Pa notr je en lokal da lahko kaj popiješ. Pri tavelkmu bazenu za plavat je pa vedno dost ležalnikov in skor nikol nobenga not. Smo pa šli večinoma aprila-maja tja pa ni blo nikol gužve.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Aquapark Žusterna
19.10.2006 13:25:37   
filipinka
Mi gremo vedno nekje v začetku marca, pa ni bilo nikoli gužve. Pri bazenih je o.k., le hodniki, ko greš proti recepciji, so bolj hladni. user posted image  Pa vseeno ni slabo; saj veš: MALO PENEZ, MALO MUZIKE! 

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Aquapark Žusterna
23.10.2006 12:54:50   
činča
mi smo bili tam pred dvema letoma v mesecu marcu,in zelo slaba izkušnja.Pihala je burja in v sobi smo imeli ledeno,kljub temu da smo imeli celo noč vklopljeno klimo na 30 stopinj je pihalo skozi okna.Bazeni niso nič kaj posebnega,hodniki do bazena zelo,zelo mrzli.Voda pa je slana,pa še dost italijanov je tam.Najbolj me jezi ko zasledim napis PRIMERNO ZA DRUŽINE Z OTROCI.Ker ni nič takšnega tam da bi razveselilo naše otročičke.Zato moje priporočilo je definitivno terme ČATEŽuser posted image

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Z avtodomom po Sardiniji
photo
Piombino je pristanišče na zahodni obali naših gurmanskih sosedov. Na s soncem obsijanem parkirišču smo nestrpno pričako...
Macelj – Na hrbtu pošasti
photo
Učna pot je krožna, dolga 3,5 kilometra. Označena je s prikupno rumeno gobo in rumenimi puščicami. Na poti je 12 kontrol...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?