Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.in še ko sem rodila nisem mogla dojet da je res,in šele po nekaj mesecih sem dokončno dojela,da je to moj zlti otroček,v mojih rokah,in če bom v strahu ne bom nič koristila sebi,še manj pa otroku.se pa še ne upam kam sama z avtom,razen par km do trgovine.
imam zmeraj v mislih in zmeraj govorim o mojih treh otrocih,ki jih imam vse zelo,zelo rada.
. vsakič ko sva se dojilii sem čutila tesnobo in strah, da mogoče ne bom dobra mama. to je trajalo nekje dva meseca. potem pa sem videla, da se v tem času ni zgodilo nič hudega in da je vse vredu. sama sebe sem prepričala, da moram it korak za korakom, dan za dnem in mi je uspelo odgnati grde misli. odločila sem se, da ne smem ispustiti nobenega dneva, da si ne bi vzela čas za mojo punčko in se veliko ukvarjam z njo.
.