|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brez podpore
2.12.2006 20:03:19   
Anonimen
Ne počutim se dobro, depresivna sem. Partner pravi, da ni tako in prižge televizijo, starši govorijo samo o svojih težavah, mene sploh ne poslušajo do konca. Ne vem, kaj naj naredim, ne morem živeti s težavami v sebi. Težko mi je, ker živim z ljudmi, ki jim je pomembna samo moja pravilna igra, ne jaz taka kot v resnici sem.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
2.12.2006 21:05:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Brez podpore
2.12.2006 23:12:29   
Anonimen
Mislim, da večina moških noče govoriti o depresiji. Seveda so izjeme. Tvoj očitno ni. Depresija je huda bolezen - vem, govorim iz lastnih izkušenj! Poišči si pomoč, da ne bo prepozno...zame je skoraj bilo, vendar sem se rešila s pomočjo. Najbolj mi je pomagala psihologinja, ki je iz mene izvlekla, kaj me v resnici muči v tem mojem življenju...Prozac mi ni pomagal... Imej se toliko rada in pojdi do zdravnika, naj ti napiše napotnico za psihologa...meni je pomagalo. Moraš ugotoviti, kaj je vzrok!!! Drži se in ne obupaj! Tudi mene so takrat mnogi razočarali in mi obrnili hrbet!

NE DAJ SE, INES!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Brez podpore
2.12.2006 23:35:59   
lelaval
Se ka podpišem pod odgovor anonimne. In čim prej soi tako, kot ti je napisala.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Brez podpore
3.12.2006 7:57:58   
Rožica I
Tudi jaz se strinjam z predhodnicami.
Poznam žensko, ki jo (po moje) pesti depresija že nekaj let, pa je ne premakneš z mesta. Ne želi k psihologu, ne h kakšnemu psihiatru, skratka nič! Slabo počutje zdravi, z včasih nenormalnimi količinami alkohola (in zaradi tega plačuje precejšnje denarne kazni, kar ji še dodatno zakomplicira situacijo!) in z družbo naključnih moških, s katerimi se spušča kar tako mimogrede, v spolne odnose user posted image .
Hudo mi je zanjo,vse živo sem ji že napletla.., tudi zagrozila sem ji, da bom vse povedala njenim staršem, če se ne spravi na kak pogovor s kom, pa me roti, da se bo spremenila...
Mislim, da se bo sama zelo težko izvlekla iz situacije, ampak jaz je, žal, ne morem odvleči k psihologu, ne?
Vsako leto je globlje v shitu, pa nič.. Tudi zato te prosim, dokler imaš sama še toliko volje, pojdi draga anonimna po napotnico za psihologa!!! Če ti morda ta ne bo mogel pomagati, ti bo pa kateri drugi!
Ampak, sama moraš naredi ta korak, potem bo šlo samo od sebe naprej,verjemi!

Držim pesti zate in poročaj o dogajanju, prav? user posted image

_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...





nelson10



180 (93%)

180 (0%)

180 (0%)

180 (0%)

180 (0%)

180 (7%)


Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!