|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   taki dnevi?
1.12.2006 22:09:44   
Anonimen
Z mojim sva skupaj skoraj 3 leta. V teh treh letih skupaj nisva počela skoraj nič,če ne štejem poležavanja in obiskov pri njegovi sestri. Običajno je to zato ker e njemu nič ne da po službi, razen če je kaj "nujnega" z ribičijo ali ribiškimi prijatelji. Iz tega razloga sva letos za mesec dni tui prekinila zvezo in sva znova začela zradi njegove želje. Vem, da ga ne morem spremenit, ampak pri njemu se samo slabša, že doma ga mao poln kufer pa se vedno spuca na meni in me krivi za vse njegove probleme. 7 let je starejši od mene pa moram vedno jaz urejat vse stvari, od položnic dalje. odkar sva znova skupaj e sicer veliko bolje,vendar še vedno se počutim kot da sem jaz njegova rezerva,ker ko vse odpove sem še kr jaz tu. raa ga imam,to ne morem rečt da ne bi bilo med nama lubezni,ampak zadnje čase hrepenim po tem,da bi me nekdo malo razvajal,nosil po rokah,mi ves čas stal ob strani in mu predvsem ne bi bilo težko nič povezano z mano. MA še vkatera tako izkušnjo? ne vem več namreč kako naj sploh razmišljam.


lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: taki dnevi?
1.12.2006 22:18:34   
lily975
če ga do sedaj nisi spremenila , mislim da ga tud ne boš!!je pa tvoja odločitev kaj boš storila oz. kaj pričakuješ v življenju!! Jaz osebno ne bi trpela in bi prekinila to nezdravo zvezo , saj obstaja veliko moških , ki bi te nosili po rokah in te razvajali!!!pa velik uspeha!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: taki dnevi?
1.12.2006 22:24:11   
Anonimen
ne vem več namreč kako naj sploh razmišljam.
 

S svojo glavo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: taki dnevi?
1.12.2006 22:31:19   
ona
Vem,da ti ni enostavno,a takega sem imela jaz in sedaj je že bivši!
En čas pelje tako naprej,ma ne dolgo!
Pa srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: taki dnevi?
2.12.2006 9:46:42   
paris
Mislim, da vidva pač nista za skupaj. Očitno imata povsem različne prioritete in vrednote v življenju, take zveze pa so redko srečne. In, če zveza ne funkcionira je potrebno razmisliti kako naprej. Lahko poskusiš kaj spremeniti, ali pa zvezo razdreš in greš sama naprej! Odločitev pa je samo tvoja.

_____________________________

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: taki dnevi?
2.12.2006 9:47:50   
soncece24
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

in sva znova začela zradi njegove želje.




to mi deluje kot da si ti nekak pasivna v vajini zvezi, samo čakaš, kaj bo on naredil, od njega pa itak nič.... ne vem zakaj si šla nazaj k njemu, če že prej nisi bila srečna z njim. Tak po hitrem opisu je tvoj zelo podoben mojemu bivšemu in vem kakšna zveza je to. Imej se rada in najdi nekoga, ki te bo imel res rad.


_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: taki dnevi?
2.12.2006 11:53:02   
Anonimen
 Si predstavljaš z njim čez 40 let zreti objeta v sončni zahod in biti srečna?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: taki dnevi?
2.12.2006 12:43:43   
Mary Poppins
Dekle, začni razmišljat s svojo glavo in predvsem, začni se SPOŠTOVATI! Potem boš zelo hitro do rešitve problema prišla sama. Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: taki dnevi?
2.12.2006 12:51:45   
dory
zacela spet na njegovo zeljo? kaj pa tvoje zelje? jih nimas? in tole kar pises se mi zdi ze skrajni cas da zacnes mal gledat nase in zacnes zivet zivljenje..predvsem pa razmisljat s svojo glavo...

(odgovor članu Mary Poppins)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: taki dnevi?
2.12.2006 14:19:19   
Strawberrie Cherrie
user posted image user posted image
Tut moj je od mene starejši točno 7let in 7 dniuser posted image , pa jaz skrbim za položniceuser posted image MOJE IN NJEGOVE - v bistvu NAJINE
Jaz res ne vem punce, ali nimate niti toliko spoštovanja do same sebe, da če nekaj želite narediti TO NAREDITE - pri nas nikoli ni bil problem, če se njemu ni dalo, sem šla pa sama/z mamo/ s prijatelji; in pa obratno - če se men ni dalo, je pa on šel sam ali s kolegi; pa še zdaj je tako.
Sicer pa - vseh stvari tudi ne moreta početi skupaj, saj smo si ljudje ful različni, nekaterim paše, da skoz neki tekajo naokoli, spet drugim je pomemben mir v krogu družine; pa poznam ogromno parov, tut pri 50,60letih, kjer mož lepo doma intelektualno premišlja, ona pa teka naokoli in se ukvarja z njej pomembni rečmi - pa se še vseeno LJUBITA in SPOŠTUJETA

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: taki dnevi?
2.12.2006 16:06:46   
srki
Ne rečem, da ne obstaja upanje, da se spremeni, ampak v opisanem primeru sodeč, se ne bo nikoli. Pomisli, kaj bo šele, ko bosta imela otroke. Kako boš morala za vse sama skrbeti....

Če ti tak način življenja ugaja, bodi z njim, če pa čutiš drugače in si želiš, da živiš, potem naredi en korak naprej in se osvobodi tega "lenuha". S tem izrazom nisem mislila, da noče nič fizično delat, ampak psihično, za vaju, za vajino dušo, za vajino vezo, za vajino prihodnost.

Srečno.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: taki dnevi?
2.12.2006 23:23:22   
Anonimen
Nekatere so bolj samozavestne kot druge.
Imam podobno izkušnjo kot ti in te popolnoma razumem. Prišla sva tako daleč, da naju je z otrokom zapustil...ne naredi sama sebi tega...če se ni spremenil do sedaj, se verjetno nikoli ne bo...mislim, da se ti ne splača čakati...Veš, je življenje prekratko!
SREČNO!!!

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: taki dnevi?
3.12.2006 9:36:50   
smrka
Ce si ze sla enkrat od njega, nevem zakaj sta se spet skupaj dala, ce ves kaksen je... res je da se eni spremenijo.. ampak eni se ne! Nevem, premisli a je kaj prihodnosti v vajinem odnosu.. Ce te gusi vajin odnos, ga raje zdaj zapusti in ne cakaj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: taki dnevi?
3.12.2006 16:32:03   
Gina
Meni zdaj nekaj ni jasno. Kaj sploh ti pričakuješ od veze? Imam občutek, da ti veliko pomeni, če se ti dogaja, pa če nekdo skrbi zate, se pravi usluge. A veš, prva stvar, ki se je najbrž ne zavedaš je ta, da tista začetna zaljubljenost slej ko prej mine. mislim metuljčki v trebuhu in podobno. Ampak ostane pa ljubezen, ko imaš nekoga zares rad. Druga stvar, ki ne vem, če ti je jasna, je pa to, da partnerstvo terja veliko dela. To ni nekaj, ko te nekdo vselej brezpogojno po rokah nosi in vedno v vsaki stvari razume. Princev na belem konju ni več, niti pravzaprav nikoli niso obstajali. Seveda pa lahko imaš nekoga, ki ti bo ustrezal po pričakovanjih. Se pravi, lahko dobiš takega, ki te bo večino časa razumel, pa te nosil po rokah na področjih, ki mu ležijo. Vidiš razliko? Ne iščeš očeta in mame v eni osebi, ampak partnerja!

Jaz npr. vedno sama plačujem položnice in niti slučajno si ne želim, da bi jih moj in on si ne želi obratno. Nositi po rokah mi npr. pomeni, da moj naredi vse reči, ki so meni na smrt zoprne in da me zna pocrkljati in mi pokazati, da me ima rad. Mojemu pomeni, da ga jaz nosim po rokah, če ga znam pohvaliti ali nekritizirati. Vidiš, popolnoma različne reči na nek način. Ti moraš pa razmisliti, kaj sploh tebi pomeni, po rokah nositi? In posledično moraš razmisliti, ali je to tvoj tebi sploh sposoben nuditi. Če ti je, potem je vse ok, če ti ni, potem imaš pa problem.

To, da se mu po službi nič ne ljubi, razumem. Službe so naporne in ko človek pride domov, je zihr utrujen. A ti nimaš službe? Mogoče si pa samo take sorte, da ti paše okoli vandrat. Problem ni v tem, da je on tak, bolj na izi ali ti taka, da si bolj pri socialnih ali aktivnih. Problem je zgolj v tem, da sta si različna po potrebah.

Hotela sem ti le povedati, da se da tvojo zgodbo razumeti na več načinov. Pomembno je pa zgolj to, kar ti čutiš v svojem srcu. Če čutiš, da ti ni ok, potem naredi nekaj, da ti bo. Če pa nisi zihr, pa itak ne boš mogla stran. Rabiš to izkušnjo. In čisto ok je tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?