Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prvi pregled pri ginekologinji 4.12.2006 14:54:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene, rada bi samo eno informacijo, namreč na začetku oktobra sem se naročila pri ginekologinji, in sicer dobila datum za 6. decembra (pojutrišnjem). Vendar takrat še nisem bila noseča. Zadnjo menstruacijo sem imela zadnjega oktobra, pa me zdaj zanima, glede na to da pišete, da vas ginekologi na prvi pregled naročijo vsaj v 9. tednu nosečnosti, jaz pa po mojih izračunih sem malo manj. Ali mislite, da bi me znali pri ginekologinji prenaročiti, da bi se jim zdelo prezgodaj za prvi pregled, ker jaz imam vseeno namen iti v sredo. Kaj menite ? Lp
|
|
|
|
RE: Prvi pregled pri ginekologinji 4.12.2006 15:13:15
|
|
|
|
severnica77
|
Tudi jaz bi na tvojem mestu kar šla na pregled. So pa meni naredili prvega pri točno 6 tednih in se je že videla mala pikica in utrip srčka sem tudi slišala. Mi je bil najlepši pregled, ko sem videla, da je na pravem mestu in srček bije. Lepo ti želim.
|
|
|
|
RE: Prvi pregled pri ginekologinji 4.12.2006 15:16:45
|
|
|
|
lunca2
|
Jaz sem imela prvi pregled pri ginekologinji v 8 tednu nosečnoati. Najbolje, da greš če že imaš datum in poveš situacijo, potem pa ti bo povedala kako in kaj naprej.
|
|
|
|
RE: Prvi pregled pri ginekologinji 4.12.2006 15:23:49
|
|
|
|
petraz
|
Ponavadi naročajo tam okoli 7.- 8. tedna, vendar pa bi tudi jaz šla na pregled, kljub temu, da si noseča manj... Tudi sama sem v prvi nosečnosti imela prvi pregledt v 6. tednu, pa ni bilo nič narobe. Pojdi in nam pročaj kaj lepega ti bo povedal/a G.
|
|
|
|
RE: Prvi pregled pri ginekologinji 4.12.2006 16:58:23
|
|
|
|
crci06
|
Ti kar pojdi na pregled na datum... samo moraš vedet, da obstaja verjetnost, da se zaradi premalo tednov še ne bo nič videlo... To ni nujno slab znak!! V vsakem primeru ti bo verjetno G spet dala datum tam okrog 10 t... Boš šla pač 2x in mogoče 2x kaj videla :) P.S: Če pa ti je muka al pa moraš na drug konec SLO al pa jemat dopust... pa mogoče raje prestaviš
|
|
|
 | Stran: [1] |
Samostojnost.
Admin
So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.