|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cc + ivi
8.12.2006 20:30:00   
taček
Pozdravljeni!

Z mojim se že 3 leta trudiva, da bi bila user posted image , pa nama nekako ne uspe! Imela sem že uvodne preiskave krvi in tudi hsg, poleg tega je imel moj že 2 spermiograma! Do sedaj je bilo vse super, samo jst še vedno nisem noseča! Sedaj mi je dala moja g. (dr. Gavričeva) napotnico za cc+ivi, pa me zanima kako to izgleda! Vem, da ste o tem že marsikaj napisale, vendar meni še zdaj ni čiso jasno! Pa še nekaj: včeraj sem dobila menstruacijo in sem klicala v MB, pa mi je sestra rekla, da sem ta mesec  delajo samo do 22.12 in da sem prepozna za insemenacijo in kako to izgleda!
Aja pa še to: jedla bom tudi tabletke Klomifen!

Če mi katera lahko malo razloži kako je s tem, ji bom zelo hvaležna!

LP Taček
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: cc + ivi
8.12.2006 21:05:09   
Anonimen
Tudi jaz imam tako napotnico, vendar mi je tudi v Mb rekla, da se lahko naročim šele po novem letu, ker je letos že prepozno (imajo verjetno gužvo).

Mi je pa razložila, da se moram naročit takoj ko dobim menstruacijo, ker moram priti 5 dan menstr. na UZ, potem bom najbrž dobila tudi klomifen, ker nimam svojih ovulacij, in bom najbrž mogla hodit vsake par dni na UZ. Ko vidijo, da so folikli že prave velikosti, dajo stop injekcijo in potem te ne vem v kolikih dneh naročijo na inseminacijo. Tisti dan mora tudi partner dati spermo, da jo pripravijo v laboratoriju in jo potem z injekcijo vbrizgajo v maternico. Tako nekako je meni zadevo razložil dr. Reljič.

Upam, da sem ti kaj pomagala.

LP!

(odgovor članu taček)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: cc + ivi
10.12.2006 21:03:11   
taček
Torej je insemenacija umetna oploditev, če jst prav zastopim?


(odgovor članu taček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: cc + ivi
15.12.2006 21:36:54   
upica
Če šteješ, da je umetna oploditev, oploditev s tujo pomočjo, potem je to to. Ampak pri tej metodi pride do naravne združitve semenčice z jajčecem v tvojem telesu. To je najblažja metoda, obstajajo pa še bolj agresivne metode, pri katerih ti odvzamejo jajčeca in jih oplodijo zunajtelesno. Tako, da bi jaz to drugo štela za umetno oploditev. To je moje laično mišlenje in nisem strokovnjak na tem področju. Upam, da sem ti lahko kaj pomagala.

(odgovor članu taček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?