Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in prenehala sem z tabletki. Tako kot piše v navodilah in tako kot mi je svetoval G. sva počakala 6-mesecev za "varno zanositev"! Torej, v 6-mesecih po koncu jemanja tabletk nisem in nisem dobila M. vendar vsi pravijo, da je to normalno, da ne dobiš takoj in sva čakala in čakala in ........ dokler ni končno prišla M. Ne morete si mislt kako sva je bila vesela še nikoli prej ne tako. Potem pa drug problem ni in ni hotla it. To pomeni, da sem 4mesece nonstop karvavela pa je 2 dni ni bilo pa je spet prišla in ostala 6 mesecev in tako znova in znova- popolnoma nemogoče pridt do 
pa sploh niso vedl zakaj. No in ko se mi je se pritisk dvignu me je doktarca poslala na preizkave in guotovitev- ŠČITNICA. Ja pri meni je bil to razglog in sedaj, ko sem popravla s tem smo že naročili in konec marca pričakujemo našo prvo
ali
ampak definitivno pa