Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Jaz jih imam še vedno in to še vedno vijolične zdaj sem jih začela bolj intenzivno mazat, pa telovadim - aerobika - je kaj možnosti, da jih do poletja vsaj umilim, da ne bojo takoj padle vsem v oči ko se bom pojavila v kopalkah?

, ratajo samo take bele in jih niti ni tko videt no (vsaj jaz se tolažim s tem). Mah ja, ene pač nimamo elastične kože in se mi zdi, da nobeno mazanje ne pomaga kaj prida. Če si nagnjena k temu, jih dobiš. V prejšnji nosečnosti sem se mazala z vsem živim, pa sem jih pokasirala, sedaj pa nobene nove, pa se namažem samo s kakšnim mlekom, da si kožo malo ovlažim. Najbrž je že od prejšnjič tako raztegnjena, da se bolj ne more.
.
In sem se začela ful mazat, potem sem pa nehala, saj nima smisla. Zginle ne bodo, če pobledijo fajn, drugače pa kaj, je pa to le še en spomin več na mojega zlatega
strije