Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, zdej se pa z vsem drugim ukvarjam.
(oziroma bolj moj trpi). Jem tko, ko da sm brez podna (beri: po vsakem PMS-u morm met dieto), za vsako napačno besedo eksplodiram v sekundi, zoprna sm tolk, da grem sama seb na živce, skoz bi spala, pa dobr da mam službo in psa, drugač bi bla najrajš kr v stanovanju zaprta.
. 
Jaz pa tkole. Ene par dni po ovulaciji me zacnejo prsi bolet, vcasih ful vcasih malo manj. Kaksen teden pred (ne)pricakovano
Kar me pa res moti, je pa to, da cisto zgubim fokus par dni pred menstruacijo, koncentracija na podnu, razmisljat ne morem niti 2 minuti skupi, kaj sele da bi pocela kej kreativnega. Vcasih si tudi avta ne upam voziti, ker sem cisto lenobno zasanjana. Hehe, ma kriza! Po enemu dnevu
se dolg casa ne bo, se zna zgodit
. Sicer pa glede na izkušnje, po nesrečno končani nosečnosti, bi znalo bit pol 9 mesecev "pms-a"
Js sploh ne morm verjet, da je kej takega mogoče, da bi bla brez pms... No me pa vsaj trebuh ne boli, vsaj neki fajnga pri vsem skupi