Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: PREMALO KG& bolj kalorična hrana 3.10.2007 21:45:29
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Nisem sicer podkrepljena z nasveti pediatrov, ker nam telesna teža ne dela problema. Ampak pomojem bi mogla gledat nekje v smislu testenin, dodajanja kisle smetance, polnomastnih izdelkov iz mleka. Čokolino je redilno, precej.
|
|
|
|
RE: PREMALO KG& bolj kalorična hrana 3.10.2007 22:00:43
|
|
|
|
sončnica13
|
No, naš je imel pri skoraj 13-ih mesecih 7630g in sem dobila tel. št. od dietika, kamor moram še poklicat (sem nekajkrat že poizkusla-neuspešno). Če te zanima, ti lahko jo lahko posredujem na Z.S.
|
|
|
|
RE: PREMALO KG& bolj kalorična hrana 4.10.2007 8:20:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem imela pri enem letu isto kg, pa niso mami nic tezili (ok, sem bila pa majhna - 70cm). Sicer pa dodajaj maslo, sladko/kislo smetano ... Vec sladkorja in mascobe. LP
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiDOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Nosečnost.
пеперутка16
Kdaj se ti je začel kazati trebuh? Kdaj so te začeli gledati, kot da si noseča, in te spraševati o nosečnosti?