Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Plačilo gospodinjskih pomočnic 10.10.2007 16:22:30
|
|
|
|
tulip
|
Prijateljica jo ima po 5€ na uro. Počisti, spravi čisto posodo v omare, ne lika in ne kuha.
|
|
|
|
|
RE: Plačilo gospodinjskih pomočnic 10.10.2007 16:23:13
|
|
|
|
natasaom
|
6eur/h
< Sporočilo je popravil Nalin RR -- 10.10.2007 17:12:47 >
|
|
|
|
|
RE: Plačilo gospodinjskih pomočnic 10.10.2007 18:17:35
|
|
|
|
riders
|
Jaz plačam 7 eur na uro, pride enkrat na teden, ne lika (je pa ista cena) in ostane pri meni približno 4 ure. Tema je že bila na čveku, vendar je brisana, ker se čvek briše (mislim pa, da jo je odprla natasaom, ki se je oglasila pred mano)
|
|
|
|
|
RE: Plačilo gospodinjskih pomočnic 10.10.2007 18:36:37
|
|
|
|
Mojca P.
|
4, 5 eura in lika tudi.
|
|
|
|
|
RE: Plačilo gospodinjskih pomočnic 10.10.2007 18:57:12
|
|
|
|
ona
|
5 € na uro
|
|
|
|
|
RE: Plačilo gospodinjskih pomočnic 10.10.2007 19:27:48
|
|
|
|
trdozimc
|
Ja, hvala. Malo je zgleda tudi razlika glede na konec Slovenije.
|
|
|
|
|
RE: Plačilo gospodinjskih pomočnic 10.10.2007 20:23:17
|
|
|
|
Naja31
|
Ja, v Ljubljani so najdražje. Moja dobi 20 euorv za en obisk in je tu sigurno 4 ure. Naredi vse, kar ji rečem. Verjetno bi tudi likala, samo tega ji še nisem rekla.
|
|
|
|
|
RE: Plačilo gospodinjskih pomočnic 10.10.2007 20:26:04
|
|
|
|
Dashenka
|
LJ, plačujemo 25 Eurov za 4 ure razmišljam, da bi ji dvignila na 30 Eurov. Dela pa vse, torej pospravi, posesa, pomije, zlika.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Kje kupujete?kincapikaKje najraje kupujete nosečniška oblačila?V trgovinah (Slovenija) (
75%)

V trgovinah (tujina) (
9%)

Kataloška prodaja (
4%)

Internetni nakupi (Ebay) (
1%)

Dobim od prijateljic (
11%)
Število vseh glasov: 1357Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!