Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
zelo imam rada otroke, a me je strah, ker sem bolj "nepraktična" in nerodna. komaj čakam, da mi pokaže
, po drugi strani se pa tako bojim vsega, da sama pri sebi ne vem, kako in kaj. si želim otroka, vendar me je strah. je to normalno?? in ne nisem ena mula, sem blizu 30-ih, a nesigurna vase, predvsem kar se tiče otrok. in sedaj čakam, če se pokaže
ali
????

anonimna, to se verjetno veliko bodočih mamic sprašuje, kako bo šlo, kako se bo zmoglo, ampak jst vedn razmišlam tko... če je to dal skoz milijone in milijone in milijone žensk, potem tut ne more bit tolk težko, se pravi s praktičnega vidika. itak pa bo to tvoje dete, ki ga boš mela rada z vsem srcem in ne bo hud, če ga kdaj kaj polomiš. čisto vse mamice so začele nevedne od začetka, tut jaz sem glede dosti stvari nerodna in nepraktična, ampak vem da se bom za svoj mali zakladek trudla do konca in še bolj, in to je dovolj. fino je res če maš kako pomoč, ampak na prijateljice lahko vedno računaš, tudi če družine nimaš v bližini... drži se, pa čimprej ti želim en debel plus na testu
Jaz sem celo nosečnost bila čisto panična, čitala knjige, kako otroka kopati, kako pestovati, kako previjati... V materinski šoli je patronažna na lutki prikazovala, kako se dojenčka kopa, jaz sem si pa zraven zapiske delala... Moj je mislil, da ga pobralo od smeha.