|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: punce prosim -koliko časa se kuha marmelada? 21.12.2007 18:13:15
|
|
|
|
FORZA
|
Nevem točno kolk časa jas kuham tko po občutku. Kaj pa želin si dala? Ponavadi sem kuhala breskovo,slivovo tko da
|
|
|
|
|
RE: punce prosim -koliko časa se kuha marmelada? 21.12.2007 18:21:26
|
|
|
|
gala
|
V skrinjo daj majhen krožniček in ko se popolnoma ohladi, nanj kapni malo marmelade. Ker je tako hladen, bo marmelada v trenutku ohlajena in videla boš, kako gosta je. Jaz vedno tako delam, pa mi ratajo super marmelade. Uspešno kuhajne!
|
|
|
|
|
RE: punce prosim -koliko časa se kuha marmelada? 21.12.2007 18:22:38
|
|
|
|
Anonimen
|
No saj zdaj se je malo zgostila. Želina pa nisem dala, ne maram teh želirnih sredstev
|
|
|
|
|
RE: punce prosim -koliko časa se kuha marmelada? 21.12.2007 18:27:32
|
|
|
|
Anonimen
|
V skrinjo daj majhen krožniček in ko se popolnoma ohladi, nanj kapni malo marmelade. Ker je tako hladen, bo marmelada v trenutku ohlajena in videla boš, kako gosta je. Jaz vedno tako delam, pa mi ratajo super marmelade. Uspešno kuhajne! uauu kakšen trik Bom poskusila!! Hvalaaa
|
|
|
|
|
RE: punce prosim -koliko časa se kuha marmelada? 21.12.2007 21:14:24
|
|
|
|
Sibil_
|
KAko pa daš pomaranče noter kuhat-mislim, s kožico, z olupkom menda ne?Kako jih olupiš?Če jih ne, kako precediš marmelado?Ker ti olupke verjetno ostanejo trdi...al ne?
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiIdeje za prigrizek na pustni danDa bo za pusta zabaven tudi jedilnik in da ne bo v trebuščkih obležal le pustni krof in ostale sladkarije, smo za vas pr...
Krofi so lahko tudi zdraviPustna sobota in torek seveda ne smeta miniti brez vsaj enega slastnega krofa. Zato smo za vas izbrskali recept za zares...
Zadnje s foruma
Dlake po prsih.
пеперутка16
Imate dlake po prsih? In kako se z njimi spopadate ... vas motijo in ali jih odstranjujete?