|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako prepričati fanta
12.1.2005 20:26:31   
Anonimen
O.K., po vsem tem, kar si zdaj napisala, jaz še bolj mislim, da bi bilo pravilno navijanje v smislu daaaj nooo. Če vse štima in mu zaupaš, potem to mora biti dovolj. Pa čimveč smeha in takih, zahec, ne tistih globokih pogovorov, pa se bo sprostil in bo videl, da vama res samo to še manjka. Ker če je vse tako lepo, kot praviš, potem po moje čim manj kompliciranja, pa bo.
Saj mogoče se tisto navijanje otročje sliši, saj po eni strani mogoče je, ampak tudi tako mu bo mogoče postalo jasno, kako močno si ti tega želiš. Pa še tak pristisk se ne ustvari, kot če bi vsa nervozna vsake toliko časa rekla, da sedaj se pa vsedita in smrtno resno pogovorita.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   Kako prepričati fanta
12.1.2005 20:28:10   
Anonimen
Ja, še nekaj sem pozabila: če pa se bo njemu to vseeno zdelo preotročje, bo pa itak ob izrazil željo po resnejšem pogovoru. Takrat pa z močnimi argumenti, temi, ki si jih napisala, na plan. Včasih je koga pač treba poriniti v vodo, da splava.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
   Kako prepričati fanta
12.1.2005 21:10:16   
KIRA
ja vidiš srček zdaj je pa situacija čisto drgačna ko si podrobno razložila, že takoj bi se morala v to temo malo poglbit,pa bi sama našla odgovor.

zakaj pa bi ga pol silila, če veš da ima rad otroke. pol morda res ni pripravljen in mu je še prezgodaj. v tem primeru je res pametneje še malo počakati, kot so ti svetovale predhodnice.

zakaj pol sprašuješ kako ga naj prepričaš mi je pa skrivnost. saj ga ni treba nič prepričevat, ti še malo počakaj. ti si nisi sigurna al ja la ne, če moraš to spraševat. zakaj bi ga prepričevala, bo že ko bo čas. me pa na velik odebatiramo o tem, če on ne mara otrok.
čisto se je v napačno smer razvijala debata, ko si pomembne informacije pozabla povedat.
sicer paa - diplomska in dojenček skupaj je zlo težavno. nekatere imajo srečo in jim gre zlahka - dosti jim pa tudi ne rata in ne dokončajo študija. več punc poznam, ki jim je dojenček med študijem vmes prišel in niso nikoli dosegle diplome.
dobro razmisli preden se do kraja odločiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   Kako prepričati fanta
12.1.2005 23:36:49   
AKŠ
če si oba potihem želita, pol pa itak ni problem. Potem pa še malo počakaj da bosta oba pripravljena, samo ne ga preveč silit (vsaj ne vsak dan), da ne-bi to imelo "kontra" učinka..

mogoče smo se res prej napak razumeli in se je debata odvijala v napačno smer.

Jaz vama želim, da bi se za pikico odločila čimprej, ampak skupaj

Lep pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   Kako prepričati fanta
13.1.2005 9:16:22   
saba
srček lepo je da si razjasnila pojme...in kot sem sklepala jaz prav, je problem samo v tem, da on ni TRENUTNO pripravljen na dojenčka, nima pa to nič opraviti s tem, da otrok noče.

no jaz sem te že praw razumela..edino kar nisem vedla je to, da imaš tudi ti prihodke in da sta čist vredu priskrbljena.

proti sem pritiskanju nanj, proti izsiljevanju in proti temu, da si zaradi tega, ker si on trenutno ne želi otroka, poiščeš drugega.......

torej živi naprej, bodi vesela, da imaš takega partnerja kot ga imaš, da se ljubita in da veš, da ima rad otroke. Vse ostalo bo prišlo sproti..pa boš vidla, da te bo en dan presenetil in te on prosil za otroka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   Kako prepričati fanta
13.1.2005 9:50:00   
Vidov ati
Sem kar prav predvidel. :bravo::bravo:

Kira: Ti bi ga pa kar že zamenjala, pa je tak vredi. ;):)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   Kako prepričati fanta
13.1.2005 9:55:54   
Anonimen
Na vse, ki ste se potrudili z mnenji!

Nic, bom poskušala z manjšimi prepričevanji in upam, da se bo kmalu omehčal.Verjetno je res najboljše, da mu ne težim z to temo vsak dan, da se me ne bo začel še izogibati:)-.
Bova pa čisto "slučajno" med sprehodi kdaj zvila h kakšnemu vrtcu in malo večkrat šla na obisk h prijateljem, ki že imajo naraščaj.Mogoče se ga pa še prime.
Pa tudi malo mu moram najbrž res dati dihati, da še sam pri sebi lahko razmisli kaj bi in kaj nebi, ne pa da mu jaz polnim glavo ves čas, kaj bi bilo najboljše zanj.
Je pa tudi eno sigurno, ne bom kar tako popustila in upam, da se vam bova kmalu pridružila v pričakovanju:duda:

Radi se imelte, Srček

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
   Kako prepričati fanta
13.1.2005 10:01:20   
saba
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   Kako prepričati fanta
13.1.2005 10:51:15   
tinkamiška
Srček, mislim, da si se prav odločila. Boš vidla, da bo sam prišel do tega, prej, kot če bi ga ti prepričevala in pritiskala nanj.

Pri najini situaciji, kot sem že zgoraj napisala, je bilo strah mene in ravno v tistem času sem dobila nečakinjo. In tudi pri njih doma ni obilice denarja in brat veliko dela in še sto drugih problemov je, pa so zelo srečna družinica. In vse to me je prepričalo, da bom zmogla tudi sama, seveda z veliko moževo pomočjo.

Želim vama veliko sreče!:rozica:

Oglasi se še kaj!

Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   Kako prepričati fanta
13.1.2005 10:57:33   
Andy13
Srček, zelo dober zaključek, mislim, da bo tvoj partner le na tak "mehek" način pokazal, da bi rad imela otroka in da je pripravljen.

Srečno, pa oglasi se še kaj!

Andreja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   Kako prepričati fanta
13.1.2005 11:19:31   
KIRA
zakaj bi ga jaz menjala. vidov ati - to je njen problem - če ne napiše takoj kaj je na stvari, pol se pa debata nadaljuje v napačno smer. ali pa je malo pretiravala.

sicer pa moški niso nenadomestljivi. bi si že našla drugega, saj je še dovolj mlada. kaj pa je to takega. bolje preden je "škoda" narjena, kot pa potem.
le redki vzamejo "kravo s teletom" če me razumeš.
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





So prihodnost »tamagoči« oziroma virtualni...
Bi lahko bila prihodnost starševstva v virtualnih, t.i. »tamagoči« otrocih, ki bi obstajali samo v metaverzumu? Kako odp...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?