Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Povezava menstruacija-dojenje-zanositev. 25.1.2008 13:54:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo punce! Imam petnajst mesecev starega sinčka, ki ga še vedno dojim. Menstruacijo imam že pol leta, čeprav so bili ciklusi različno dolgi (od 28 do 35 dni). Ovulacijo naj bi tudi imela, glede na izcedek... nisem pa 100%. Kako je z vplivom dojenja na zanositev, glede na to, da menstruacija je? Ali je imela katera probleme pri zanositvi zaradi dojenja kljub redni menstruaciji? Veliko sem že prebrala tudi na forumu o teh debatah, ampak konkretno na to vprašanje nisem naletela, zato sem ga sedaj odprla. Vem, da dojenja zmanjšuje možnost zanositve, pa vendar... v kakšni meri in kdaj? Če ima katera izkušnje, naj prosim razblini te moje dvome, ki me že prav morijo, saj si tako želiva novga pikca... Lep pozdrav!
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.