Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NEKOČ JE BILO ŽIVLJENJE-risanke 30.3.2008 15:06:29
|
|
|
|
fra
|
meni je fullll žal, da jih nisem kupovala, ker me je ravno ta teden sin prosil, če mu kupim risanko kaplica, je iz zbirke neko je bilo življenje vendar ne iz te zbirke, smrk smrk
|
|
|
|
RE: NEKOČ JE BILO ŽIVLJENJE-risanke 30.3.2008 17:33:16
|
|
|
|
dulcinea
|
A da bi pa na delu naročila celo zbirko, se pa ne da? tukaj preglej. Moja kolegica je učiteljica biologije in jih je naročila. Jaz pa sem seveda vse to kreklna (ne povedat nobenmu) z enim programom (DVD decrypter) in imam na računalniku. Verjetno bi se dalo dat na en program, kjer lahko pošlješ tud tako obsežne datoteke. Mislim, da je megaupload.com.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: NEKOČ JE BILO ŽIVLJENJE-risanke 30.3.2008 20:08:53
|
|
|
|
lex
|
Tukaj poglej, so za dol vlečt
|
|
RE: NEKOČ JE BILO ŽIVLJENJE-risanke 30.3.2008 20:25:31
|
|
|
|
simonamaja
|
Hvala lex! Veš nisem računalniški tip in mi take stvari ne grejo najbolj od rok! Morda se komu zdi to čudno, ampak tako pač je! Vidim, da moraš biti za to spletno stran registriran, ali je ta storitev plačljiva?
|
|
|
|
RE: NEKOČ JE BILO ŽIVLJENJE-risanke 30.3.2008 20:41:25
|
|
|
|
dulcinea
|
Za tole se samo registriraš, pa lahko snemaš dol filme. Samo prej si moraš še mikro torent naštimat na računalnik, ki pa ga dobiš tukaj.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: NEKOČ JE BILO ŽIVLJENJE-risanke 18.11.2008 9:58:37
|
|
|
|
k1
|
mene pa zanima od katerega leta dalje so te risanke aktualne.
|
|
|
|
RE: NEKOČ JE BILO ŽIVLJENJE-risanke 18.11.2008 13:32:45
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: k1 mene pa zanima od katerega leta dalje so te risanke aktualne. Osnovna šola. Recimo 4. razred, ko se učijo o človeku, vendar je kašna stvar prekomplicirana. Potem pride bolj v poštev na višji stopnji.
|
|
|
|
RE: NEKOČ JE BILO ŽIVLJENJE-risanke 20.11.2008 4:55:23
|
|
|
|
Oaza
|
lex in dulcinea- HVALA!!!! Super zadeva!
|
|
|
|
RE: NEKOČ JE BILO ŽIVLJENJE-risanke 20.11.2008 9:54:04
|
|
|
|
Oaza
|
Sem snela s tem programom eno risanko in en film, zdaj pa ne gre predvajat. Imam BSplayer, pa mi normalno dela, ko pa poskusim predvajati risanko, pa ne gre. Sem poskusila tudi windows media player in ne gre... Se slučajno kateri sanja kaj sem naredila narobe??
|
|
|
|
RE: NEKOČ JE BILO ŽIVLJENJE-risanke 20.11.2008 9:55:03
|
|
|
|
blaža
|
jih prodajajo tudi na Pošti.
|
|
|
|
RE: NEKOČ JE BILO ŽIVLJENJE-risanke 18.12.2008 21:37:42
|
|
|
|
kraljična
|
Mi imamo celo zbirko in smo zelo navdušeni, štiriletnica jo z veseljem gleda. Sicer ene bolj in ene manj, ampak saj tako je z vsemo zadevami... Uspelo pa nam je dva DVDja podvojit. Tako da PRODAM 2 DVD iz zbirke Nekoč je bilo življenje in sicer št. 7(koža in usta) in št. 9 (ledvica in limfni sistem), ker imamo podvojeni. Zelo zanimive in poučne risanke, sinhronizirane v slovenščino. Je tut med malimi oglasi (pa moja števika ali pa kontak na ZS). >
|
|
|
|
RE: NEKOČ JE BILO ŽIVLJENJE-risanke 19.12.2008 9:31:57
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oaza Sem snela s tem programom eno risanko in en film, zdaj pa ne gre predvajat. Imam BSplayer, pa mi normalno dela, ko pa poskusim predvajati risanko, pa ne gre. Sem poskusila tudi windows media player in ne gre... Se slučajno kateri sanja kaj sem naredila narobe?? Hm... probaj si snet VLC player. Ta odpre skoraj vse. Meni recimo dela. Ne odpre ti pa BS player, ker je to DVD format. Pa se opravičujem za kasen odgovor. Upam, da boš videla in poštimala.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.