|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nekoč je bilo življenje-risanke
30.3.2008 15:00:36   
simonamaja
Ima katera to zbirko risank? So zelo poučne, mi jih žal nismo bili pozorni, na to, da se jih da dobiti ob nakupu DELA. Sama sem jih v otroštvu gledala in so mi bile zelo zanimive. Rada bi jih imela za svojo punčko!

LP, iz Prlekijeuser posted image  

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 31.3.2008 9:53:40 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NEKOČ JE BILO ŽIVLJENJE-risanke
30.3.2008 15:06:29   
fra
meni je fullll  žal, da jih nisem kupovala, ker me je ravno ta teden sin prosil, če mu kupim risanko kaplica, je iz zbirke neko je bilo življenje vendar ne iz te zbirke, smrk smrk

(odgovor članu simonamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.3.2008 17:33:16   
dulcinea
A da bi pa na delu naročila celo zbirko, se pa ne da? tukaj preglej. Moja kolegica je učiteljica biologije in jih je naročila. Jaz pa sem seveda vse to kreklna (ne povedat nobenmu) z enim programom (DVD decrypter) in imam na računalniku. Verjetno bi se dalo dat na en program, kjer lahko pošlješ tud tako obsežne datoteke. Mislim, da je megaupload.com.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu fra)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.3.2008 20:08:53   
lex
Tukaj poglej, so za dol vlečt

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.3.2008 20:25:31   
simonamaja
Hvala lex!
Veš nisem računalniški tip in mi take stvari ne grejo najbolj od rok! Morda se komu zdi to čudno, ampak tako pač je! Vidim, da moraš biti za to spletno stran registriran, ali je ta storitev plačljiva?user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.3.2008 20:41:25   
dulcinea
Za tole se samo registriraš, pa lahko snemaš dol filme. Samo prej si moraš še mikro torent naštimat na računalnik, ki pa ga dobiš tukaj.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu simonamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.11.2008 9:58:37   
k1
mene pa zanima od katerega leta dalje so te risanke aktualne. 

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.11.2008 13:32:45   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: k1

mene pa zanima od katerega leta dalje so te risanke aktualne. 

Osnovna šola. Recimo 4. razred, ko se učijo o človeku, vendar je kašna stvar prekomplicirana. Potem pride bolj v poštev na višji stopnji.

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.11.2008 4:55:23   
Oaza
lex in dulcinea- HVALA!!!! Super zadeva! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.11.2008 9:54:04   
Oaza
user posted image Sem snela s tem programom eno risanko in en film, zdaj pa ne gre predvajat. Imam BSplayer, pa mi normalno dela, ko pa poskusim predvajati risanko, pa ne gre. Sem poskusila tudi windows media player in ne gre... user posted image Se slučajno kateri sanja kaj sem naredila narobe??

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.11.2008 9:55:03   
blaža
jih prodajajo tudi na Pošti.

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.12.2008 21:37:42   
kraljična
Mi imamo celo zbirko in smo zelo navdušeni, štiriletnica jo z veseljem gleda. Sicer ene bolj in ene manj, ampak saj tako je z vsemo zadevami...

Uspelo pa nam je dva DVDja podvojit. Tako da PRODAM 2 DVD iz zbirke Nekoč je bilo življenje in sicer št. 7(koža in usta) in št. 9 (ledvica in limfni sistem), ker imamo podvojeni. Zelo zanimive in poučne risanke, sinhronizirane v slovenščino. Je tut med malimi oglasi (pa moja števika ali pa kontak na ZS).

>

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.12.2008 9:31:57   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: Oaza

user posted image Sem snela s tem programom eno risanko in en film, zdaj pa ne gre predvajat. Imam BSplayer, pa mi normalno dela, ko pa poskusim predvajati risanko, pa ne gre. Sem poskusila tudi windows media player in ne gre... user posted image Se slučajno kateri sanja kaj sem naredila narobe??

Hm... probaj si snet VLC player. Ta odpre skoraj vse. Meni recimo dela. Ne odpre ti pa BS player, ker je to DVD format.

Pa se opravičujem za kasen odgovor. Upam, da boš videla in poštimala.

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.3.2009 18:48:33   
Annie^^
Ja, zelo so poučne, pa zabavne tudi, lahko si jih downloadaš, vendar na nelegalen način.user posted image uTorrent.user posted image

Nobody's perfect.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.