Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 11.7.2008 7:06:22
|
|
|
|
mausilein
|
witto, preživela sem včerajšnji pregled. je vse ok, je tako plaval in se pretegoval, da ga je bilo kar veselje gledat. zdaj sem pa pomirjena. komaj čakam nuhalno, da ga spet malo vif+dimo. ti si že naročena?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 11.7.2008 9:29:47
|
|
|
|
witto
|
Ej Barbika, barvo,si videla, da bo je vse ok? Sem vesela zate, jast imam 15.7. uz, in takrat se bom tudi verjetno naročila na nuhalno
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 15.7.2008 8:14:33
|
|
|
|
mausilein
|
ojla,WITTO, kako si, počutje? meni se slabost počasi končuje. me še zjutraj pa včasih proti večeru matra, drugače pa je ok. kdaj pa imaš danes uz? javi, kaj bo novega. držim pesti zate!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 15.7.2008 8:57:26
|
|
|
|
witto
|
Ojla,kako kaj? Kar se slabosto tiče, sva na istem. Še nekaj malega proti večeru in zjutraj. Edino glavoboli so še prisotni zjutraj in vrtoglavice . Se pa ravno odpravljam v bolnico, malo me je strah upam, da bo vse ok......
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 15.7.2008 10:03:26
|
|
|
|
mausilein
|
od česa pa glavoboli in vrtoglavice. jaz imam drugače migrene, ampak moram potrkat, odkar sem , je kar ok z glavoboli. vse bo ok, boš videla. lepo pomahaj, ko ga boš videla. javi, kaj si rešila. drži se.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 15.7.2008 13:14:13
|
|
|
|
witto
|
Ej Barbyka, pa sem nazaj. Ej, tako sem se nasmejala ...... mali čmrlek je velik 3,5cm, veselo utripa, ko mi je začela delat uz, mi je mahal v ekran in brcal z nogicami, ko pa ga je hotela malo bolj natančno izmerit, se je pa skrčil in "kao" zaspal....... ginekologinja, ga je stiskala z uz, da ga malo vspodbudi, ma on? Ni šans, enostavno ni hotel danes sodelovat ma je faca mali. Ns imam 24.7. v Domžalah
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 15.7.2008 13:14:57
|
|
|
|
witto
|
a ja, pdp mi je spremenila na 7.2.09
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 15.7.2008 13:58:23
|
|
|
|
mausilein
|
witto, vidiš, sem ti rekla, da bo vse ok z . sem vesela zate. naš je tudi zadnjič tako lepo mahal in se pretegoval. je bil velik 3cm. kdaj pa si imela prej pdp? sem pozabila. jaz ga imam 10.2., potem sva kar blizu. greš k dr.Strahovi na nuhalno?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 15.7.2008 14:12:30
|
|
|
|
witto
|
Ma, najprej mi ga je po zm. postavila 4.2. po uz pa 9.2. no, zdaj je pa nekje vmes. Ja, mislim da bom imela dr. Strah pri ns, in bolniško mi je podaljšala do 18.8.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 15.7.2008 15:17:46
|
|
|
|
mausilein
|
saj je vseeno, kdaj bo, važno, da bo vse ok s . si še na bolniški? no, če imaš vrtoglavice in glavobole, res ne moreš delati. uživaj doma in počivaj. pa javi se še kaj. upam, da ti čimprej minejo glavoboli. to je hudo,če še tablete ne smeš vzeti.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 15.7.2008 15:26:29
|
|
|
|
witto
|
Ja, sem še na bolniški,do 18.8. smotano je ja, ker lahko vzamem le lekadol,ampak ta meni nič ne pomaga , ma upam, da bo vse minilo . Uživaj tudi ti, pa tudi ti se kaj javi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.7.2008 15:03:38
|
|
|
|
mausilein
|
ojla,witto,kako je kaj s tabo? so glavoboli popustili? držim pesti za četrtek, da bo vse ok na nuhalni. javi, kaj si zvedela. ali bo punčka ali fantek.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.7.2008 15:39:50
|
|
|
|
witto
|
Oj barbika, kako si mi? Ja, glavoboli so popustili,nastopijo edino takrat ko me kdo . Veš, da ti bom poročala o ns, nisem pa vedela, da se lahko že takrat ve za spol? Kako si pa ti ?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.7.2008 15:58:15
|
|
|
|
mausilein
|
jaz sem kar ok,slabosti so tudi blažje. samo lačna sem nonstop. ja,pri nekaterih že vidijo kaj je, če imajo srečo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.7.2008 16:23:46
|
|
|
|
witto
|
ja, jast bi rada vedela kaj bo,ampak moj noče vedet. Sej ponavadi, itak napišejo znakec v materinsko knjižico, tako, da bomo videli.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 20.4.2009 20:14:35
|
|
|
|
tijana24
|
Pozdravljene punce, sem nova članica tega foruma, upam da me sprejmete Zanima me ali ste delale test nosečnosti pred predvideno menstruacijo? Menstruacijo mi mogla dobiti 23.04, se lahko zanesem na rezultat testa če naredim test pred datumom menstruacije
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 20.4.2009 20:46:24
|
|
|
|
Rakica_80
|
Tijana, imaš novo temo od leta 2009 ta je stara od lani
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.