Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ej, kaj če bi danes skupinsko pekli buhteljne? 15.4.2008 9:45:42
|
|
|
|
Volga
|
saj res ne vem, kaj mi je, ampak a ne bi danes popoldne skupinsko, vsak pri sebi doma, pekli buhteljne? pa se jih potem najemo in zvečer dobimo na čveku? In primerjamo, kako so uspeli? Ne, saj sem nora, ni kaj. Samo, bi pa res enkrat buhteljne naredila, ima katera preizkušen recept?
|
|
|
|
RE: Ej, kaj če bi danes skupinsko pekli buhte... 15.4.2008 10:06:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Buhteljni... mmmm... njam... Dobra ideja... če ne bi bila jaz danes na solati.
|
|
|
|
RE: Ej, kaj če bi danes skupinsko pekli buhte... 15.4.2008 10:08:40
|
|
|
|
ta.nja
|
jaz bi jih pa raje jedla, kot pekla
|
|
RE: Ej, kaj če bi danes skupinsko pekli buhte... 15.4.2008 10:11:52
|
|
|
|
mojsoncek
|
no, vceraj so mi luste naredila pecena jabolka z nutelo, danes si mi jih pa ti volga s svojimi buhteljni ja, tudi jaz se ne bi branila kaksnega in tvoja ideja ni slaba. Ampak bi mi bolj ustrezalo, ce bi imele taksno akcijo cez vikend, ker mi cez teden ne znese.
|
|
RE: Ej, kaj če bi danes skupinsko pekli buhte... 15.4.2008 10:22:05
|
|
|
|
Volga
|
Meni že par dni tako dišijo, pa jih nimaš kje kupit, msilim, da bi šla v slaščičarno pa to. ja, saj je šit, ko ni časa čez teden, pa še danes pridem kasneje domov....hm...., kaj pa če bi mami poklicala, da jih speče? Ona tako dobre naredi pa tako rada dela take zadeve
|
|
|
|
RE: Ej, kaj če bi danes skupinsko pekli buhte... 15.4.2008 10:34:58
|
|
|
|
mojsoncek
|
kaj pa če bi mami poklicala, da jih speče? Ona tako dobre naredi pa tako rada dela take zadeve A bi jih tvoja mami se za mene naredila?! Prosim, prosim
|
|
RE: Ej, kaj če bi danes skupinsko pekli buhte... 15.4.2008 10:36:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Uh meni so tudi dobri, sam jaz jih kakšen mesec še ne bom pekla, ker čakam, da zraste pehtran... Jaz jih nafilam s skuto in pehtranom...Njami
|
|
|
|
RE: Ej, kaj če bi danes skupinsko pekli buhte... 15.4.2008 10:38:29
|
|
|
|
Maxica
|
Lih sem gledala ta RECEPT . Jih pa božansko dobre naredi moževa stara mama, ki ima 95 let. Noro dobre. Jaz jih imam ful rada in se mi zdi dobra ideja, Volga.
|
|
RE: Ej, kaj če bi danes skupinsko pekli buhte... 15.4.2008 10:40:30
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Lih sem gledala ta RECEPT . Jih pa božansko dobre naredi moževa stara mama, ki ima 95 let. Noro dobre. Jaz jih imam ful rada in se mi zdi dobra ideja, Volga. ja, to je dober recept, samo meni, kadarkoli sem delala s suhim kvasom, ni čisto nič ratalo. ne vem kaj je to.
|
|
|
|
RE: Ej, kaj če bi danes skupinsko pekli buhte... 15.4.2008 11:21:56
|
|
|
|
kristinaj
|
jst bi raje od enga do druzga prišla na pokušino....... nisem ravno iz testa, ki obožuje kuhinjo :=)))........ če boste pekle naj vam uspejooooo
|
|
|
|
RE: Ej, kaj če bi danes skupinsko pekli buhte... 15.4.2008 11:43:08
|
|
|
|
lelaval
|
Si mi naredila lušte, tako, da jih grem zdaj delat. Do takrat, ko bo moj doma in grem po otroke, bodo taki fini, ne prevroči. Sporočim, kako so uspeli. Sicer pa jih delam po receptu sestre Vendeline, pa so ful dobri - ampak danes poskusim po tem receptu - ampak ne s suhim kvasom
|
|
RE: Ej, kaj če bi danes skupinsko pekli buhte... 15.4.2008 11:45:18
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval Si mi naredila lušte, tako, da jih grem zdaj delat. Do takrat, ko bo moj doma in grem po otroke, bodo taki fini, ne prevroči. Sporočim, kako so uspeli. Sicer pa jih delam po receptu sestre Vendeline, pa so ful dobri - ampak danes poskusim po tem receptu - ampak ne s suhim kvasom O, ti piška šiška Naj ti uspejo. Jaz še ne vem, če bi mamo klicala ali ne.
|
|
|
|
RE: Ej, kaj če bi danes skupinsko pekli buhte... 15.4.2008 11:45:41
|
|
|
|
Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Lih sem gledala ta RECEPT . Jih pa božansko dobre naredi moževa stara mama, ki ima 95 let. Noro dobre. Jaz jih imam ful rada in se mi zdi dobra ideja, Volga. ja, to je dober recept, samo meni, kadarkoli sem delala s suhim kvasom, ni čisto nič ratalo. ne vem kaj je to. Jaz ga tudi nisem nikoli uporabljala, sam kruhomat ima pa vse recepte z njim, tako da sem ga začela uporabljati, pa vedno vse ok rata. Bi res prav morala probat še te buhtlje.
|
|
RE: Ej, kaj če bi danes skupinsko pekli buhte... 15.4.2008 11:55:18
|
|
|
|
Dream
|
No, mene je ta ideja držala ene 14 dni nazaj, pa me je pol minilo. Zdej pa: če bom mela "kompanijo", ni blema. Pol se zvečer dobimo in komentiramo
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.