Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ah, pa še moja tašča 3.6.2008 23:45:01
|
|
|
|
rija
|
če odšteješ še teh 10 let, se nisva kaj pretirano družili
|
|
|
RE: Ah, pa še moja tašča 3.6.2008 23:46:24
|
|
|
|
massylou
|
No, ja, no. Sm bla do nje prou kul, pa je sama začela drek mešat. Pa tud zdej nism glih svinja do nje, čeprou se ji ne pustiva več. Ona dela po principu: če si ti kul, pač jst ne bom in obratno. Še dobr, da nimava želve, ker mi še rožce ne more zalit.
|
|
|
|
|
RE: Ah, pa še moja tašča 4.6.2008 8:38:10
|
|
|
|
frutka_
|
Moja taščica je tudi krasna ženska! Vedno potegne z mano. Imam pravo potuho pri njej. Pravi, da moramo ženske skupaj držat.
|
|
|
|
|
RE: Ah, pa še moja tašča 4.6.2008 8:59:28
|
|
|
|
vaney
|
paty, moja je ista z izjemo razvajanja na morju, ker je naša želvica stara šele 4 mesece..... za take tašče
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2008 9:13:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Ah, pa še moja tašča 4.6.2008 9:25:40
|
|
|
|
mojamura
|
sem vesela zate pety78. očitno pa le ni vsepovsod tako hudo.
|
|
|
RE: Ah, pa še moja tašča 4.6.2008 10:37:20
|
|
|
|
~Biba~
|
moja je tudi fenomenalna; razred zase
< Sporočilo je popravil kleja -- 4.6.2008 10:47:29 >
|
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Spolni odnosibinyyKoliko časa traja vaš spolni odnos s partnerjem?od 30 do 60 min (
93%)

od 60 do 90 min (
4%)

od 90 do 120 min (
2%)

več kot 120 min (
1%)
Število vseh glasov: 295Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!