Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Shranjevanje RR teme na CD 23.8.2008 10:41:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj? Mislim, da se to ni bi smelo delati. Kar te zanima, preberi na forumu, shranjevanje na cdje se men ne zdi primerno- nevem, če bi se vse uporabnice strinjale, da njihove besede shraniš na drug vir.
|
|
|
|
RE: Shranjevanje RR teme na CD 23.8.2008 10:47:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Pravila uporabe foruma: Prepovedano je: 5. Zbiranje in/ali shranjevanje kakršnihkoli informacij o kateremkoli uporabniku brez njegovega privoljenja.
|
|
|
|
RE: Shranjevanje RR teme na CD 23.8.2008 17:36:40
|
|
|
|
benika
|
Gre se za temo na Čvekamo o naših otrocih, kjer so opisane dogodivščine naših malčkov septembrk. Shranila bi si za lastno uporabo, saj je to pisanje lep spomin na prva leta mojega sinčka. Sicer pa aspirinčica, ne moraliziraj, lepo prosim. Vem pa da se da in da so tudi nekateri to že počeli z vednostjo moderatorjev. Shranila bom temo tako ali tako iščem le najlažji način.
|
|
|
|
RE: Shranjevanje RR teme na CD 23.8.2008 17:40:57
|
|
|
|
benika
|
Prepovedano je: 5. Zbiranje in/ali shranjevanje kakršnihkoli informacij o kateremkoli uporabniku brez njegovega privoljenja. Preberi si ljubica moja...tukaj ne govorim o shranjevanju informacij o uporabnikih, temveč o shranjevanju pisanja na javnem forumu. Je pa kopiranje iz javnega foruma dovoljeno, kar je že enkrat razložila JernejaRR na neki drugi temi, ko je ena uporabnica spraševala, zakaj je njen post iz RR kopiran na nek drug forum.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.