|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čakajoč na izvide....
27.8.2008 16:39:56   
Anonimen
No, moj je šel na spermiogram v Leonišče, sedaj pa so ga pa naročili na pregled in obrazložitev rezultatov spermiograma čez tri mesece, čeprav naj bi bili rezultati že v roku enega tedna.
Zanima me, če je to stalnica, saj se mi zdi dolga doba čakanja toliko časa, sploh glede na to, da sem jaz imela hsg že v maju v KC.
Svojo osebno ginekologinjo imam drugje, ne v Leonišču.
V Leonišču mi je ženska,ki je dala mojemu datum rekla, da moram v tem času jaz itak opraviti še ne vem kakšne preglede, jaz pa od svoje ginekologinje vem to, da moram z rezultati naju obeh k njej,šele potem bo ukrepala naprej. S tem da, mi je omenila Klomifen. Se pa trudiva leto in pol.
In to so najini prvi pregledi k ugotovitvi zakaj še nisem noseča.

  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čakajoč na izvide....
27.8.2008 16:44:18   
M1987
Upam, da se tudi vama čimprej nasmehne sreča in zagledata user posted image /user posted image . Vem kako ti je s tem čakanjem izvidov... Pogumno! user posted image user posted image user posted image

_____________________________

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Čakajoč na izvide....
27.8.2008 19:01:58   
METULJ1
Živjo,

to je pa res malo čudno. Moj je bil na spermiogramu pri dr. Rešu. In to 2X. Izvide je dobil takoj.
Torej nobenega čakanja. Prej je šel k osebni zdravnici po napotnico, nato pa direktno do Reša
in to je bilo vse.

Upam, da sem ti kej pomagala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Čakajoč na izvide....
28.8.2008 6:55:41   
KulGirl
To pa tudi mene zanima, ker moj je naročen septembra. A to pomeni, da bo moral potem čakat še 3 meseceuser posted image

_____________________________

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Čakajoč na izvide....
28.8.2008 7:34:22   
Anonimen
ja ja to se čaka. . .pr nama b tud mogli čakat 2.5 m, ampak hvala bogu sem eno punco tam poznala in je zrihtala da smo takoj pršli na vrso

(odgovor članu KulGirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Čakajoč na izvide....
28.8.2008 18:52:39   
ANABOJAN
ja punce
moj je bil v leonišču ta ponedeljek, sicer je popihal tako hitro, da sploh ne vem v kako kratkem času so narejeni izvidi. Tako da sem ga jaz naročila po telfonu in je dobil datum 1.12. 2008. KATASTROFA. midva načrtujeva otroka ne pa počitnic!!!!! no skratka tudi na spermiogarm sva pršla preko vrste, takoj, sicer bi še na to čakala 2/3 mesece. zdej čakam moje veze da mi pridejo iz dopusta, da mi grejo pogledat izvide, da pač vem je ok ni ok. To zdravstvo je ubrisano, če ne bi šla prek veze bi vse skupaj trajalo pol leta. za en jeben (pardon izrazu) spermiogram, ki je še vse osatlo. No upam da bom do podatkov prišla prej, no najksaneje ko pridem do mojega g. ki je hvala bogu v leonišču, no skratka idelaka bi bla če bi bla v tem času žeuser posted image user posted image .
pozdravček vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Čakajoč na izvide....
28.8.2008 20:58:50   
Rakica_80
Ja nevem, moj je naročen konc meseca septembra za spermiogram, tudi v leonišču in jaz imam pregled 1.10, takrat bodo tudi izvidi njegovi že tam!
Nevem res zakaj čakalna doba 3 mesece za izvid spermiograma!!!!user posted image

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Čakajoč na izvide....
28.8.2008 22:14:32   
metuLJchy
pri nama je bilo isto, s tem da so bile še poletne počitnice na obzorju in če bi šla po redni poti bi maja dobila datum v septembru. Potem sva si rekla, ajd bova plačala kot samoplačnika in je prišel do zdravnika za obrazložitev nato v 3 tednih. Spermiogram sva pa na napotnico naredila - je žalostno, ampak resnično. Ne obupat! Srečno, pa čimprej user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Čakajoč na izvide....
28.8.2008 23:39:33   
lučka 25
Na izvide čakaš toiko časa zato, ker pač čakaš na vrsto za androloga, ki mu hkrati opravi tudi pregled. Če pa rabiš samo izvide se pa tam dogovoriš ali da jih prideš iskat, ti jih pošlejo (tebi ali G). Za to pa čakaš ene 14 dni.

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Čakajoč na izvide....
29.8.2008 9:36:59   
neni
Jaz sem nesla njegovo seme v ZD v laboratorij (Postojna). Naslednji dan sem dobila izvide, je pa res, da so to izvidi od laboratorija, ne pa andragog pa še kakšna razlaga. Se je pa takoj vidlo, da je problem pri njem in smo šli kar hitro na IVF.
Srečno!
Neni

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Čakajoč na izvide....
29.8.2008 11:40:14   
Arual
Ojla.
Mi2 z mojim sma v ambulanti za neplodnost v MB. Julija sem imela prvi razgovor, nato mi je dala polno napotnic za preiskave krvi (v določenih dnevih ciklusa), pa na uz me je naročila 15 dan ciklusa, moj pa je dobil napotnico za spermiogram, vendar tega opravlja šele tedaj, ko grema novembra na ponovni posvet k zdravnici, ona bo pa ta čas že imela moje izvide, njegovi izvidi pa bodo do naročene ure (še isti dan) že tudi tam. Seme mora odat ob 7, pogovor z zdravnico pa mama ob 10.30. Mislim, da to ni normalno in da kr malce zahtevaj, da naj izvide pošljejo k tvoji g.
Lp

_____________________________

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Čakajoč na izvide....
30.8.2008 8:56:01   
neela
Še jaz...
Ko je bil moj user posted image drugič na spermiogramu so bili rezultati dober teden kasneje, ko sem bila jaz na pregledu, že lepo v njegovem kartonu.... Sem pa pri dr. Drobniču (Leonišče), ki je tudi androlog.

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Moški odrastejo šele pri 43 letih
Kot so ugotovili raziskovalci, lahko pričakujete, da bo vaš moški zares odrasel šele v srednjih letih. Moški namreč odra...
Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?