Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj za prilogo k mesnemu siru? 4.9.2008 12:43:54
|
|
|
|
Hope2
|
Odgovora ne vem, mam pa en kveščn. Kaj sploh je mesni sir , a je meso ali mlečni izdelek . Dobili smo ga ponavadi v dijaškem domu, vendar je bilo to neki najbolj nagravžnega za jest. Se mi zdi, da je zraven bila krompirjeva solata.
|
|
|
|
RE: kaj za prilogo k mesnemu siru? 4.9.2008 12:44:50
|
|
|
|
Volga
|
Po moje bolje, da mu eno kranjsko skuhaš, pa kajlo kruha, pa je.
|
|
|
|
RE: kaj za prilogo k mesnemu siru? 4.9.2008 12:48:12
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Odgovora ne vem, mam pa en kveščn. Kaj sploh je mesni sir , a je meso ali mlečni izdelek . Dobili smo ga ponavadi v dijaškem domu, vendar je bilo to neki najbolj nagravžnega za jest. Se mi zdi, da je zraven bila krompirjeva solata. svinjarija. vse meso zmleto do nerazpoznavnosti, kot hrenovke. s sirom pa, razen imena, nima nič skupnega.
|
|
|
|
RE: kaj za prilogo k mesnemu siru? 4.9.2008 12:48:45
|
|
|
|
muška
|
Volga, ma te stvari in pa narezke dobijo pri vsaki bajti in jim baje že vse ven gleda! Sva se v naši prejšnji rundi dograjevanja bajte pogovarjala okoli te hrane in ko sem tako med vrsticami razbrala ob kateri hrani mu gre že na kozlanje, sem potem skuhala gobovo juho z ajdovimi žganci in se je dedcu dobesedno skoraj zmešalo od sreče. Drugič pa je dobil telečjo obaro in od takrat dalje kadarkoli ga pokličem, je drug dan že pri nas In itak, da bomo večerjali vsi skupaj , tak da mojima malinovcema ne morem dat narezka al pa krajnske za večerjo.
|
|
|
|
RE: kaj za prilogo k mesnemu siru? 4.9.2008 12:50:01
|
|
|
|
muška
|
April, meni pa se to ne zdi ravno svinjarija , meni je celo dober
|
|
|
|
RE: kaj za prilogo k mesnemu siru? 4.9.2008 12:54:01
|
|
|
|
Mišni
|
Kruh, čebula in ajvar ter zenf, če je za delavca.
|
|
RE: kaj za prilogo k mesnemu siru? 4.9.2008 12:54:14
|
|
|
|
mojčca
|
Mi imamo ponavadi zraven krompirjevo solato in kruh.
|
|
RE: kaj za prilogo k mesnemu siru? 4.9.2008 12:55:21
|
|
|
|
Mišni
|
Aja, zdaj sem brala, da boste vsi večerjali. No, jaz sem imela včeraj namen ta mesni sir kupit, samo ga nisme dobila. Bi pa zraven skuhaa široke rezance in bučke v omaki.
|
|
RE: kaj za prilogo k mesnemu siru? 4.9.2008 12:58:18
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška April, meni pa se to ne zdi ravno svinjarija , meni je celo dober ne vem, možno. sicer pa se svinjarija in okusnost ne izklučujeta. daj mu raj eno pljučno speč. tega sigurn še ni pri drugih jedel.
|
|
|
|
RE: kaj za prilogo k mesnemu siru? 4.9.2008 12:59:48
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Po moje bolje, da mu eno kranjsko skuhaš, pa kajlo kruha, pa je. Ja, se strinjam. Meni tudi ta mesni sir niti najmanj ne diši. V bistvu mi je bljek.
|
|
RE: kaj za prilogo k mesnemu siru? 4.9.2008 13:01:37
|
|
|
|
tanikaa
|
Aja, zdaj sem videla, da tega ne mara. Samo meni ta sir ni niti približno všeč. V bistvu ga pri nas nihče ne mara. HB.
|
|
RE: kaj za prilogo k mesnemu siru? 4.9.2008 13:07:00
|
|
|
|
Nika v službi
|
Odvisno, katerega kupiš. Jaz poznam vsaj 3 vrste, eden je precej dober in ga pri nas vsi jemo. Običajno pa krompir zraven (če je pire še špinača) - v vseh oblikah - pire, kuhan, krompirjeva solata. Gre tudi čebula, ajvar, senf, svež paradižnik, paprika - taka balkan varianta. Sicer pa so naši delavci najbolj navdušeni nad golažem in svaljki, pa polnjenimo paprikami, ričetom in klobaso, zrezki v omaki... tudi kranjska kdaj pade in kak narezek, ampak bolj za malico. Za kosilo vedno jedo tisto, kar tudi mi. Večerje pa ne delamo.
|
|
|
|
RE: kaj za prilogo k mesnemu siru? 4.9.2008 13:58:29
|
|
|
|
FORZA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Odvisno, katerega kupiš. Jaz poznam vsaj 3 vrste, eden je precej dober in ga pri nas vsi jemo. Običajno pa krompir zraven (če je pire še špinača) - v vseh oblikah - pire, kuhan, krompirjeva solata. Gre tudi čebula, ajvar, senf, svež paradižnik, paprika - taka balkan varianta. Vse tole paše zraven mesnega sira. Nam je nabolj dober mesni sir s čebulo pa še to mora biti od MDK. So pa mesni siri navadni, s sirom, s papriko in s čebulo. Poskusiti je treba pa ni bljak
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMoška plodnost: 8 živil za več spermijevZdrava hrana in zdrav način življenja sta ključna za povečanje plodnosti, tako pri ženskah kot pri moških. Da bi spodbud...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?