Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: upor. pupa, ograja/vprašanje 6.10.2008 22:53:27
|
|
|
|
kaya2007
|
??? če si prišla do njenega albuma, ji pa lahko še ZS (zasebno sporočiloa) pošlješ
|
|
|
|
RE: upor. pupa, ograja/vprašanje 7.10.2008 8:12:23
|
|
|
|
puncica
|
tukaj poišč njen TOČNI nik KLIK in imaš tam na levi ZS ali Email in tam klikneš pa ji pišeš in če boš imela srečo ti bo odgovorila.
|
|
RE: upor. pupa, ograja/vprašanje 11.10.2008 12:04:30
|
|
|
|
Pupica
|
tukaj poišč njen TOČNI nik KLIK in imaš tam na levi ZS ali Email in tam klikneš pa ji pišeš in če boš imela srečo ti bo odgovorila Ja ampak tu je seznam samo tistih, ki imajo javen profil. Se mi zdi?
|
|
|
|
RE: upor. pupa, ograja/vprašanje 12.10.2008 15:50:07
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupic@ tukaj poišč njen TOČNI nik KLIK in imaš tam na levi ZS ali Email in tam klikneš pa ji pišeš in če boš imela srečo ti bo odgovorila Ja ampak tu je seznam samo tistih, ki imajo javen profil. Se mi zdi? Ja je res in če ima srečo jo bo našla drugače pa naj ji bog pomaga
|
|
RE: upor. pupa, ograja/vprašanje 13.10.2008 12:15:11
|
|
|
|
Pupica
|
drugače pa naj ji bog pomaga a j že dobu internet
|
|
|
|
RE: upor. pupa, ograja/vprašanje 13.10.2008 16:40:25
|
|
|
|
Ribica **
|
Ce ima objave, podji v iskalnik in pod avtorja vtipkaj njen nick.
|
|
|
|
RE: upor. pupa, ograja/vprašanje 13.10.2008 21:18:30
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupic@ drugače pa naj ji bog pomaga a j že dobu internet uh tega pa ne vem
|
|
RE: upor. pupa, ograja/vprašanje 17.10.2008 0:01:59
|
|
|
|
juorje
|
Oj, se mi zdi, da sem kovinsko ograjo; pravokoten okvir, na sredi okrogla, videla prav v tvojem albumu. Sta bila tudi fantek in punčka na sliki. Samo v albumu, na katerega sem kliknila, je ne vidim več.
|
|
|
|
RE: upor. pupa, ograja/vprašanje 18.10.2008 12:08:01
|
|
|
|
Pupica
|
IZVIRNO SPOROČILO: juorje Oj, se mi zdi, da sem kovinsko ograjo; pravokoten okvir, na sredi okrogla, videla prav v tvojem albumu. Sta bila tudi fantek in punčka na sliki. Samo v albumu, na katerega sem kliknila, je ne vidim več. a pr men.... Ja sej ti jo lahko še enkrat dam gor.bom poizkusila še danes te obvestim LP
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.