Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: uporabnik Dr. House 7.10.2008 21:18:48
|
|
|
|
bumerang
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica Že na nekaj temah spremljam uporabnika Dr. House in zdi se mi, da je zelo nesramen, zadirčen do ostalih članov ringaraje, zato bi vas prosila, da se ga primerno opozori. Morda ima danes samo slab dan, vendar takšno obnašanje ni primerno. Upam, da se kdo strinja z mano. Ma dej, sej bom od smeha počila. IIIIIIIIIII, učiteeeeeeljiiiiiiica, Pepček mi nagaja, Franca mi gleda v zvezek, Jožica bi me rada udarila......... House pač napiše to, kar si misli. Če ti je preveč, potem beri telefonski imenik!
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2008 21:20:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: uporabnik Dr. House 7.10.2008 21:20:59
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: uporabnik Dr. House 7.10.2008 21:23:24
|
|
|
|
Ro-La
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica Že na nekaj temah spremljam uporabnika Dr. House in zdi se mi, da je zelo nesramen, zadirčen do ostalih članov ringaraje, zato bi vas prosila, da se ga primerno opozori. Morda ima danes samo slab dan, vendar takšno obnašanje ni primerno. Upam, da se kdo strinja z mano. Ma dej, sej bom od smeha počila. IIIIIIIIIII, učiteeeeeeljiiiiiiica, Pepček mi nagaja, Franca mi gleda v zvezek, Jožica bi me rada udarila......... House pač napiše to, kar si misli. Če ti je preveč, potem beri telefonski imenik!
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2008 21:23:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: uporabnik Dr. House 7.10.2008 21:26:17
|
|
|
|
Marogica
|
Meni se zdi dr. House pač provokativna oseba. Najbrž že ve, zakaj ravno na tem forumu. V bistvu pa nič katastrofalnega, v primerjavi s nekaterimi tukaj. Kakšna dr. na tem forumu pa tudi ne bi škodil...npr. kakšen psihiater ali psiholog.....ali pa vsaj v tem smeri....
< Sporočilo je popravil Marogica -- 7.10.2008 21:27:06 >
|
|
RE: uporabnik Dr. House 7.10.2008 21:29:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Hmmm, le zakaj si se ti tega spomnila in ne jaz. Ajaaaaaaaaaa......... sama imaš te probleme in te je ta stavek spomnil na to. Izkušnje pač. Ne želi si tega.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2008 21:30:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: uporabnik Dr. House 7.10.2008 23:08:58
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Meni se zdi dr. House pač provokativna oseba. Najbrž že ve, zakaj ravno na tem forumu. V bistvu pa nič katastrofalnega, v primerjavi s nekaterimi tukaj. Kakšna dr. na tem forumu pa tudi ne bi škodil...npr. kakšen psihiater ali psiholog.....ali pa vsaj v tem smeri.... saj ne boš jezna, ne? unteršrift.
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2008 23:44:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: uporabnik Dr. House 7.10.2008 23:45:52
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: živka Meni deluje barkafejast. barkafe je zgodovina. zdaj rula edušo.
|
|
RE: uporabnik Dr. House 8.10.2008 7:54:13
|
|
|
|
puncica
|
če bi bila tole caffe hmmm kaj pa je potem s kuro
|
|
[Brisano sporočilo] 8.10.2008 8:50:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: uporabnik Dr. House 8.10.2008 10:14:17
|
|
|
|
lemavrica
|
Spet en alter od kake uporabnice, ki ima preveč časa.
|
|
RE: uporabnik Dr. House 8.10.2008 10:27:00
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Pa kje za vraga najdete toliko časa da se jajčkate z toliko nicki Jaz več nimam pojma kdo je kdo
|
|
RE: uporabnik Dr. House 8.10.2008 11:28:40
|
|
|
|
lelaval
|
Pa kje za vraga najdete toliko časa da se jajčkate z toliko nicki Jaz več nimam pojma kdo je kdo Se tudi jaz sprašujem . Cel teden sem bila brez interneta (pa še prej le občasno na RR), včerja pa zasledim tega doktorja - iztočasno sem še serijo na TV gledala. Pa sem že mislila vprašat, ali je to nova oseba na RR ali se je katera zopet preimenovala.
|
|
RE: uporabnik Dr. House 8.10.2008 13:11:49
|
|
|
|
Raho
|
Meni je pa všeč. Provokativen, a ne žaljiv. Večini na tem forumu to ne uspeva ravno najboljše, četudi se tako trudijo
|
|
|
|
RE: uporabnik Dr. House 8.10.2008 13:16:23
|
|
|
|
Pobalami
|
Zanimivo, meni pa ni provokativen. Prej otročji kot je ena že napisala. Ampak res, samo da se dogaja.
|
|
|
|
RE: uporabnik Dr. House 5.11.2008 9:20:54
|
|
|
|
urška84
|
No, ne glede na to, kako je večini uporabnikov na tem forumu uporabnik dr.House všeč, meni se pa ne zdi, da izjava "A naj ti ploskam? Ful pomemben link za povprečno slovenko" ni smešna in je žaljiva. In če se vam zdi, kako je vse to zabavno, kar poglejte na med.over.net kam takšni izpadi peljejo - forum naredijo popolnoma neuporaben. Nekdo bi res nekaj rad izvedel, povedal, delil z drugimi, potem se pa najdejo takšni, ki samo smetijo forum. Na forum naj vsak napiše, če ima res kaj povedati. Neumnih vprašanj ni, so samo neumni odgovori! Mimogrede, tudi izjava Bumeranga: "Ma dej, sej bom od smeha počila. IIIIIIIIIII, učiteeeeeeljiiiiiiica, Pepček mi nagaja, Franca mi gleda v zvezek, Jožica bi me rada udarila........." meni osebno veliko pove o človeku. In to ne v pozitivnem smislu. Če ne znate na kulturni in nežaljiv način napisati, da se z nekom ne strinjate, raje ne napišite ničesar.
< Sporočilo je popravil urška84 -- 5.11.2008 9:23:34 >
|
|
|
|
RE: uporabnik Dr. House 7.11.2008 15:07:20
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Meni je pa všeč. Provokativen, a ne žaljiv. Večini na tem forumu to ne uspeva ravno najboljše, četudi se tako trudijo Ja, ljudje pravijo, da sebe moraš imet rad.
|
|
|
|
RE: uporabnik Dr. House 7.11.2008 15:08:49
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: uporabnik Dr. House 7.11.2008 21:21:00
|
|
|
|
mama54
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Raho Meni je pa všeč. Provokativen, a ne žaljiv. Večini na tem forumu to ne uspeva ravno najboljše, četudi se tako trudijo Ja, ljudje pravijo, da sebe moraš imet rad.
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.