julči
|
prosim vas za pomoč pri razlagi izvidov. Mali so pri 1,5m potrdili alergijo na KM igE 0,71, celokupni IgE 9,52. Ker sem jo samo dojila sem bila na dieti. Danes sem dobila nove izvide in sicer Spec. IgE za MK pod 0,35, prav tako vse ostalo, celokupni IgE 2,40. Piše: Alergološki kožni vbodni testi na KM so negativni, prav tako so negativna spec.IgE protitelesa za KM, prav tako ni v diferencialni krvni sliki izražena eozinofilija, kar bi potrjevalo preobčutljivost na mlečne beljakovine. in še: priporočam , da nadaljujejo dieto brez kravjega mleka in mlečnih izdelkov. Alergijo smo očitno premagali? Nimava pa več nobene kontrole, nič ne piše o kaki provokaciji,... Kaj naj zdaj, kolk časa moram jaz- ki jo še dojim imeti dieto, do kdaj moram dajat allernovo- a jo potem še dobim na recept, če so taka njihova navodila??? Zdaj sva glih na začetku uvajanja GH-zelenjave, kdaj naj uvajam mlečno če sploh??? Ful sem vesela, ampak mal so hecni, čakaš na izvide skor 2m, pol je pa še razlaga in nadaljna navodila obupna
|