|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izvorne mat.celice
5.1.2009 12:18:35   
borabara
Znima me , če ste dale shranit celice pri porodu. Se je katera odločila, in za katero družbo. Zelo hvalijo neocelico, prosim, če mi lahko kaj več napišete.......... potek. Na telovadbi sem izvedela da jih celo lahko pa brezplačno daruješuser posted image user posted image za ta poseg se jih več odločilo, baje

lp
nin@
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izvorne mat.celice
5.1.2009 14:02:37   
manna
Vse kar lahko izveš in rabiš, preberi na spletni strani. Jaz več, kot tam piše, ne vem, ampak sem se pa že odločila za to. Stane okrog 1800 eurov. 

(odgovor članu borabara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.1.2009 23:30:49   
pikapoka3
Nekaj glavnih informacij najdeš tukaj:
http://otrocarije.blogspot.com/2007/11/izvorne-celice.html

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.1.2009 23:47:37   
Anonimen
Midva sva se odločila, da shraniva izvorne celice v javno banko, kar je brezplačno, celice se pa ne hranijo samo za tvojega otroka ampak so dostopne vsem. Samo potem naju je porod malo prehitel in papirologija ni bila pravi čas popedenana, tako da je vse skupaj padlo v vodo user posted image ... tako da če se kdo odloči za to, naj kontaktira Zavod za transfuzijo čim prej.

(odgovor članu pikapoka3)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.1.2009 11:20:38   
petrazg
Mi smo se prvič odločili za Neocelico in se bomo tudi sedaj... Pokliči na Neocelico, če ti po branju strani ne bo vse jasno, je tam ena full prijazna gospa... Je drago, ampak mi ni žal...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.1.2009 14:36:33   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Midva sva se odločila, da shraniva izvorne celice v javno banko, kar je brezplačno, celice se pa ne hranijo samo za tvojega otroka ampak so dostopne vsem. Samo potem naju je porod malo prehitel in papirologija ni bila pravi čas popedenana, tako da je vse skupaj padlo v vodo user posted image ... tako da če se kdo odloči za to, naj kontaktira Zavod za transfuzijo čim prej.

Midva bova tudi v javno banko dala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.1.2009 20:11:22   
zaspanka
midva sva jih dve leti in pol nazaj shranila v banko v avstriji. ni bilo poceni, se pa točno ne spomnem koliko,  bi mogla pogledat. je pa to zasebna banka in celice niso na voljo ostalim.
bomo pa marca za našega novega otroka zopet shranili celice v to banko.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.1.2009 20:38:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Midva bova tudi v javno banko dala.

jst tud....če zblojena kot sem ne bom pozabla vzet s sabo seta za odvzem user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 20:48:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
7.1.2009 7:47:13   
borabara
se še odločam, mekateri hranejo direkt v Avstrijo, pa me zanima kak lahko to , pa cenej bi nej bilo!

lp
nin@

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Epiduralna analgezija: je smiselna prisotn...
Pri certificirani duli Dr. Špeli Peternel preverili, kako lahko dula pomaga porodnici, ki se je odločila za epiduralno a...
Zgodbe malih junakov: Trmast po mami, tih ...
Celo nosečnost sem poslušala, da bom carica, če bo ta nosečnost zdržala do konca. Pred Gabrielom sem imela spontani spla...

Mobitel.
Admin

Ali ste zagovornik nakupa mobilnih telefonov za otroke, stare 2, 3, 4 leta ...?