|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Išče se nekdo,...
2.4.2009 21:01:53   
titania
Urška sj on v bistvu je kul, sam par napakic... noče it od doma, pa slep je kar zadeva njegovo familjo.. :D
Drgač jo ma pa tut on ful rad.. K pameti se more spravit..


_____________________________

Only God can judge me :)

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Išče se nekdo,...
3.4.2009 10:39:03   
vandame
IZVIRNO SPOROČILO: titania

Urška sj on v bistvu je kul, sam par napakic... noče it od doma, pa slep je kar zadeva njegovo familjo.. :D
Drgač jo ma pa tut on ful rad.. K pameti se more spravit..



če bi jo imel bi se postavil zanjo ne na stran mamice.  tko pa nima vrjetno še pošlihtan v glavi.
pa tud vrjetno nikol ne bo imel da bo vedno mamin sine.

moj vem k je blo neki narobe se je ful potegnil zame, pa tud vem da se bo vedno, ker je to tud že pokazal.

drugače pa bolje da se razide pa si dobi drugega ki jo bo imel rad in spoštoval.

(odgovor članu titania)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Išče se nekdo,...
3.4.2009 10:51:27   
2 Sraki
Razumem, da ti (ji) je težko, z drugo družino živeti pod isto streho, kjer nimaš v bistvu možne nobene privatne atmosfere. Kot si sama videla, se moraš odločiti kaj boš naredila. Tolerirala in se sprijaznila nekako z vsemi okoliščinami (ker drugi se očitno ne nameravajo), prepričala tvojega fanta, da je potrebno nekaj spremeniti (kar njemu ne diši, oz. se mu ne zdi potrebno) ali pa boš sama zahtevala spremembe oz. v kolikor se nič naredi, potegnila črto in začela na novo.

V kolikor se ti resnično zdi vredno truditi, potem bi jaz zahtevala določene spremembe. Najprej sem se spomnila na varianto menjanja bivanja, enkrat pri njegovih in drugič pri tvojih starših (vsak drug dan, pri drugih lai en tedn tukaj, drug teden tam). Se mi zdi to osnova in v kolikor ti fant ne bo v tem ustregel se mi zdi, da ravno ne ve, da se je za zvezo potrebno prilagajati in truditi. In da se mu zdi vse samoumevno, tudi ti. Če je temu tako, potem te ni vreden!

Morda poizkusiš to varianto, vztrajaš določen čas (sama si daš okvir, npr. 2 meseca, nekaj tednov) in če se stvar ne izboljša, narediš potezo v drugo smer.

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Išče se nekdo,...
3.4.2009 13:35:08   
ronja
nikoli nisem imela prave prijateljice, ki bi ji lahko zaupala čisto vse,

take nima nihčeuser posted image . Še partnerju ne poveš čisto vsega...

Sicer se pa mame pač rade vmešavajo v življenja svojih otrok tudi, kot ti že odrastejo, to je pač dejstvo. Lahko imaš srečo, da ima mama svoje življenje in se ji ni treba prisesavat na tvojega, veliko ljudi pa nima te sreče...
Če ti kaj pomaga: mama mojega bivšega je klicala mojo mamo, kaj za vraga mu dela, kaj se to reče, da je ves žalosten (ja, kakšen pa naj bo, če sva šla pač narazen) in potem me je moja mama masirala, da ne smem bit taka itd... pa sploh nobena od njiju ni vedela zakaj se je šlo, ker nama seveda ni bilo do tega da bi o svojih problemih debatirala z njima... se zgodi, j* gauser posted image .

Dejstvo je pa, da vaju nihče ne sili, da živita tam... Če si na svojem, imaš vsaj nekaj svobode zagotovljene. Sicer se ti še vedno lahko obiski kar namalajo na vrata in to tudi vsak dan istiuser posted image , ampak vseeno - lahko obuješ čevlje, rečeš, da si zmenjen in odpeketaš in to delaš, dokler jim ne kapneuser posted image .

Vsekakor pa ne bi nobenega fanta prav dolgo prosila, naj prespi pri meni, mi je malo pod častjouser posted image . Če mu ni za prespat v moji postelji, se bo gotovo našel kakšen, ki se mu to bo to zdela čisto mamljiva ponudbauser posted image . Jaz ne bi non stop k njemu hodila, naj pride še on k meni, če mu je do tega, da sva skup. Ne vem, meni se je vedno obneslo, so vedno fantje pri meni viseli, hehe, meni ni bilo treba nikamor ituser posted image .

PS: kako majo pa v njegovi družini urejene odnose, ki se ne tičejo njega (mama in hči), pa je njihova stvar; ti imaš seveda vso pravico, da si svoje misliš o vsem skup, ampak če te direktno ne zadeva, potem najboljše da se ne sekiraš, pa če je še tako razvajena sestrica...

(odgovor članu titania)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Išče se nekdo,...
3.4.2009 15:52:00   
ninocka
Mah, meni se pa ne zdi, da bi fant delal kaj extra narobe, ampak da bolj ona potencira stvari in jih potem v glavi se 100x premelje in se ji zdijo se bolj grozne. Jst sem mela tud tam okrog 20ih eno obdobje, ko se mi je zdelo, da daje ful prednost druzini, pa da se vsi neki vmesavajo...Je enkrat njegova sestra (od njega je starejsa 5 let) prisla zvecer mu potrkat na vrata od sobe, ce ji lahko gre enga pajka ubit v njeni sobi, ker se jih pac ona grozno boji. IN kaj hujsga zame, ker je vstal in sel in sem potem ta dogodek se 1 mesec premlevala s kolegicami in kolk je on grozen, pa ona...mah dej, revca se samo pajkov boji, on ji je sel pa pomagat. Nazaj je bil v manj kot minuti, ona naju je do naslednjega dneva pustila pri miru, samo jst sem iz tega celo dramo nardila...mi je vcasih kar nerodno, ko se spomnem, kaksne gluposti sem delala...
Pa sva se zdaj skupaj, letos bo 14 let, pricakujeva 3 otrocka, imava se zelo rada in njegova ne moja druzina se v naju ne vmesava.
Vcasih je kaksne stvari treba pogledat z duge perspektive in ne samo vse crno videt, tudi tam, kjer to ni.


_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Išče se nekdo,...
4.4.2009 15:06:08   
urška
IZVIRNO SPOROČILO: titania

Urška sj on v bistvu je kul, sam par napakic... noče it od doma, pa slep je kar zadeva njegovo familjo.. :D
Drgač jo ma pa tut on ful rad.. K pameti se more spravit..



ampak to so generalne napake. sorry, sem probala to in vem kaj govorim.

(odgovor članu titania)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Išče se nekdo,...
6.4.2009 12:52:27   
mojamura
na kratko:

tipa na ignore, naj se tvoja sestrična dodobra znori in uživa svojo mladost....pol pa ko bo najmanj čakala bo prišel tisti ta pravi, ki bo primeren zanjo.

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Išče se nekdo,...
7.4.2009 15:18:49   
titania
Ja sej posvoje maš prav....

P.S. jst bi mela take trebusne misice... user posted image a te so tvoje?


_____________________________

Only God can judge me :)

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Išče se nekdo,...
13.4.2009 14:33:49   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: urška

stara si 19 let in on ni edini moški na svetu. torej začni iskat novega, boljšega, takega, ki ima vsaj približno normlano familijo.


Vsaj en pameten nasvet.

Če imaš že sedaj toliko problemov z njegovo družino, kako misliš da jih boš reševala kasneje?!  Pa če se fant vedno postavi na stran svoje družine to za me pomeni, da boš ti vedno na 2. mestu. Tudi če se bosta odselila bosta njegova starša še vedno manipulirala z njim, ker sta mu tak način že vcepla v glavo. Vprašaj se, če si želiš vse življenje prenašati takšno stanje?

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Išče se nekdo,...
13.4.2009 15:03:19   
Marogica
Meni pa se zdi, ta ta 19-letnica preveč komplicira za svoja leta in predvsem preveč pričakuje od svojega fanta.  Fant je še mlad, živi doma in jasno je, da se bo v določenih stvareh postavil na stran družine, sploh če gre tukaj za neke nebuloznosti mladega dekleta, ki še sama ne ve, kaj bi rada. Vse ne more biti po njeno in jasno je, da imajo starši malo več izkušenj, kot pa onadva skupaj.

TO mešanje v odnose fantove družine se mi ne zdi korektno, saj se mi zdi njeno "obsojanje" nekorektno, nezrelo, bi rekla celo v določenih primerih idiotsko.

"Težave", ki jih opisuje, se mi sploh ne zdijo težave, temveč neki problemčki, ki jih v bistvu nima pomena sploh omenjati...kdaj in koliko je kdo pred PC, kdo kom kakšno svečko daje.....ma kaj vem....otročje vse skupaj.

Fantova starša ji nista čisto nič naredila, pa sta slaba, čudna, in ne vem, kakšna še....Ma deklica draga.....jaz bi te kot mama tega fanta v rit brcnila...

In konec koncev te fant ljubi. Torej, kje je problem? Ko bosta dovolj stara in zrela, pojdita na svoje, pa ne bo teh "problemov".

...Ko pa bi lahko bilo življenje tako lepo.....user posted image

< Sporočilo je popravil Marogica -- 13.4.2009 15:04:22 >


_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?