|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine pred SS?
2.4.2009 18:27:26   
Anonimen
mene pa zanima ali ste pred SS imele kakšne bolečine v trebuhu, križu ali podobno, niste pa nič krvavele. Ampak je samo bolečina nakazovala na to?
Koliko ste pa bile noseče?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine pred SS?
2.4.2009 18:35:55   
Anonimen
Moja mami jih ni imela nikoli (več splavovuser posted image ) samo, ko je šla na wc je opazila kri, nazadnje pa še tega ni bilo...

Zakaj sprašuješ, upam, da si OK.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.4.2009 19:08:04   
porednica22
jaz nisem imela nobenih bolečin..samo izcedek ki mi je dal vedet da je neki narobe...ko sem pa začela po malem krvavet pa so se začele tudi bolečine...sem pa bila noseča 7 tednov..:(user posted image

porednica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.4.2009 19:56:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Moja mami jih ni imela nikoli (več splavovuser posted image ) samo, ko je šla na wc je opazila kri, nazadnje pa še tega ni bilo...

Zakaj sprašuješ, upam, da si OK.

Sprašujem zaradi tega, ker sem se ustrašila, da so lahko bolečine pokazatelj česa hujšega. Sem namreč noseča 11t in imam bolečine kot med M. Ta dva odgovora pa sta me za zdaj nekoliko pomirila. Krvavitve namreč nmam, sem pa vseeno v strahu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.4.2009 20:59:21   
silvya
Bolečine ob ss pridejo po izcedku in sledi močnejša krvavitev.

Tvoje bolečine so lahko samo zaradi raztezovanja maternice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.4.2009 22:21:46   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: porednica22

jaz nisem imela nobenih bolečin..samo izcedek ki mi je dal vedet da je neki narobe...ko sem pa začela po malem krvavet pa so se začele tudi bolečine...sem pa bila noseča 7 tednov..:(user posted image

pri meni čisto isto!!user posted image user posted image

(odgovor članu porednica22)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.4.2009 10:29:53   
florecita
jaz nisem imela absolutno nobenih bolečin, se mi je pa pojavljal rvaj izcedek enkrat, pa čez teden dni spet, pa čez en teden spet..pa se je kr vlekel 10 dni... no pol pa je prešel v rdečkast izcedek in pol enkrat ponoči ko sem šla na wc normalno lulat, se mi je pa ful vlila kri-čista kri in zraven so še padali res veliki koščki vn-kot za oreh približno, kri je pa res tekla v slapu.
Takrat sem vedela da je to ss.

Ampak kot ponavljam absolutno nobenih bolečin.
Imela sem še abrazijo naslednji dan, čeprav se je v veliki večini ščistilo samo in tudi nobenih bolečin po abraziji.

Bila sem noseča 10 tednov.
Od abrazije je 2 tedna in spet sem tista starauser posted image  ne razmišljam o tem. Ker je brez veze se s tem morit, ker drugače itak ne bo več.

Mislim da je izcedek večji pokazatelj na ss kot pa bolečine. No, v mojem primeru je tako.

Srečno

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zelena plodovnica je znak, da je porod nujen
Zelena plodovna voda oziroma amnijska tekočina je znak, da je otrok prenošen in da je porod nujen. Kako do tega pride in...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.