Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: pištole..streljanje.. 1.7.2009 8:37:46
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, se je tema tolk razvlekla, da prvotno vprašanje ni bistveno pa jst še iz ene druge teme vlečem vzporednice, pol pa tkole mi mamo vodne pištolce v obliki ribice, rožice in rakca. niti približno niso podbne pištolam in je špricanje ravno tako zabavno, oz. še bolj, ker noben v nobenga z pištolo ne meri.
< Sporočilo je popravil ulla80 -- 1.7.2009 8:38:20 >
|
|
|
|
|
RE: pištole..streljanje.. 1.7.2009 8:41:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vidim, kje je problem oz. česa po tvoje ne razumemo kot je že meta tko fino rekla - grozljivo je gledat nedolžnega otroka s pištolo v roki. pa čeprov plastično. v igri. men je grozljivo.mi grejo lasje in vse kocine pokonci. in ne razumem kako večini to ni. pač ne štekam, sori. pa briga me - igra, pa je plastična, pa otrok ve da je igra in da se sam v noge cilja in bla bla bla. me ne prepriča. to ni za otroke. fertik. tuki pa ne odstopim. niti za mm. tolk je igrač na tržišču, pa magarih bedastih ( razne kosilnice in plastične jajce ), ampak zakaj hudiča se morjo glih s pištolami igrat?? uno sliko si poglej. sej ne veš - mogoč pa niso prave pištole, so igrače, mogoč jih je kdo slikal med igro, pa še tko nedolžne, otroške nasmehe imajo na obrazih.....pa pištole v rokah
< Sporočilo je popravil ulla80 -- 1.7.2009 8:42:52 >
|
|
|
|
|
RE: pištole..streljanje.. 1.7.2009 9:02:16
|
|
|
|
Anonimen
|
sej sm gledala film, sam slika mi ni nič manj grozljiva zarad tega
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKam za dan žena 2026Za vikend ob dnevu žena se po Sloveniji obeta vrsta koncertov, predstav, festivalov in razvajanj. Zbrali smo zanimive do...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Seks.
Admin
Po seksu z možem, vi?