lumpy
|
Javljam se vam po dolgem casu, saj sploh nimam vec casa da bi prisla sem gor klepetat, ker vsak dan lepo spanckam 9nebesa po dve urci in se vec, ker sem tako neznosno utrujena, pa nic kaj ne delam, da bi pretiravala. Samo slabo mi je full. :( Povedat moram, da sem bila vceraj na 1. pregledu 8) In ?????????????????????????????????????????????? Ginekolog je potrdil nosecnost, moj :love: je ze videl kako utripa srcek najine male :duda:. G. pravi da je vse ok, :bravo: poslal me je v laboratorij , predpisal mi je Dabroston, pa Fluonatril in vidiva se cez 4 tedne. Sem pa noseca en teden manj, se pravi 6. tednov. Plavam v oblakih, moj lubi pa se bolj, saj je sele sedaj dojel da je res! Kaj pa ostale januarcice? Kako? Simona, sania, tida, caffee, mayflower, tinkamiska, maliva ... in ostale? Aha, imam se eno vprasanje, glede nuhalne svetline. Sem vceraj bila tako vznemirjena da sem pozabila g. vprasat. A katera hodi v mb na pregled h ginekologu v bolnisnico? A je res da imajo svojo nuhalno svetlino in ni potrebno v ljubljano?:zmeden: :rozica::sloncek::rozica::sloncek::rozica:
|