Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: baby center-obračunsko obdobje 24.8.2009 11:01:52
|
|
|
|
jolly123
|
Ne. od kdaj do kdaj pa je sploh obračunsko obdobje?
|
|
|
|
RE: baby center-obračunsko obdobje 24.8.2009 11:16:29
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Ne. Obračunsko obdobje se je končalo 30. 6., sem šla ravno prejšnji teden spraševat, kako in kaj, pa so mi rekli, da še niso začeli pošiljati bonov. Vsake pol leta pošiljajo drugač, zdaj to obdobje traja do konc leta (31. 12., se mi zdi - na spletni strani piše).
|
|
RE: baby center-obračunsko obdobje 24.8.2009 12:12:02
|
|
|
|
Taanikaa
|
nisem še nič dobila,sem pa nazadnje bila kr precej tko negativno razočarana,ker veliko,res veliko kupujem tam in sem dobila nek bon za nek čisto mali znesek,ampak ok.še naprej kupujem in bom nakupovala tam,ni mi pa lih všeč ta njihova logika no,sem pa drugače zadovolja z BC Celje.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecu3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Zgodbe malih junakov: Trmast po mami, tih ...Celo nosečnost sem poslušala, da bom carica, če bo ta nosečnost zdržala do konca. Pred Gabrielom sem imela spontani spla...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Ideje za igre v gozduOtrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Zadnje s foruma
Steklenička.
пеперутка16
Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.