|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Podiranje kupčka
15.9.2009 12:28:06   
titas
Vse nam gre lepo, edino ponoči mi mali ne podre kupčka! Tako dolgo traja! Včasih ga prej položim nazaj v posteljo, zaspi, pa se čez 10 minut začne pritoževati! Tud po uro in pol podirava kupček... Nosim ga čez ramo, s trebuščkom položim čez moje noge...
Kako vi uspešno podirate kupčke?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Podiranje kupčka
16.9.2009 9:24:44   
kaminek
res je malo zoprno ponoči podret kupčka, ker naša spi, ko je. enostavno je lačna in hkrati zaspana. potem je pa problem, ker spi naprej in ne podre kupčka.

jst jo dam na posteljo in malo ogovarjam, da se malo predrami, ali pa jo božam ipd. ter jo spet dvignem na ramo, če ne gre ponovim vajo. včasih pa se zgodi, ko nikakor ne podre. jo položim spat in je ok.

(odgovor članu titas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Podiranje kupčka
16.9.2009 10:02:15   
luna80
Pozdravljene!

Podiranje kupčka...jao, to je bila pri nas prava nočna mora, predvsem ponoči. Čez dan sem jo še nekako pripravila da ga je podrla, včasih po kakih 20 minutah. Problemi so se začeli nekje 14 dni po tem, ko sem prišla iz P. Ponoči sem jo lepo podojila, jo dvignila na ramo, dala v polsedeč položaj v naročju, dala čez noge, pritiskala na trebušček PA NIČ! In tako se je v posteljici lahko napenjala tudi po par ur-groza. Potem sem pa eno noč jo položila na trebušček v posteljico, ji glavico obrnila vstran in ji dala v usta dudo in je v momentu zaspala nazaj. Kupček je pa podrla šele zjutraj, ko se je zbudila in tudi lepo je ponoči spala brez kakršnegakoli napenjanja in od takrat mi tamala ves čas spi na trebuščku, tudi v vozičku, če se kaj začne pritoževat jo dam ležat na trebušček in je mir. Fino pa je ker že sama lepo obrača glavico levo in desno, ko leži na trebuščku. Stara je pa 2 meseca in pol. Tko da ti svetujem, da probaš to varianto. Od takrat ponoči jaz nimam več problemov z podiranjem kupčka!

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Podiranje kupčka
16.9.2009 11:01:54   
manna
Prve dni tudi naša ni podirala kupčka, pa je rekla patronažna da je to normalno, ker pač ne popije neke velike količine mleka.. Zdaj ima tri mesece in podre kupček kot velika in to brez težav, takoj ko jo dvignem na ramo! Ponoči je druga zgodba - po nočnem obroku ga nikoli ne podre, pa jo zgleda tudi ne moti, ker lepo pančka dalje. Tako da jo tudi ne mučim s tem. Če ne podre kupčka, jo nikakor ne nosim po pol ure sredi noči ! Halooo..

(odgovor članu luna80)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Podiranje kupčka
16.9.2009 22:09:13   
Monni
se podpišem pod prejšnjo izjavo. Jaz tudi ne vztrajam, da vsakič podre kupček, sploh če že spi zraven. Če ji ne paše tako ali tako pokaže, da jo moram dvignit in takrat podrema kupček. 

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Podiranje kupčka
16.9.2009 22:39:06   
Najaa
Jaz sem pri prvi na začetku še podirala kupček ponoči, ampak se je vedno razbudila in težko zaspala nazaj in sem nehala. Pri drugi ga pa sploh nikoli nisem. Pa je vse ok.

(odgovor članu Monni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Podiranje kupčka
16.9.2009 22:39:19   
zmajaz
Naša ta prva ni skoraj nikoli podrla kupčka. Od začetka smo se še nekaj trudili, pa nam je uspelo podreti kak majčkeni kupček le na "vsake svete cajte". Pa večinoma je med dojenjem itak zaspala (tudi podnevi) in sem potem pač ugotovila, da se je enostavno ne splača buditi, ker kupčka itak ne podre. Potem sem še malo pobrskla po spletu na to temo in je večinoma pisalo, da če otroček kupčka ne podre v nekaj minutah, potem ga verjetno pač ne rabi podret, če bo pa treba ga bo pač pozneje v spanju sam podrl. Pe tudi to je pisalo, da če bi otročka v želodčku tiščalo, itak sploh ne bi zaspal. Podiranje kupčka po 20 miunt ali celo uro in več je nesmiselno. Naša je jedla zelo mirno in počasi in očitno ni pojedla zraven nič zraka.

Ta drugi je pa povsem drugačen - je hitro in požrešno in podira kupčke kot velik. Ampak ponoči pa tudi on zaspi zraven dojenja in od začetka sem mu še poskušala podreti kupček, pa itak ni šlo, ker je bil čisto mehak in mi je spal na rami, otrok pa mora pri podiranju kupčka vsaj malo sodelovati - če spi, večinoma ni uspeha. Tako da zdaj ponoči pač ne podiramo kupčka, pa mali kljub temu po dojenju lepo spi dalje. Podnevi pa tudi vztrajam največ 5 minut, če ga ne podre, ga pač ne podre in ga, če je treba, pozneje sam.

(odgovor članu Monni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
17.9.2009 0:04:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zmajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...
Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?